Handlede EN eneste gang hos stofkiosken. beholdte service mail men afmeldte den for få år tilbage. Fik her d.21.5.2026 et TRUSSEL mail. Ordret "videregivelse af dine data til SewIY GmbH" INGEN... Voir plus

Bestilte fra Norge, og det står på nettsiden at moms var inkludert i betalingen. Nå har jeg fått melding om å betale moms på nytt gjennom posten, og når jeg forsøkte å få hjelp ang. saken så svares de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hold jer langt væk!! Ligesom Anita Lehmann Pier fik vi også annulleret vores ordre med en flot Halloween rabat. Uden begrundelse andet end at varerne ikke var på lager - mystisk, når man fortsat ka... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte mellem jul og nytår, og kan den 2. Januar afhente pakken, ingen unødig ophold i forsendelse eller andre irritationsmomenter - er faktisk overrasket over det er gået så hurtigt, nu de... Voir plus

1. Magasin d'articles de loisirs
  2. Décorateur d'intérieur

Écrit par l'entreprise

Hjertelig velkommen hos stofkiosken.dk – din online-shop for både stoffer, metervarer og meget mere. Stoffer til alle syprojekter ... og det passende sytilbehør.

2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

4 k avis

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Symaskine leveret på 4 dage

Jeg har købt en Brother symaskine og den kom efter 4 dage.
Maskinen er perfekt og levering var hurtig og problemfri.
Der fulgte ikke hverken dansk eller engelsk manual med (men på tysk, fransk, hollandsk og spansk), hvilket er den eneste grund til den sidste manglende stjerne. Værd at være opmærksom på, men kan jo downloades online.
16-01-2023: Den sidste stjerne er afgivet, da kundeservice var hurtige til at sende en fysisk dansk manual til mig.

14 janvier 2023

Réponse de Stofkiosken

Mange tak for den sidste stjerne, Randi Lundberg.

Har stadig ikke fået de vare jeg har…

Har stadig ikke fået de vare jeg har betalt for, ikke fået svar på den mail jeg sendte, meget dårlig service
Mvh
Susanne

12 janvier 2023

Kære Susanne
Jeg finder desværre ikke din ordre under dette nummer: 29194772
Venligst send mig leveringsadresse her eller på: kundeservice@stofkiosken.dk
På genhør!

Tip top produkt

Tip top produkt, som forventet. Desværre skulle jeg vente lidt på brevet med den lille komponent - men det var i juletiden - da er posten nok belastet i forvejen.
Kunde-supporten var meget hjælpsom. Jeg køber atter hos stofkiosken. :-)

5 janvier 2023

Kære Claus Iversen
Mange tak for din positive feedback.

De er så dårlige til at svare på vores…

De er så dårlige til at svare på vores spørgsmål og på levering.
Der er gået mere end 3 uger siden jeg har bestilt min vare, og har endnu ikke fået den. Hvor det var meningen at jeg får den mellem 8-11 hverdage.
De er godt nok mere end en hel uge forsinket!

9 janvier 2023

Kære Raghad Hamza
Tak for din anmeldelse.
Venligst send mig dit ordre/- eller kundenummer, så tjekker jeg op på din sag med det samme.

Nu er jeg godt nok træt af at vente

Nu er jeg godt nok træt af at vente, vente på varen ( som de selvfølgelig Har taget penge for) vente på svar på min henvendelse ….. 😠

9/01 Nu har jeg så skrevet for at få mine penge retur. Nu må vi ses hvornår det så lykkes !

Pengene er kommet retur fint og hurtigt 🙂

18 décembre 2022

Kære Esther Wahlstrøm
Tak for din melding om, at du har modtaget det fulde beløb for den ønskede annullering af din ordre.
God dag!

Køb ikke noget fra dem - det er fup!

Symaskine ved at blive leveret til forkert adresse.
Jeg har bestilt en symaskine mellem jul og nytår til min korrekte adresse. Min gamle adresse var oprindeligt registreret på min profil, men den fik jeg rettet. Jeg sendte desuden en mail til dem for at sikre, at dette blev rettet.
Nu ser jeg, at GLS leverer den i dag til den forkerte adresse. Og derudover ser jeg, at det er tæt på umuligt at finde kontaktoplysninger på Stofkiosken.dk, så jeg kan ringe og tale med dem. Øv altså.

