Städmyran i Väst Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Vi anlitade Städmyran i väst för storstädning av vår bostad och är mycket nöjda. Skinande rent överallt, noga städat alla fläckar va borta. Fönstren rena utan ränder och fläckar. Kök och badrum va... Voir plus

känner djupt för att dela med mig den fantastiskt städ upplevelse jag har varit med. så fantastiskt personal. När jag kom hem det var skinnande rent och noggrant städat överallt!! Jag tycker bara a... Voir plus

Städmyran utförde magi! Mycket nöjd med deras insats i anhörigs lägenhet. Allt var perfekt - även avlopp, ugn och kyl/frys. Dessutom ett mycket vänligt bemötande från både städpersonal och administ... Voir plus

1. Service de ménage
  2. Entreprise de nettoyage de vitres
  3. Service de ménage à domicile
  4. Service de ménage professionnel
  5. Services de nettoyage

Vi är riktiga arbetsmyror som älskar att kunna ge människor mer kvalitetstid i livet. Därför erbjuder vi städning till både privat- och företagskunder. Det som kännetecknar oss är att vi är lättillgängliga, noggranna, flexibla samt alltid utför vårt arbete med högsta kvalitet och med kundens behov i fokus. Vi håller till i och runt Göteborg och Mölndal och utför våra tjänster sju dagar i veckan, både dag- och kvällstid. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg när du inleder ett samarbete med oss. Därför har vi både kollektivavtal, ansvarsförsäkring och 100% nöjd kund-garanti. Fasta rutiner kring nyckel- samt kodhantering är en självklarhet för oss. Städtjänster för dig som privatperson: • Regelbunden hemstädning • Fönsterputs • Storstädning • Flyttstäd • Visningsstäd Städtjänster för företag: • Kontorsstädning • Butiksstädning • Byggstädning • Bodstädning • Fönsterputs • Trappstädning • Städning på skola & förskola • Övrig städning – hör av dig med ditt behov, vi löser det mesta!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

107 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Storstädning av Städmyran i Väst

Skinande rent överallt, noga städat alla fläckar va borta. Fönstren rena utan ränder och fläckar. Kök och badrum var mycket bra städat överallt även i fogar mm. Ugn och spis glänsande rent.
Smidigt system med nycklar. Trevlig personal, vi har inget att klaga på och kommer absolut att anlita dom igen och tipsa vänner om den.

4 septembre 2026

Réponse de Städmyran i Väst

Vad roligt att läsa att ni blev så nöjda med er storstädning, det gör oss glada! Tack för ert fina omdöme och trevlig helg! Mvh Caroline, Städmyran i Väst

Slutbesiktningen blev godkänt direkt…

Slutbesiktningen blev godkänt direkt utan några anmärkningar. Supertrevlig personal och jättebra kontakt under hela vägen.

30 août 2026

Réponse de Städmyran i Väst

Vad roligt att höra att höra att du blev nöjd med din flyttstädning! Och för ett fint omdöme :) Varmt välkommen åter önskar vi på Städmyran i Väst

Köpte en bostad i Mölndals kommun och…

Köpte en bostad i Mölndals kommun och säljaren hade hyrt in Städmyran för flyttstäd. Det var riktigt dåligt gjort med fult tvättade fönster, stora dammråttor i tvättstuga, stänk på lister, luckor osv. De kom tillbaka veckan efter men inte ens efter det var jobbet riktigt gjort. Man måste tydligen ha stenkoll på dem för att det ska bli gjort riktigt. Kan verkligen inte rekommendera dem.

16 juin 2026

Réponse de Städmyran i Väst

Vi känner tyvärr inte igen det här ärendet utifrån beskrivningen och har därför bett om mer information via Trustpilot för att kunna identifiera vilken flyttstädning det gäller och undersöka vad som eventuellt kan ha gått fel.

Vi har dock inte fått något svar på vår förfrågan och har därför inte haft möjlighet att följa upp ärendet närmare. Du är självklart välkommen att kontakta oss direkt med uppgifter om vilken städning det gäller, så tittar vi gärna på vad som har hänt.

Städmyran i Väst

Kan varmt rekommendera Städmyran i…

Kan varmt rekommendera Städmyran i Väst.
Snabb kommunikation med Caroline. Önskade flyttstädning till nya lägenheten dit vi hade flyttat in & förra hyresgästen inte någonsin rört stödmaterial. Mycket bra utfört arbete trots en del möbler på plats.

