Lureri og upålitelig drift. De ringer hyppig og anbefaler å bruke bonuspoeng på diverse andre kosttilskudd og legger dette inn som abonnement, sender dobbelt opp og krever betaling. Kundeservice ig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ønsker på vegne af min mor at opsige abonnement med kunde nr. 626102 med det samme. Det skulle for længe siden være opsagt, men nu over et år efter modtager hun en inkassoopkrævning. Det er under alt... Voir plus
Hei Jeg tror ikke dette kan være sant at kundeservice og komunikasjon kan være så dårlig --helt ufattelig dårlig -- Dette er som kviksand umulig å bli kvitt eller komme ut av --- er du litt smar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jag försöker gång på gång komma i kontakt med företaget via mejl ., För en uppsägning av mitt abonnemang. Men den mejladress som uppges på fakturan går ej att skicka till dom . Så därav for... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
STR Nordic tilbyder kvalitetssikrede kosttilskud direkte hjem til forbrugeren. Vi er i dag etableret i 10 europæiske og har over 300.000 glade kunder, som dagligt bruger et eller flere af vores produkter.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 27 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
hold jer lang væk fra dette firma
hold jer lang væk fra dette firma, du modtager vitaminer o.lign uden du har ønsket dette. Du opkræves herefter beløb for ikke ønskede varer
De kan ikke dokumentere at du abonnerer på sendte præparater
Jeg kan ikke afmelde produktet
Jeg kan ikke afmelde produktet, det meget utilfredsstillende at jeg intet hører fra jer, jeg afmeldte abonnentet for et år siden siden, og har nu endnu engang modtaget en ny pakke.
Styr unna
Styr unna!
Elendig kvalitet på produktene,omega kapslene er harske, lions mane virker ikke, og eks Q10- lærte akkurat at det må inneholde uniqinol og ikke ubikinon da førstnevnte er i en form kroppen tar opp. Undersøkte STR nordig sitt produkt jeg har brukt i lang tid- og min bekymring ble bekreftet, de bruker den dårlige formen som selvsagt er billig men også uten effekt. De bryr seg ikke om kunden eller kvalitet, bare kjøper inn store billige kvanta fra utland og pakker om i eskene sine.. De ringer og maser ustanselig også!
Helsekost er bedre!
Har opsagt mit abonnement
Har opsagt mit abonnement, for flere mdr. siden, har nu modtaget inkassoregning, har forgæves forsøgt at få fat i dem, men svare ikke tilbage og mailen der bliver henvist til på hjemmesiden kommer der ikke noget respons fra. Kan man evt. få et tlf. nr til en fysisk person så man kan få sagen afsluttet hurtigst muligt.
Spam etter 1 bestilling
Bestilte melatonin som brukte en evighet på å komme. Det er flere år siden me de ringer meg fortsatt ca 1 gang hver måned, og når jeg sier "nei takk" så legger de bare på. Jeg har spurt om de kan slette meg i sine lister fordi jeg ikke trenger melatonin lengre, men det gjør de ikke :(
Har opsagt mit abonnement
Har opsagt mit abonnement, for flere mdr. siden, har nu modtaget inkassoregning, har forgæves forsøgt at få fat i dem, men svare ikke tilbage, hvad gør man,

Réponse de STR Nordic Danmark
Jeg er træt af at få rykkere hele…
Jeg er træt af at få rykkere hele tiden. Jeg har opsagt det for længe siden, og fortalt, at jeg ikke ønsker at modtage mere. Men trods det sendte de en gang mere, og dem sendte jeg tilbage, og skrev at jeg ikke ønskede at høre mere fra dem. Har igen fået en rykker, men jeg har ikke tænkt mig at betale. Hvis de sender mere, må jeg gå andre veje

Réponse de STR Nordic Danmark
Hej vil gerne opsige alt ved jer i er…
Hej vil gerne opsige alt ved jer i er ikke nemme at komme i kontakt med kundenummmer er 1021644

Annullering af ordre
Kan ikke komme i kontakt med jer da jeg skal ha ANNULERET min ordre .Mail virker ikke .Hvad gør jeg? Jeg vil ikke ha flere ordrer .Svineri man ikke kan komme i kontakt med firmaet ..

