Sportoteket Avis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Beställde en keps den 21:e september. Fick spårningslänk först den 25:e och paketet leverades till ombud 26:e. Enl. supporten var det strul p.g.a. en lagerflytt. De automatiserade formaten... Voir plus

Idag fick jag en hämtning på deras lager i Båstad. Allt ska lastas i lastbil och magasineras till Sthlm. Så verkar nedlagt så ni vet! Har ingen mer info än så tyvärr…

Raka motsatsen av blixtsnabba leveranser Tog över 2 veckor innan min order blev skickad Kontaktade support en vecka senare och fick ett kort svar som bad mig hålla ögonen öppna efter ett mail. In... Voir plus

Uppdatering: Blev uppringd efter mitt inlägg av trevlig medarbetare på Sportoteket och han tog tag i det direkt och såg till att jag fick mina produkter omgående! Dessa har nu landat hos oss och ser... Voir plus

Bas

TrustScore 2 sur 5

254 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 67 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

148 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Paketet har inte packats eller rört sig…

Paketet har inte packats eller rört sig från deras lager på 3 dagar, inget svar från kundtjänst på över 24 timmar, dom måste vara extremt underbemannade och ej kan hantera den mängden ordrar dom får in. Sista ordern jag gör hos dom tyvär.

Eran VD får gärna anställa mer personal så ni kan leverera/snabba leveranser som alla andra e-handels företag idag, man blir förvånad om paketet inte är packat och postat inom 24 timmar nuförtiden.

Rekommenderas ej om man inte kan vänta 1-2 veckor på sin beställning.

31 octobre 2025

Oseriöst företag

Oseriöst företag.Lovar snabbleverans men hör inte av sig på en månad.Vid kontakt via mail av mig så får man veta att varan inte finns och blir erbjuden nåt annat.Undvik!!!

3 octobre 2025
Logo de Sportoteket

Réponse de Sportoteket

Hej Örjan,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi vill gärna förtydliga vad som faktiskt hände i ditt ärende: när du skrev till oss 21:57 den 12 oktober svarade vi redan 17:05 dagen därpå. Vi informerade då att produkten var restnoterad och erbjöd dig en motsvarande motionscykel från ett annat varumärke – till ett värde av 7 800 kr istället för 3 998 kr – helt utan extra kostnad.

Det var vårt sätt att lösa situationen snabbt och ge dig mer än du betalat för.
Vi beklagar förstås att väntan upplevdes som lång, men hoppas att det framgår att vi agerade skyndsamt, öppet och med kundens bästa i fokus.

Allt gott,
Team Sportoteket

Beställde byxor 6/10 jag fick ett mejl…

Beställde byxor 6/10 jag fick ett mejl med orderbekräftelse. Men idag 28/10 har jag fortfarande inte fått mina byxor. Mejlat till supporten där jag fick ett autosvar med bland annat ”nöjda kunder alltid är i fokus” jag är inte en nöjd kund. Ingen återkoppling från Sportoteket angående min order heller. Superdåligt tycker jag!

6 octobre 2025

Katastrof

Katastrof! Beställer dips bälte 1/10 och har ännu ej fåt något svar av support förutom att den ”kanske kommer snart”. Om man som kund nu är fundersam vart ens order är skickar man lite mer info till en undrande kund med en spårnings länk eller liknande. Kommer aldrig beställa här ifrån igen. Och är inte den personen som orkar skriva en dålig recension men detta företag bör ingen plågas av.

Tim&daniela på support är sämst. Lataste svaren du kan få.

1 octobre 2025

Raka motsatsen av blixtsnabba leveranser

Raka motsatsen av blixtsnabba leveranser
Tog över 2 veckor innan min order blev skickad
Kontaktade support en vecka senare och fick ett kort svar som bad mig hålla ögonen öppna efter ett mail. Ingen förklaring varför det dröjde
Ännu en vecka senare skriver jag och ber att mitt köp ska hävas, då får jag ett svar att min order äntligen har skickats.
Ordern skickades inte från sportoteket utan direkt från leverantören. Vilket leder till en del tankar om att detta antagligen är ett dropshipping-företag.
Fick mina varor tillslut, bra kvalitet. Men absolut urusel kommunikation.

15 octobre 2025
Avis spontané

Beställt och betalat men i gen vara eller kontakt

Beställde och betalade en vara. Fick spårningslänk och den säger varan är framme vilket den inte var samtidigt inne på Sidan för spårning står också motsatt att den är på väg. Mailar och får svar att de skickade just då och skulle få spårning vilket aldrig kom. Ingen svarar nu på mail eller i chatt och min vara har inte heller kommit. Så dåligt att inte ens kunna svara och jag vill ha tillbaka min pengar annars polisanmäler jag.

9 octobre 2025
Avis spontané

Min beställning har inte kommit fram…

Min beställning har inte kommit fram efter mer än fyra veckor. Jag har frågat flera gånger, ibland får man svar, ibland inte. Sedan har jag två gånger begärt återbetalning av pengarna, då fick jag svar men inga pengar tillbaka. Nu vidtar jag alla rättsliga åtgärder. Jag kan bara avråda från denna butik.

14 octobre 2025
Avis spontané

I ordered Master Fitness Spinning S4020…

I ordered Master Fitness Spinning S4020 on Sep 13 and expected to receive the product in about a week based on the information on its website. However, I still got nothing from it. On Oct 7 I wrote an email to ask when my order will arrive. I got the following reply:
"Hi!

Thank you for contacting us at Sportoteket – it's great that you want to talk about training and everyday life with us. We have received your email and will get back to you as soon as we can, usually within 24 hours on weekdays.

For us, satisfied customers are always in focus. We want you to feel secure with both your order and your questions – that's why we always make sure to respond quickly and clearly.

We'll be in touch shortly – until then, keep moving!

We're always here."
However, I still hear nothing else from them.
Really disappointed!

9 octobre 2025