Sportoteket Avis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Beställde en keps den 21:e september. Fick spårningslänk först den 25:e och paketet leverades till ombud 26:e. Enl. supporten var det strul p.g.a. en lagerflytt. De automatiserade formaten... Voir plus

Idag fick jag en hämtning på deras lager i Båstad. Allt ska lastas i lastbil och magasineras till Sthlm. Så verkar nedlagt så ni vet! Har ingen mer info än så tyvärr…

Raka motsatsen av blixtsnabba leveranser Tog över 2 veckor innan min order blev skickad Kontaktade support en vecka senare och fick ett kort svar som bad mig hålla ögonen öppna efter ett mail. In... Voir plus

Uppdatering: Blev uppringd efter mitt inlägg av trevlig medarbetare på Sportoteket och han tog tag i det direkt och såg till att jag fick mina produkter omgående! Dessa har nu landat hos oss och ser... Voir plus

Bas

TrustScore 2 sur 5

254 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 67 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

148 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Extremt misskött webbaserat företag.

Extremt misskött webbaserat företag.
Jag beställde en disc-korg 17 september. När jag mailar sportoteket så kommer det först en några ”goddagyxsksft” svar. När de slutligen i oktober svarar att de tittar vad som hänt med ordern, så händer ingenting i svarsväg efter detta. Ganska tydligt att Sportoket inte har något eget lager, utan beställer och förmedlar när de får en order. De klarar dock inte av att hantera detta. Sedan en massa bortförklaringar om inkörningsproblem etc. Att det inte finns något telefonnummer eller annan uppgift om företaget väcker också misstanke om hur dåligt organiserat (med avsikt?!) detta är.
De positiva recensionerna här på Trustpilot känns planterade av företaget själva, där de svarar klämkäckt om hur bra de är. Normalt fungerar det mesta när man beställer något av ett svenskt företag rätt bra med order/leveransbekräftelse, men detta är nog det sämsta jag upplevt!
Sammanfattning:
1. Varning: handla aldrig av Sportoteket.
2. Till Sportoteket: lägg ner företaget eller kom med en offentlig ursäkt både på er webbsida samt att ni tar en paus och tar in hjälp för hur man sköter ett webbföretag. Tror dock att ni har svårt att skapa något förtroende efter hur ni hanterar kunder under de senaste månaderna.

9 octobre 2025

Känner mig lurad.

Jag beställde 20/9 och har fortfarande inte fått mina varor. De har dragit pengarna från mitt konto, en gång har jag lyckas komma i kontakt med kundtjänst trots att jag har kontaktat dem 3 ggr. Jag är nervös att jag kommer ha tappat massor pengar i sjön(>1000kr) utan att få det jag har beställd. Jag skulle känna mig mer lugn om man åtminstone fick löpande uppdateringar, men just nu sitter jag bara kvar med en känsla att jag har blivit lurad. 😞

Uppdatering: jag lyckades till slut komma i kontakt med bolaget som kunne informera att mina grejer skulle komma 5:e december. Det är för sent för mig, det hade varit bra med en återkoppling på det. Jag bad få tillbaka mina pengar och det fick jag.

9 octobre 2025
Avis spontané

Helnöjd kommer absolut att handla här…

Helnöjd kommer absolut att handla här igen

Réponse de Sportoteket

Vad roligt att höra – stort tack för din fina återkoppling! 💚
Vi blir verkligen glada att du är nöjd, och lovar att fortsätta leverera lika bra nästa gång också.

Beställningen kom aldrig

Beställningen kom aldrig, först inget svar på mail då jag efterfrågade leveransen, sedan ett förvånat "vi finns alltid här svar" då jag meddelade att jag pausat betalning i Klarna. Efter det ett "oj, nu ser jag..." med besked leveransen var sen. På frågan om jag ville ha återbetalning svarade jag ja. Sen har det inte hänt någonting igen. Hur överlever ett företag som missköter sig så kapitalt?

4 octobre 2025

Hej Anna,
Tack för att du tog dig tid att skriva. Din återbetalning på strumporna är genomförd.