Réponse de STR Nordic Danmark
Betalingsfrist ligger før levering.
Abonnerede på Magnesium+, 2 gange oplevet, at betalingsfristen ligger, før varen er leveret og efterfølgende rykker med rykkerbeløb på 100 kr pr. brev kom 9 dage efter forfaldsdato, hvor man først lige havde modtaget produktet.
Useriøst firma med besynderlige betalingsfrister !!

køb aldrig noget herfra!
Mit kundenummer er:1008198
Jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet, jeg har mange gang prøvet at skrive på den mail, de skriver er deres kundeservice. og den virker ikke!
De har ikke et telefonnummer man kan ringe til
Jeg vil opsige mit abonnement, og det kan jeg ikke komme til.
Jeg vil sige, at I aldrig skal købe noget herfra
Skulle have 3 pakker fik kun 1 til…
Skulle have 3 pakker fik kun 1 til 399kr
Det vil jeg ikke betale men man kan ikke ring og man kan ikke skrive til deres kundeservice
Øv 😡vil opsige 1013734
Man kan ikke skrive på de maile vil også opsige maganes

Réponse de STR Nordic Danmark
modtog en rykker for en vare jeg ikke…
modtog en rykker for en vare jeg ikke havde modtaget, kan ikke komme i kontakt med firmaet.
Nu har jeg så modtaget varen, vil ikke modtage flere, har brugt timer på at komme i kontakt, kundeservice er ekskluderet står der. ? hvad pokker skal man gøre for at afbestille. Virkelig dårlig firma.

Réponse de STR Nordic Danmark
Sendte en mail til dem om opsigelse af…
Sendte en mail til dem om opsigelse af mit abonnement, på grund af at magnesium+ ikke var kommet til tiden, kan ikke passe at man skal gå i 3 uger uden piller.
Utroligt nok kom der piller 5 dage efter min opsigelse og fik at vide at de var sendt inden jeg opsagde mit abonnement og skulle betale for dem eller sende dem tilbage til Finland som koster 207kr.
Meget dårlig kundeservice og vil ikke anbefale det til andre, uanset om jeg skrev at fejlen var deres fik jeg bare en besked om at betale.
fik en rykker som jeg betalte og der…
fik en rykker som jeg betalte og der kom ingen varer så opsagde jeg mit abonnement og fik en godkendelse så spurgte jeg til de penge jeg har betalt og fik det svar jeg ikke skylder noget det tror da pokker når jeg
har betalt for noget jeg ikke har fået
rykkerJeg fik en rykker for en vare jeg ikke…
Jeg fik en rykker for en vare jeg ikke har modtaget. Karen Andersen
majsvænget 5 6040egtved
Produkt
Jeg har modtaget en påmindelse på 349,- for et produkt jeg ikke har modtaget. Jeg har dog ikke haft problemer med jer før nu.
Problemet er løst nu - har fået en mail med en forklaring og skal se bort fra den påmindelse 👍
jeg har modtaget en regning på 349kr
jeg har modtaget en regning på 349kr, jeg har dog aldrig modtaget jeres produkt, så ser ingen grund til at betale. Jeg har aldrig haft problemer med jer, så vil gerne høre fra jer. MVH Kaja Andersen
Kan ikke sende til jeres mail og opsige
Jeg har 2 gange prøvet at sende en mail til jer, for at opsige at modtage flere pakker. Mailadressen jeg benyttede stod bag på fakturaen. Jeg har prøvet igen i dag og denne gang kopieret mailadressen angivet på hjemmesiden, men får fejlbesked retur. Jeg har kundenr. 1021526 og ønsker ikke længere være abonnent.

Réponse de STR Nordic Danmark
SDR Nordic, aggressiv i deres markedetføring
Ja STR Nordic burde ikke have en stjerne, jeg blev ringet op omkring Omega3 - jeg spurgte om de var klar over, når de ringede rundt til bla ældre mennesker, at man ikke må bruge Omega3, hvorfor jeg ikke kan bruge Omega 3 ALLIGEVEL sender de en pakke med Omega 3 og regning på 399 kr 🤬tidligere har jeg modtaget magnesia og jeg havde et hyr med at afmelde bonnementet. Dårlig service og svære at få fat i. Så pas på opringninger fra en sælger fra dem.

L’expérience Trustpilot