Na faillissement al ons geld weg en geen kachel. Bedrijf die het over heeft genomen is alleen met zichzelf bezig want ze hebben het zo zwaar. Was letterlijk het antwoord van de klantenservice. Geen en... Voir plus
Lisez les avis des autres
Voor het faillissement wat het een chaos. Na de overname is het niet beter geworden. Torenhoge rekening voor een paar uurtjes werk. Geen aanrader.
Na lang zoeken, om iemand te vinden die de ruit van onze houtkachel kon maken, bij 't Stokertje terechtgekomen. Wat een goede vakmensen, erg klantvriendelijk en er wordt meegedacht met de klant. Uit... Voir plus
Fijne uitleg en aandacht in de zaak zelf in Orvelte. Gedegen onderzoek thuis met keurige offerte met de uiteindelijke prijs (iets lager dan in zaak, omdat daar eerlijk werd gezegd de hoogste prijs voo... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij zijn de beste en leukste in- en outdoor warmtespecialist van Nederland en België. Bij 't Stokertje vind je niet alleen de beste adviseurs en installateurs, maar ook de beste merken. Onze duurzame, professionele en betrouwbare keuzes zorgen ervoor dat je altijd de perfecte oplossing vindt voor jouw warmtebehoeften. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, bieden we een eerlijke prijs en uitstekende kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een houtkachel, elektrische kachel, pelletkachel of een andere warmtebron, wij staan voor je klaar met deskundig advies en professionele installatie. Bij 't Stokertje ben je verzekerd van een ervaren keuze die je huis of tuin perfect verwarmt. Bezoek onze twee showrooms in Orvelte en Joure, waar je een uitgebreid assortiment aan kachels en haarden vindt. Kom langs en ontdek onze ruime collectie in een sfeervolle omgeving. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.
Coordonnées de contact
Dorpsstraat 12, 9441 PD, Orvelte, Pays-Bas
- 0593322417
- info@stokertje.nl
- stokertje.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Alles prima verlopen. Goed bedrijf
Alles volgens plan geleverd, goed geïnstalleerd en netjes afgewerkt en opgeruimd.
Advies blijkt goed. De inzethaard werkt boven verwachting goed.

Prima bedrijf
Prima bedrijf, goede service, aardige mensen, kundig. Kortom een aanrader!

Vakwerk van A tot Z.
Er heerlijk warm bijzitten is zalig in deze tijd. Vooral als dit gebeurt middels een houtkachel en schoorsteenpijp die voldoet aan de veiligheidsnormen. De mensen van ‘T Stokertje in Orvelte hebben ons binnen een redelijke termijn uitstekend geholpen. Deskundig advies en een werkelijk uitstekende uitvoering. Zelfs het opruimen was geen probleem. Daarna een heldere instructie ten aanzien van het stoken. En nu…..Stoken maar. Op zoek naar vakmensen? Ga dan vooral naar ‘T Stokertje in Orvelte.
Obrecht Beelen
Witteveen.

Geen serviceverlening
Naar aanleiding van de reactie van ‘t Stokertje hebben we besloten onze beoordeling aan te passen. Kennelijk hebben wij e.e.a. niet goed gedaan of gelezen. Toch vinden wij nog steeds dat wij meer hulp hadden mogen verwachten

Réponse de 't Stokertje
Online bestelling geplaatst afvoerbuis besteld en volledige…
Heb een afvoerbuis besteld en volledige factuur direct betaald
Er zou contact opgenomen worden voor levering, na geen gehoor maar zelf contact opgenomen via email. Krijg ik de melding dat het geleverd, maar of ik de factuur wil betalen.
Dus er wordt veracht dat ik voor 1 product 2 x dezelfde factuur betaal
Blijkbaar hebben ze hun administratie niet orde.
Update 12Februari 2023: Ik wer afgewimpeld met als reactie dat ik een 2e hands product moest accepteren terwijl er duidelijk stond dat het om een nieuw product ging.
Als ik een nieuw produkt wilde zou ik bij het 3 dubbele moeten betalen .
Dit noem ik oplichting.