9 mars 2026

Réponse de Städmyran i Väst

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både kommunikationen och resultatet. Tack för förtroendet, och varmt lycka till i ditt nya hem. Du är alltid välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen!
Vänliga hälsningar, Caroline Städmyran i Väst

Städmyran gör en aldrig besviken!

Jag blir aldrig besviken när jag anlitar Städmyran för storstäd av huset. De är noggranna, proffsiga och gör alltid det där lilla extra, som att vika handdukarna omsorgsfullt eller arrangera kuddar och filtar prydligt.

2 décembre 2025

Réponse de Städmyran i Väst

Även om det var ett tag sedan du lämnade ditt omdöme vill vi gärna passa på att säga ett stort tack. Det betyder mycket för oss att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi blir särskilt glada att höra att du uppskattar både noggrannheten och de där små detaljerna som bidrar till den där lilla extra känslan. Det är precis den upplevelsen vi vill ge våra kunder.

Tack för ditt förtroende och varmt välkommen att höra av dig igen när det är dags!

Vänliga hälsningar
Caroline
Städmyran i Väst

Jag är otroligt nöjd med Städmyran som…

Jag är otroligt nöjd med Städmyran som hjälpte mig inför visningen av min lägenhet. De var inte bara punktliga och professionella – de var också så vänliga och omtänksamma genom hela processen. Redan innan de började ställa de relevanta och genomtänkta frågor som visade att de verkligen brydde sig om att göra ett bra jobb.
Själva städningen var helt fläckfri – inte en enda detalj missades. Lägenheten kändes skinande ren och redo för visning, och jag kände mig både trygg och lugn hela tiden. Det märks att de har erfarenhet och stolthet i sitt arbete!
Jag är mycket imponerad och kommer definitivt att fortsätta anlita dem framöver. Rekommenderas varmt!

27 octobre 2025

Réponse de Städmyran i Väst

Åh vad glada vi blir för denna fina recension! Tack så mycket för fina ord och rekommendationer! Är ett fint kvitto på jobbet som läggs ner :) Önskar dig en fin kväll och välkommen åter när det vankas flyttstäd.
Vänliga hälsningar, Caroline, Städmyran i Väst

Superproffs

Så fort de kom hem, de började att jobba direkt, bara några tekniska frågor.
Duktiga, snabba, och professionella, plus de pratade spanska, och som spanjor det var en plus för mig 😃
10/10 skulle anställa de igen, 10/10 rekommenderar jag dom.

11 juillet 2025

Réponse de Städmyran i Väst

Vad roligt att höra att du blev nöjd med din städning, Miguel! Vet att jag återkopplade till städarna men uppenbarligen missade tillbaka till dig, så om än sent, så varmt tack för din recension och rekommendation!
Vänliga hälsningar, Caroline, Städmyran i Väst

Mycket noggrann städning

Mycket noggrann städning. Allt i ordning och pa sina platser. Kan inte bli bättre

3 juin 2025

Réponse de Städmyran i Väst

Tack Anita för din recension och fina omdöme :)

Kontakten med Caroline

Kontakten med Caroline, mkt lyhörd på vad vi önskade.
Trevlig städpersonal och väldigt noggranna.
Städmyran rekommenderas varmt.
Nöjd kund

26 mai 2025
Avis spontané

super professionel och jätte trevlig personal!

känner djupt för att dela med mig den fantastiskt städ
upplevelse jag har varit med.
så fantastiskt personal. När jag kom hem det var skinnande rent och noggrant städat överallt!! Jag tycker bara att jag har varit såå dum att vänta såååå länge att anlita dem! Jätte tacksam för allt trevlig bemötande och lyhört var dem också Rekommenderar varmt!
L.L.

22 mai 2025

Réponse de Städmyran i Väst

Åh vad glada vi Laurence för ditt fina omdöme! Vad kul att du blev nöjd! Hjärtligt tack önskar både vi på admin och tjejerna som var hos dig!
Caroline, Städmyran i Väst

Fantastisk service

Fantastisk service, lysande priser och fantastisk kundservice! De gjorde ett fantastiskt jobb med vår flyttstädning, och jag skulle varmt rekommendera dem till alla!