Vi beklagar verkligen att det dragit ut på tiden. Jag vill också kort förklara vad som hänt: vi är en nystartad verksamhet som nyligen genomfört en större lagerflytt, samtidigt som vi börjat ta in nya varumärken inom kläder – något som inte är vår kärnverksamhet från början. Kombinationen av flytten, det utökade sortimentet och några systemlösningar som fortfarande installeras skapade tyvärr mer rörighet än vi önskat under en kort period.

Och bara för tydlighetens skull – vi skrev faktiskt inte “Oj, nu såg jag…” utan “Nu såg jag (tidigare mejl)” – ändå en liten men viktig skillnad. 😄

Till sist vill jag nämna att Trustpilot tyvärr tar en ganska hög avgift av småföretagare för att kunna skicka automatiska inbjudningar till nöjda kunder, så helhetsbilden blir ofta skev. Vi jobbar dock hårt för att visa den riktiga bilden – genom att bemöta, förbättra och leverera bättre varje vecka.

Tack igen för förståelsen, och för att du gav oss chansen att reda ut det här. 💚

Bluff!

Beställde ett par skor den 5/9. När skorna inte dök upp mailade jag dem och fick till svar att de var restade. När en vecka hade gått mailade jag igen och fick till svar att skorna var på väg och skulle "komma vilken dag som helst". Skorna har ännu inte dykt upp och företaget har slutat svara på mina mail.
Ett oseriöst bluff-företag.

5 septembre 2025

Hej Dan,
Vi beklagar verkligen att du upplevde det så, och tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi vill gärna förtydliga hur kontakten faktiskt sett ut:

Du mejlade oss den 11 september, och vi svarade samma dag – inom cirka 40 minuter. Därefter skrev du igen den 17 september kl. 18:19, och vi svarade cirka 8 timmar senare.

Sedan uppstod ett glapp medan vi tog reda på exakt vad som hänt med din order – där borde vi ha återkopplat snabbare, och det tar vi till oss.

När du meddelade att om vi inte kunde leverera varan så ville du att köpet skulle makuleras, kontrollerade vi direkt och såg att vi faktiskt kan leverera varan. Eftersom vi därefter inte fick någon bekräftelse från dig – varken att du ville gå vidare med leverans eller hävning – valde vi att ändå genomföra återbetalningen manuellt för att du inte skulle behöva vänta längre. Självklart är du varmt välkommen att lägga en ny order om du fortfarande vill ha skorna.

Vi beklagar verkligen röran och arbetar löpande med att våra svar och rutiner ska vara ännu snabbare framöver. 💚

Team Sportoteket 💚

Väldigt bra kvalitet och prisvärd varan…

Väldigt bra kvalitet och prisvärd varan ihopfälld crosstrainer, fraktfri och snabb leverans och profesionalan och hjälpsama personal svarar inom kort tid.

Réponse de Sportoteket

Stort tack för din fina recension – så roligt att höra att du är nöjd både med crosstrainern och servicen! 💚
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela upplevelsen och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver.

Team Sportoteket 💚

Kaozföretag som inte svarar på mail

Kaozföretag som inte svarar på mail. Inget telefonnummer och ingen produkt levererad på ett par veckor.

Hej Gustav,
Tack för att du tog dig tid att skriva. Vi vill gärna förtydliga hur vår kontakt faktiskt sett ut:

Din beställning lades den 26 september, alltså för drygt en vecka sedan (9 dagar idag). Samma dag hörde du av dig och frågade om du kunde få 20 % rabatt på din order i efterhand – annars ville du häva köpet. Vi svarade inom drygt en timme och förklarade att erbjudandet gällde vid köp av flera produkter, inte en enskild vara, samt att din vara redan låg i nivå med marknadens lägsta pris – dessutom med fri frakt (värde ca 600 kr).

Du valde därefter att behålla beställningen och frågade om leveranstid. Där dröjde vårt svar tyvärr några dagar, vilket vi ärligt kan säga att vi borde hanterat snabbare. Det tar vi till oss. Den 2 oktober återkopplade vi med uppdatering, och sedan dess har vi haft fortsatt kontakt.

