Idag behövde jag en prisvärd promenadsko. Fanns flera alternativ mellan 199-499 för min prisklass + högre pris men det var inte för min plånbok just nu. Kanonbra att det finns så pass billiga skor. To... Voir plus
Upplevelsen i butiken var jätte bra, snällt mottagande med leende på läpparna. online webshopen var tydlig och lätt att hitta och lägga beställningen för att hämta i butiken. men jag kunde nämligen... Voir plus
Var på er butik i Jönköping. Bra butik med ett stort utbud av kläder. Lite rörigt bland skorna men det är nog inte så lätt att hålla ordning med så många kunder. Behövde hjälp med stlk på en jacka och... Voir plus
Varorna finns sorterade så att lätt att hitta. Priserna synliga. Bra, välkända, moderna, hållbara, snygga kläder och ”verktyg” till olika sporter. You are best💙❤️
Informations provenant de diverses sources externes
Handla allt inom sport billigt på Stadium Outlet! Vi har alltid 40-70% på alla våra artiklar online och ständig påfyllning med nya fynd.
Aucune trace de demande d’avis
Trevlig personal!
Att komma in på stadium Outlet är så trevligt och personalen hälsar alltid och är så hjälpsamma. Så högsta betyg från mig.
Bra översikt om var olika varor fanns
Bra översikt om var olika varor fanns, men framför allt den trevliga och hjälpsamma personalen.
Trevlig personal som gör sitt yttersta…
Trevlig personal som gör sitt yttersta för att få en kund att känna sej välkommen!
Varorna finns sorterade så att lätt att…
Värt att känna till om reklamation hos…
Värt att känna till om reklamation hos Stadium Outlet
Jag försökte reklamera ett par skor hos Stadium Outlet efter att hål uppstått i hälen på båda skorna.
Det här är värt att lyfta eftersom många konsumenter sannolikt accepterar svaret ”normalt slitage” utan att känna till hur konsumentköplagen faktiskt fungerar.
Som konsument har man tre års reklamationsrätt. Visar sig ett fel inom de första två åren ligger dessutom bevisbördan på företaget. Det innebär att konsumenten behöver kunna visa att felet finns, medan företaget behöver kunna visa att felet beror på konsumenten eller är normalt slitage för att slippa ansvar.
Ett påstående om ”normalt slitage” är därför inte automatiskt slutet på en reklamation.
I mitt fall har samma typ av skada uppstått på båda skorna. Det gör att jag ifrågasätter att problemet utan vidare kan avfärdas som normalt slitage utan en ordentlig bedömning.
Det som gjorde hanteringen ännu märkligare var att medarbetaren gick iväg för att fråga en ansvarig om reklamationen. När jag därefter bad att själv få prata med den ansvariga fick jag beskedet att personen inte var där. Jag fick alltså ingen möjlighet att få bedömningen förklarad av den person som enligt uppgift hade varit involverad i den.
Jag skriver detta framför allt för att fler ska känna till sina rättigheter vid reklamation. Får du ett avslag med hänvisning till slitage, fråga hur företaget har kommit fram till bedömningen och hur de uppfyller sin bevisbörda enligt konsumentköplagen.
Kommer lägga ärende om detta till konsumentverket
Jag uppdaterar recensionen när Stadium Outlet har fått möjlighet att ta ställning till reklamationen.
Både jag och min väninna gick därifrån…
Både jag och min väninna gick därifrån jättenöjda!
Jag hade en väldigt bra upplevelse på…
Jag hade en väldigt bra upplevelse på Stadium Outlet i Göteborg (Nordstan)!
Tack så mycket för alla medarbetare i den här butiken för hjälp!
Personal och varan.
Superbra klockrent
Trevligt bemötande men kanske bra med…
Trevligt bemötande men kanske bra med lite större sortiment!?
Bra utrymme i butiken allt står inte på…
Bra utrymme i butiken allt står inte på varandra
Trevlig personal och bra priser bra…
Trevlig personal och bra priser bra service