12 mai 2025

Réponse de Städmyran i Väst

Tack så hjärtligt för fina ord, Jack! Det uppskattas!

En av de bästa städfirmorna i Göteborg

En av de bästa städfirmorna i Göteborg!
Drottningen av städ Yadis och hennes vapendragare Vivanna fick vårt hem
Att kännas som Versailles!

30 octobre 2024

Réponse de Städmyran i Väst

Tack Andreas! Vi har hälsat drottningarna detta och de tackar så mycket för den kungliga recensionen! :)

Kanonbra flyttstädning

Fantastiskt bra service och ett superfint resultat. Både vi och köparna till huset var lika nöjda. Vill ge våra bästa rekommendationer

12 juin 2024

Réponse de Städmyran i Väst

Tack för denna fina recension, Gerd! Det glädjer oss att både ni och köparna var nöjda!

Bästa flyttstädningen

Lägenheten blev som ny med deras flyttstäd. Personalen var behjälpliga, lätt att kommunicera med, personalen som städade var så trevliga och glada. Jag är supernöjd!

28 mai 2024

Réponse de Städmyran i Väst

Vad roligt att du blev nöjd med din flyttstädning, Carola! Vi tackar för fina ord och omdöme, även om det dröjde rätt rejält :)

När Mabel och Yris varit hos oss så är…

När Mabel och Yris varit hos oss så är det RENT på riktigt och städningen håller i sig länge. Jag kan varmt rekommendera denna städfirma. Vi har provat många...:)
MVH Maria Andersson Baeza

27 mai 2024

Réponse de Städmyran i Väst

Ser att vi inte svarat på detta omdöme, Maria. Vi tackar så mycket för fina ord och recension!

Visningsstäd

Visningsstäd
Hade bokat visningsstäd inför visning av min lägenhet, min lägenhet har aldrig varit så ren och fin, otroligt nöjd med resultatet!. Bokar nu också flyttstäd med Städmyran i Väst då jag vet att resultatet kommer bli perfekt.

13 janvier 2024
Avis spontané

Behövde visningsstäd till mitt föräldrarhem

Behövde visningsstäd till mitt föräldrahem, där mina föräldrar bott i sedan 1977. Har aldrig sett det så rent och fräscht någonsin, när städarna var klara. All ingrodd smuts som har varit svåra med att få bort, syntes inget av.
Alla som har varit inne i huset efter städningen har sagt Wow 😮. Jag är mer än nöjd, jag är supernöjd 😀👍👍👍

16 avril 2024
Avis spontané

Beställde storstäd, blev inte ordentligt rent nästan någonstans

Beställde storstäd, de lämnade smuts och damm överallt samt glömde flera saker så de fick komma tillbaka. Förväntade mig att det skulle vara helt städat då, men ändå var det fortfarande inte ordentligt städat. Smuts kvar i vask, handfat, toalett, lister, fläckar på väggar, golv och dörrar och damm i taket. Brännmärken på spisen. Kakel och en hylla som inte blev dammad alls ser det ut som. De lämnade också alla saker de flyttat på lite här och var på fel ställen. Besviken då jag valde städmyran även om de är lite dyrare på grund av bra recensioner här och för att jag kände att de verkade vara ordentliga enligt deras hemsida. :(

Längre tid, mer städutbildning för att lära sig om olika fläckar + se helheten och en checklista på allt som ska göras så man inte glömmer något hade jag rekommenderat. :)

15 avril 2024
Avis spontané

Mycket bra flyttstädning och service

Mycket bra flyttstädning, service och kommunikation! Ett extra plus är möjligheten att hyra flyttbil för billig peng via företaget. 5/5!

29 janvier 2024

Réponse de Städmyran i Väst

Tack Andreas för att du tog dig att skriva ett omdöme om oss! Vad roligt att ni blev så nöjda! 😊 Varmt välkomna åter!

Toppenbra utfört flyttstäd

Toppenbra utfört flyttstäd inklusive glasräcke på balkongen, fönster och stor spegel i badrummet. Utöver det väldigt bra kommunikation och smidigt, kunde lämna nycklarna dagen innan på kontoret i Mölndal. Kort och gott är jag jättenöjd.

14 novembre 2023