Vakkundig en goed geholpen
Vakkundig en goed geholpen. Levering en in bedrijfstelling was op tijd en alles werd keurig en vriendelijk uitgelegd.
Stokertje
Afspraken werden goed nagekomen, kachel was zeer snel geplaatst en brand als de beste, tevens werd er ook nog een goed stookadvies meegegeven!
Goed advies, goed product en fijne service.
De Altech Nobles spekstenen kachel met toebehoren en installatiemateriaal aangeschaft. Goed advies, ook tijdens installatie en fijne service.
Uitmuntende service !
Controle fout en duur advies
Na de reguliere controle van onze gaskachel door een monteur van de "Energiewacht" meldde die dat het gasregelblok stuk was en vervangen moest worden.
Een monteur van "Energiewacht vertrouw je dus dat moest dan maar, wel kostbaar.
Gelukkig kon "de Energiewacht" geen vervangend gasregelblok leveren.
Dus hebben we contact opgenomen met de kachelleverancier "Het Stokertje", in Orvelte.
Na wat gehannes met de verkoopafdeling daar kregen we een verzoek van de werkplaats van "Het Stokertje" om foto's van het gasregelblok op te sturen.
Die zagen direct dat er schakelaars "verkeerd" stonden.
Ik heb hun advies gevolgd en het probleem was daarmee opgelost. De kachel werkt weer naar behoren.
Een kostbare door de "Energiewacht" geadviseerde reparatie is daarmee voorkomen.
Stokertje werkplaats, BEDANKT.
Siebe
Warme ervaring
Goede communicatie, direct vanaf 1e contact, oplossingsgericht, vakkundige monteurs. Prettig in de omgang en keurig werk afgeleverd.
Kortom een aanrader!
Top advies en vakmanschap voor een lage…
Top advies en vakmanschap voor een lage prijs, wat wil je nog meer? Nou, haardhout voor €70 per kuub misschien maar dat terzijde. We hadden een uitdagende houtkachel installatie maar alles viel op z’n plaats! We zitten er warmpjes bij deze winter…
Nadat we zelf verkeerde roosters hadden besteld (waren te groot), kon ik de bestelling annuleren en werd er goed meegedacht in een alternatief. Het teveel betaalde bedrag kregen we teruggestort. Fijne service!
Enige jaren geleden een kachel gekocht…
Enige jaren geleden een kachel gekocht bij het Stokertje en nu onderdelen nodig. Helaas krijg je geen antwoord van het Stokertje en een mijnheer aan de telefoon (Robert) geeft bij telefonisch contact aan dat het minimaal vijf werkdagen duurt voor je uberhaupt een reactie krijgt dat de mail ontvangen is...is dit 2022?
Naschrift: Ik heb na de reactie van het Stokertje meer begrip voor de situatie en de review enigzins aangepast. Helaas heb ik de onderdelen reeds elders besteld.

Réponse de 't Stokertje
Tjonge wat is het hier druk.
Tjonge wat is het hier druk.
Ondanks erg drukke mensen met nog veel meer klanten uitgebreid en deskundig advies gehad. Sindsdien stook ik mijn kachel 1 jaar terug gekocht met nog meer plezier.

Onbegrijpelijk...
Onbegrijpelijk.... vandaag wezen kijken en gevraagd omtrent een kachel...er werd niet gevraagd...zelf kijken...die gene die daar zat... toonde geen interesse achter de pc blijven zitten... eventueel aanschaffen???
Doen we zeker wel maar niet bij hun!!!!
Wat een slechte zaak ongelooflijk!!!!

Ongekende service
Nou, dat is een verademing. Je stuurt een mail met een vraag en binnen een uur heb je al een telefoontje terug en een mail met uitleg. De kachel snel thuis geleverd door een nette verzendservice nadat samen met stokertje bekeken is welke dag het beste uitkomt. Kortom, keiblij en we zien het stookseizeon met heel veel plezier tegemoet. Top bedankt Stokertje !
Wij zijn zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden, vanaf het moment dat wij onze kachel uitgekozen hebben, en er thuis een bezoekje afgelegd waarbij expertise werd gedeeld, tot aan het installeren van het rookkanaal, en brandklaar maken van de kachel. Deze mensen hebben echt verstand van zaken. Ze zijn vriendelijk en correct. Je betaalt wellicht iets meer, maar de laatste prijsgarantie geldt. En de service gaat zo lang door als je wilt. Bij ons komen ze elk jaar het rookkanaal even vegen en controleren. Wel zo veilig.
Enorme prijsverhoging
Al verschillende jaren klant maar nu enorm afgezet. Het jaarlijkse onderhoud vorig jaar nog 195 euro nu 275 euro. Een verhoging van meer dan 40%. Begrijpelijk als er jaarlijks iets verhoging is maar dit is afzetterij

Réponse de 't Stokertje
Ondanks valse start toch de wedstrijd gewonnen!
Bij deze willen wij jullie heel erg bedanken voor de goede service en de prachtige bos bloemen die wij hebben mogen ontvangen. Helaas moesten wij door verschillende omstandigheden erg lang wachten op de bestelde haard en moest er opnieuw worden ingemeten etc. MAAR: Eind goed al goed zegt men! De kachel is geplaatst en naar tevredenheid de eerste uurtje hebben we hem al laten branden dus hij doet het prima! Nogmaals dank voor de service en ook grote klasse voor de monteur Dennis, want het was niet makkelijk om de kachel er goed in te krijgen. Desondanks heeft hij het keurig opgepakt en ook de afwerking grote klasse. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! DANK DANK DANK
L’expérience Trustpilot