Vi förstår att det kan kännas frustrerande när man väntar på en större produkt, men tidsmässigt har det inte gått “ett par veckor” sedan beställningen. Vi beklagar ändå uppehållet i kommunikationen och arbetar aktivt för att alla kunder ska få svar samma dag.

Tack för tålamodet och för att du gav oss chansen att reda ut situationen. 💚

Team Sportoteket 💚

En del krångel, men rätt produkt levererad

Beställde en keps den 21:e september.

Fick spårningslänk först den 25:e och paketet leverades till ombud 26:e.

Enl. supporten var det strul p.g.a. en lagerflytt.
De automatiserade formaten på mejlen ihop med recensioner med dåliga erfarenheter skapade oro att det möjligen var tal om lurendrejeri.

Men i slutet av dagen, rätt produkt kom fram.
P.g.a. att det var lite krångel med ordern så landar betyget på 3 stjärnor.

21 septembre 2025

Réponse de Sportoteket

Tack för din ärliga och välbalanserade recension – och för att du gav oss chansen att leverera klart trots lite krångel längs vägen.

Du har helt rätt i att det blev tillfälligt rörigt under vår lagerflytt, vilket försenade vissa utskick och spårningsmejl. Vi tar fullt ansvar för det och är glada att din keps till slut kom fram som den skulle.

Vi uppskattar verkligen din förståelse och din sakliga återkoppling – det hjälper oss att förbättra oss inför nästa gång. 💚

Team Sportoteket 💚

La en beställning men efter en vecka så…

La en beställning men efter en vecka så hade man inte skickat den, mejlade dom och frågade vad som händer med min beställning och fick aldrig ett svar. Jag mejlade sen igen att jag ville avbeställa min order och fick aldrig ett svar på det heller och tack och lov så hade jag betalat via Klarna som har sitt köpskydd så stoppade allt och fick ta över ärendet och efter tag så gick avbeställningen igenom.
"Snabba leveranser" kan ni bortse er ifrån och förvänta er inga svar ifrån dom när ni mejlar.

22 août 2025
Avis spontané

Utlovar mycket, men fungerar uselt

Beställde utrustning till ett utegym den 8 september till min grabbs 18-årsdag ett par veckor senare. Företaget utlovar blixtsnabba leveranser, har en snygg hemsida, verkar pålitligt. Hör inget om orderhantering eller leverans efter det. Mejlar dem efter en dryg vecka. Får svar samma dag om att de har haft en lagerflytt men att jag ska få varorna de kommande dagarna. Varorna kommer dock inte före födelsedagen - blixtsnabba leveranser?! Knappast. Mejlar dem igen den 25 september efter ytterligare nio dagar, men nu får jag inget svar. Nu är det den 30 september och fortfarande ingen leverans eller ens något meddelande. Fruktansvärt uselt hanterat. Nu ser jag att jag inte är ensam om den upplevelsen. Undvik detta företag är mitt råd.

30 septembre 2025

Réponse de Sportoteket

Ser att du använder en falsk identitet här. Om det faktiskt är hos oss du har handlat vill vi börja med att tacka för de fina orden om hemsidan – och passa på att påpeka att vi är just de pålitliga du beskrev. 😄
Vi satsar på Sveriges bästa priser för privatpersoner, i kombination med snabb leverans och personlig service – något vi jobbar stenhårt för varje dag.

Vi befinner oss just nu i slutskedet av ett större mejlsystembyte efter vår lagerflytt, så framöver kommer inga svar ta längre än 24 timmar.

Till sist vill vi nämna att Trustpilot tar en hutlös hög avgift för att småföretag ska kunna skicka ut automatiska inbjudningar till nöjda kunder – vilket tyvärr gör att bilden här på Trustpilot inte fullt ut speglar den faktiska kundupplevelsen vi levererar varje dag.

Vi hoppas du hör av dig direkt till oss om det gäller en riktig beställning, så löser vi det med glädje. 💚

Beställning 10 september.

Jag la en beställning 10 september.
Har bara fått en bekräftelse men inget mer.
Har mailat utan svar den 17 september.
Även skrivit via deras chat men ingen svarar där heller...
Känns tyvärr ganska oseriöst när de inte ens kan svara på mail.