3 janvier 2023

Kære Mette Schmidt
Tak for din anmeldelse og jeg beklager det sene svar.
Jeg at ved at undersøge, hvordan det kan være at din nye adresse ikke er blevet gemt.  Hvor fejlen ligger.
Tilmed har jeg kontaktet vores GLS ansvarlige, da maskinen blev afleveret på din gamle adr. d. 5.1.2023, hvilket naturligvis er meget beklageligt.
Jeg melder mig så snart jeg har svar.

Købte filt i forskellig farve som vi…

Købte filt i forskellig farve som vi bruger til baggrund når vi fotograferer
men her kommer filtet ikke rullet sammen så der ikke kommer folder nej det skal foldes 6 gange så filten er der folder på 3 steder både lodret og vandret

22 décembre 2022

Kære Hans Nielsen
Tak for din anmeldelse og jeg beklager det sene svar.
Jeg har tjekket op på dine bestilte varer og ser, at det ikke bliver påkrævet - fra leveradørens side - at de bliver sendt på en rulle. Jeg beklager, at vi tilbyder en sådan særlig service.
Jeg kan anbefale at dampe filten for at få folderne glattet ud. Hust at indstille strygejernet efter varernes kvalitet.

Stadig ikke modtaget min varer efter 1…

Stadig ikke modtaget min varer efter 1 måned…. Det er ikke andet end snyd

27 novembre 2022

Kære Sofie Eland
Tak for din anmeldelse og jeg beklager det sene svar.
Venligst send dit ordre/- eller kundenummer, så tjekker jeg op på din sag med det samme.

Dårlig information mm

Hurtig til at trække pengene, ingen info hvorvidt varerne er sendt eller hvor de befinder sig.Aner ikke om jeg har en julegave til nevøbarnet. Jeg handler aldrig mere i Stofkiosken!

21 décembre 2022

Kære Brita
Tak for din anmeldelse og jeg beklager det sene svar.
Venligst send dit kundenummer/- eller ordrenummer, så tjekker jeg din ordre med det samme.

Super service

18 décembre 2022

Kære Kate Lemke Nielsen
Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er tilfreds med vores service.

Manglende vare

Jeg havde bestilt dekorationsvat og fleece.
Betaling blev trukket for begge dele.
Har kun modtaget dekorationsvat. Der var ingen følgeseddel med i pakken og derfor ingen forklaring på den manglende fleece.
Skrev til kundeservice som ikke svarer.....

11 décembre 2022

Kære Hanne Hansen
Tak for din anmeldelse!
Jeg beklager meget det sene statusmelding her; beklager, det er bestemt vores fejl.
Vi kunne desværre ikke lever din bestilte fleece, derfor er du blevet krediteret pengene 72,95 kr.  d. 14.12.22, som meget snart er at se på din konto.
God weekend!

24 okt. Nu 14 dec. Ingen varer

Jeg bestilte mine varer d. 24 oktober, fik senere mail om at det var blevet sendt d. 02. November... Så nu sidder jeg har d. 14 december og har ingen varer modtaget... Gad vide om jeg overhovedet får dem 😅

23 octobre 2022

Kære E.P
Tak for din anmeldelse.
Jeg har tjekket op på din bestilling og jeg kan se, at den blev sendt d. 2.11.2022.
Desværre er vores erfaring med det danske postvæsen, at en sådan forsendelse kan tage op til 3-15 arbejdsdage
før leveringen er i postkassen/ brevsprække.
Hvis din bestilling endnu ikke er ankommet i din postkasse, da venligst skriv retur med det samme.
På genhør!

Betaling

De er lidt for hurtige til at trække pengene fra ens konto, måske som så mange andre vente med at hæve pengene til den dag man sender varerne.

