Städtjänsten.se städfirma i Göteborg och Partille Avis

TrustScore 4 sur 5

1. Service de ménage à domicile
  2. Service de ménage professionnel
  3. Services de nettoyage

Städtjänsten.se är en städfirma i Göteborg som erbjuder hemstädning, flyttstädning, företagsstädning, kontorsstädning, storstädning och visningsstädning för privatpersoner och företag. Vi hjälper kunder i Göteborg, Mölndal, Partille, Lerum, Härryda, Kungälv och Kungsbacka. Våra medarbetare omfattas av kollektivavtal och arbetar under schyssta villkor. Med erfaren personal, personlig service och nöjdhetsgaranti erbjuder vi trygg och professionell städning anpassad efter varje kunds behov. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Bien

TrustScore 4 sur 5

17 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Proffsig städhjälp

Jag har använt företaget i två omgångar. Första kontakten var för ett år sedan där vi beställde storstädningen med fönsterputs och vi var väldigt nöjda. I år anlitade vi städtjänsten för flyttstädning av vår villa på 200kvm och det gick lika smidigt. Proffsiga och lätta att göra med. Personalen är noga. Tack för hjälpen!

15 juillet 2026

Varning!!

Varning!!! Varning!! För den här firman. Dom städar, sen får du inga fakturor förrän efter flera månader. Sen ligger du efter och har inte själv exakt kontroll på hur många städningar som utförts! Sen är du skyldig ej fakturerade städningar. Dom svarar inte på deras sk. Kundservice. Ringer inte tillbaks! Det går inte att få kontakt med dom?? Inte överhuvudtaget intresserade att reda ut frågor. Om du får svar på mail, så kan det ta månader. Städscheman som dom hänvisar till avser inte vilka datum som dom kommer och städar! Att bedriva ett tjänsteföretag utan att ha en fungerade kundservice och ekonomienheten är uselt! Utnyttjar kunden och fakturerar inte i tid! Varning! Helt otroligt att ett sådant företag får näringstillstånd!!??? Kommer aldrig anlita denna firma igen!

20 janvier 2024

Tack för ditt omdöme!

Vi beklagar att du känner dig missnöjd. Vi vill påminna om att vi regelbundet har försett dig med städschema och skickat påminnelser via SMS före varje städning. Som kund är det viktigt att följa fakturorna och säkerställa att skulden är korrekt betald.

Vi har försökt bistå genom flera telefonsamtal och erbjudit hjälp med att dela upp skulden. Tyvärr har inte betalningarna mottagits enligt överenskommelsen och vår policy.

Vi hoppas på en konstruktiv lösning och önskar dig en fortsatt fin dag.

Team Städtjänsten.se

Fakturerar för att de ej fått jobbet

Jag har sökt dem i över en vecka, de svarar inte i telefon och inte på mail. Idag fick vi en påminnelse på fakturan vi har reklamerat. De kan inte fakturera oss 8 timmar för att de inte fick jobbet. Det står att offerten är gratis och inte bindande men de påstår att vi beställt ett jobb av dem i januari och fakturerar oss nu i oktober. De måste ha ont om pengar. ANLITA INTE DESSA. Org.numret tillhör inte Städtjänsten heller utan ett annat bolag. Vilken policy hänvisar ni till? Vi har inte fått detta. Det handlar om en offert och ni dök inte upp när ni bokat tid. Vi har varken beställt eller avbeställt. Mycket oseriöst företag.

18 octobre 2023

Tack för ditt omdöme! 😊

Tråkigt att du är missnöjd!

Du har kontaktat oss och fakturaleverantören utan att veta att ni har en bokat tjänst med oss. Vi har även skickat bokningsbekräftelse till er referens. Vid sen avbokning när personal är på plats debiteras hela beloppet. Vänligen läs avbokningspolicyn.

Ha en fin dag!

Med vänlig hälsning
Team städtjänsten.se

Mycket dåligt företag

Mycket dåligt företag. Svarar varken på telefon, sms eller mail. Fel fakturor. Vi har stått ut med dem endast pga att Svetlana som städade hos oss får 5 stjärnor 💫 Hon är superbra.
Anlita inte detta oseriösa företag!

17 octobre 2023

Rekommenderar absolut inte

Rekommenderar absolut inte. Pratade varken svenska eller engelska så kunde inte kommunicera med dem om att städningen inte var i närheten av våra förväntningar.

Edit efter svar: det stämmer inte. Det har absolut inte godkänts utan invändningar, jag framförde kritik till personalen som dem lovade att föra vidare och återkomma med.

Detta gjordes inte. Återigen. Rekommenderar absolut INTE detta företag.

25 août 2022

Réponse de Städtjänsten.se städfirma i Göteborg och Partille

Tråkigt att du är missnöjd!

Din städning har godkänts utan några invändningar.

Våra kunder erbjuds generösa garantier på utförd arbete. Man har alltid 14 dagar garanti på städning och ifall man är missnöjd så åtgärder vi felen inom 24 timmar. Om man är obekväm med engelskan så kan man alltid kontakta oss för att få hjälp på svenska. Ha en trevlig dag och tack för din feedback.

Med vänlig hälsning
Städtjänsten.se

Trevlig personal

Personalen var supertrevlig och tillmötesgående. Ett minus är att personalen endast talar engelska.
Städningen gick galant, gjort en liten kontroll såhär efteråt och det enda jag kan anmärka på är att badrumsspegeln inte var riktigt putsad. Utöver det ser allt annat väldigt rent ut. Jag kommer fortsätta med Städtjänsten då helheten var väldigt bra!

4 juillet 2022