30 septembre 2025

Réponse de Sportoteket

Ser att du använder en falsk identitet här. Om det faktiskt är hos oss du har handlat vill vi gärna hjälpa dig direkt – mejla i så fall till hej@sportoteket.se, så löser vi det på en gång. 💚

Vi befinner oss just nu i slutskedet av ett större mejlsystembyte efter vår lagerflytt, och därefter kommer inga svar ta längre än 24 timmar.

Tack för att du tog dig tid att skriva – vi blir bättre för varje dag och vecka som går, och ser fram emot att kunna visa det i praktiken. 💚

Hälso hälsningar,

Ingen kontakt

Ingen kontakt. Ingen beställningsbekräftelse, Ingen bekräftelse på avbeställning och inga svar på mail vilket är det enda kommunikationssystem företaget erbjuder.

25 septembre 2025

Hej Christine,
Vi beklagar verkligen att upplevelsen blev så, och tack för att du tog dig tid att skriva. Vi vill gärna förtydliga hur vår kontakt faktiskt sett ut:

Kort efter din beställning hörde du av dig om att det blivit en felbeställning. Vi svarade inom tre timmar och ändrade direkt enligt ditt önskemål – du tackade själv för snabbt svar i mejlväxlingen. Därefter har vi haft löpande dialog, där du även skrivit “tack för svar” vid flera tillfällen.

Vi tar till oss att vi under tiden vi inväntade besked från leverantör och transportör (DB Schenker) borde ha uppdaterat dig mer proaktivt. Det är helt rimlig feedback, och något vi har justerat i våra rutiner framåt.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi blir bättre för varje dag och vecka som går. 💚

Hälso hälsningar,
Team Sportoteket 💚

Otroligt nöjd kommer att beställa igen!

Otroligt nöjd kommer att beställa igen!

23 septembre 2025

Réponse de Sportoteket

Så roligt att höra – stort tack för din fina recension! 💚
Vi blir verkligen glada att du är nöjd och ser fram emot att få leverera till dig igen snart.

Team Sportoteket 💚

I ordered a disc golf bag on September…

I ordered a disc golf bag on September 8. A week later, I received an offer to upgrade to another bag because the delivery date for my bag was unknown. I agreed, but today is September 24 and the bag has still not been shipped. They don’t reply to emails or customer support. Complete scammers, I do not recommend!

24 septembre 2025
Avis spontané

Snabba leveranser kan ni glömma som de…

Snabba leveranser kan ni glömma som de beskriver på hemsidan. Efter en vecka sedan beställning med orderbekräftelse är det helt stiltje, trots flera försök till mailkontakt är beställda varor fortfarande inte skickade.

Hej Peter!
Vi har precis avslutat en större lagerflytt, och vissa produkter – bland annat tandskydden – hade tyvärr blandats ihop och inte hunnit skannas in i lagret. Din order kommer därför att bli komplett och skickas till dig inom de närmaste dagarna.
Jag måste också fråga om det var du som lämnade recensionen. Beställningen lades i onsdags, ditt första mejl kom igår och vi svarade inom 23 timmar – vårt mål är 24 timmar. 😄 Med den tidslinjen känns det lite olyckligt med en så pass negativ recension.
Vi vill självklart göra rätt för oss, men det är inte hållbart för oss att både hantera ordern och ha kvar en felaktig recension. Då gör vi i så fall hellre en återbetalning så ärendet avslutas och omdömet tas bort.
Återkom gärna med hur du vill gå vidare och vad som känns bäst för dig.
Vi finns alltid här.

Allt gott!
Varma hälsohälsningar,
Tim & Daniela
🌿 Sportoteket.se

23 septembre 2025

Värdelöst!

Beställde en vara som jag behövde returnera. Läser då att det kommer kosta minst 199kr att göra det. Hutlöst men jag följer instruktionerna ändå och mailar min önskan om retur. Får sedan, trots upprepade försök ingen kontakt med företaget via mail. Annan kontaktväg finns inte. Det går alltså inte att returnera. Det här är verkligen ett ställe som jag ALDRIG kommer beställa från igen.

19 septembre 2025