Købte noget gardinstof voile blomstereng, virkeligt flot stof, men til min store overraskelse var det klippet enormt skævt, var søde nok til at komme med forskellige kompensationer, valgte at beholde det og fik 15% tilbage på kontoen. Måske lige bruge 5 minutter mere når man klipper i den slags levende stoffer.

Har oplevet flere gange nu, at hvis en vare er midlertidig udsolgt, men mere er på vej, kan man få en meddelelse når varen er tilbage. Så går man ind og kigger og til stor overraskelse er varen stadig udsolgt eller der er få meter tilbage, så det system virker desværre ikke helt.

Ellers har I nogle lækre stoffer og god kvalitet.

6 décembre 2022

Kære Helene Hansen
Tak for din anmeldelse og din konstruktive kritik. Den vil jeg bringe i huset og til den lageransvarlige.

Jeg har tidligere haft en rigtig dårlig…

Jeg har tidligere haft en rigtig dårlig oplevelse med jer.

Jeg besluttede at give jer en chance mere.

Det har jeg IKKE fortrudt.

Leveringen kom før tid og de stoffer jeg bestilte er bare lige som jeg havde forventet.

TAK for rigtig god service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30 novembre 2022

Kære Kirsten Krista Petersen
Mange tak for din positive anmeldese. Det er sørme godt at høre, at ordren nåede dig hurtigt og at du er fuldt ud tilfreds med os igen.

Igen en god oplevelse at handle hos…

Igen en god oplevelse at handle hos Stofkiosken. Jeg bestilte varerne tirsdag, og selvom der stod, at pakken blev leveret efter 6-9 hverdage, modtog jeg den allerede fredag formiddag. Alt var som bestilt.

1 décembre 2022

Kære Gitte Lund Jørgensen
Tak for din anmeldelse. Det er meget glædeligt at høre.

Super godt service

Super godt service. Mine vare blev leveret inden der var gået en uge

30 novembre 2022

Kære Vibeke Heitmann
Mange tak for din positive anmeldelse. Det er godt at høre, at dine varer kom hurtigt frem.

Super kundeservice!

Min pakke var meget forsinket, men kundeservicen var bare helt i top!

28 novembre 2022

Kære Signe
Mange tak for din positive feedback.

Ingen tilbagemelding fra kundeservice

Har nu sendt flere beskeder til kundeservice om annullering af ordren, da de ikke kunne levere til tiden.
Nu har jeg modtaget ordren, som jeg ikke kan bruge - og stadig ikke hørt fra kundeservice.

28 novembre 2022

Kære Susie Pedersen
Tak for din anmeldelse!
Vi har været i kontakt per email nu, da vi desværre ikke kunne nå at stoppe pakken. Du får da naturligvis sendt en returseddel, fra DHL, til din emailadresse.
Pakken sender du retur til os og du får det fulde beløb returneret forudsat at varerne er udbrugte.
God dag!

De trækker pengene med det sammeog så…

De trækker pengene med det samme og så måtte jeg selv rykke for en status efter 14 dage. Fik et lidt flyvsk svar og efter endnu en uge skrev jeg igen om at jeg ville melde til min bank om svindel. Så fik jeg sjovt nok en melding om afsendelse af min bestilling.

Kan se at der er mange som deler samme oplevelse. Så vægter du service og hurtig levering, vil jeg kigge efter et andet sted at handle.

24 novembre 2022

Kære Peter Steenberg
Tak for din feedback. Det er korrekte at vores leveringstid pt. er forlænget, 2-3 uger, som det fremgår i shoppen. Vi arbejder intensivt på at forbedre os og nedbringe leveringstiden.

Er der noget nyt?

Hej stofkiosken

Er der noget nyt om min ordre, 15816281, bestilt d 7.11.22. Den står til levering i denne uge, men ordren er stadig under ekspedition.

Dbh Julie

21 novembre 2022

Kære Julie Bonnichsen
Tak for din anmeldelse.
Jeg har tjekket op på din ordre. Dine varer er fundet, de bliver pakket snarest og sendt hurtigst muligt. Vi beklager meget den forlængede leveringstid vi har pt.