Lureri og upålitelig drift. De ringer hyppig og anbefaler å bruke bonuspoeng på diverse andre kosttilskudd og legger dette inn som abonnement, sender dobbelt opp og krever betaling. Kundeservice ig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ønsker på vegne af min mor at opsige abonnement med kunde nr. 626102 med det samme. Det skulle for længe siden være opsagt, men nu over et år efter modtager hun en inkassoopkrævning. Det er under alt... Voir plus
Hei Jeg tror ikke dette kan være sant at kundeservice og komunikasjon kan være så dårlig --helt ufattelig dårlig -- Dette er som kviksand umulig å bli kvitt eller komme ut av --- er du litt smar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jag försöker gång på gång komma i kontakt med företaget via mejl ., För en uppsägning av mitt abonnemang. Men den mejladress som uppges på fakturan går ej att skicka till dom . Så därav for... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
STR Nordic tilbyder kvalitetssikrede kosttilskud direkte hjem til forbrugeren. Vi er i dag etableret i 10 europæiske og har over 300.000 glade kunder, som dagligt bruger et eller flere af vores produkter.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 27 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Opsigelse af abonnement
Har afbestilt mit abonnement da virkning ikke var der. Tilbage i foråret .. bliver ved med at sende … useriøst firma og dette burde forbydes

Réponse de STR Nordic Danmark
Ser til min forskrekkelse at «STR…
Ser til min forskrekkelse at «STR Hukommelse» inneholder TITANDIOKSID!!! Dette ble forbud i mat 2022, men er i kosttilskuddet! Det er jo helt sinnsykt, uansett hvor liten den dosen er, er jo det noe jeg absolutt ikke vil innta! Noen andre som har reagert på det samme?

Réponse de STR Nordic Danmark
Str Nordic Denmark kan umuligt være et…
Str Nordic Denmark kan umuligt være et seriøst firma med den mængde svipsere og fejl. Jeg har selv oplevet manglende levering og dårlige kundeservice. Ikke noget jeg vil være en del af, nej tak.

Undgå STR Nordic!
Jeg kan lægge mig fuldstændig i slipstrømmen:
Jeg afbestilte mit abonnement for et år siden, da tabletterne var uden effekt. Siden modtog jeg en pakke i marts, som jeg nægtede at modtage, og efterfølgende en rykker med gebyr.
Herefter korresponderede jeg med firmaet i flere omgange om dette, hvorefter jeg ikke hørte mere, indtil jeg modtog en ny faktura med inkassovarsel.
Derefter måtte jeg skrive til firmaet igen, som jeg nu har kommunikeret med igen i flere omgange, hvor deres argument er, at jeg har skrevet til en forkert mailadresse - dvs. i Norge og ikke i Danmark.
Det synes jeg ikke kan være mit problem, og ihvertfald noget jeg burde være blevet gjort opmærksom på af den norske afdeling, da jeg mailede min opsigelse af abonnementet tilbage i juni 23, hvor de netop efterspurgte mit kundenummer m.m.
Efter en lang korrespondance har firmaet nu krediteret min faktura, men det har godt nok holdt hårdt.

Magen til frækhed!
Vi har modtaget magnesiun-tabletter og betalt for det uden at have bestilt det og endda modtaget en rykker for det. Magen til frækhed! 😡

Réponse de STR Nordic Danmark
I april 2024 modtog jeg magnesium fra…
I april 2024 modtog jeg magnesium fra Nordicstr products uden at have bestilt det for anden gang. Jeg havde tidligere klaget over dette. Desværre åbnede jeg pakken, da jeg ikke forventede at modtage noget fra Nordicstr igen. Jeg sendte imidlertid magnesium tilbage til den angivne adresse i Holland uden at åbne æsken. For tre dage siden modtog jeg en besked på min telefon om, at jeg skulle betale for produktet, de havde sendt.
Hvordan kan de tillade sig sådan en frækhed? Jeg har returneret produktet. Hvis det ikke er nået frem til dem, er det ikke mit problem. Jeg skal ikke betale for et produkt, de har sendt uden min tilladelse, og som jeg har returneret. Jeg er virkelig træt af dette. Hvordan kan de sende produkter uden min godkendelse? Det er ren og skær tyveri. Hvorfor skulle jeg betale for det? Jeg er sikker på, at jeg har returneret deres produkt. Vær venlig at stoppe med at registrere mig som abonnent. Hvor mange gange skal jeg skrive til jer? Jeg er træt af at skrive, mens I ikke er trætte af at bede om penge. Nok er nok. Er der ingen, der forsvarer forbrugernes rettigheder her?

Advarsel
Advarsel!
Ved køb af et produkt tegner du samtidig et abonnement ! For at sikre jeg ikke tegnede et abonnent ved køb, ringede jeg derfor til firmaet og aftalte jeg selv ville henvende mig, når jeg havde afprøvet produktet magnesium plus, for at tegne abonnement. Det aftalte vi og fik oplyst det var ikke et problem. Produktet virkede ikke og alligevel modtog jeg en ny pakning som kostede mig kr 207 at returnere, sådanne forretningsmetoder burde forbydes!
Mvh Lis
Som svar vil jeg tilføje, jeg kan ikke afbestille noget jeg ikke har bestilt !!!!!

Réponse de STR Nordic Danmark
Min mor har røget i dette skidt uden…
Min mor har røget i dette skidt uden hun har bedt om det. Ingen kundenummer endnu, men afmeld hende asap. Har sendt en mail til jeres kundeservice.

Réponse de STR Nordic Danmark
Så dårlig kunde oplevelse……
Jeg afmeldte abonnement d.25.02 kl. 12.12.og får en retur mail d.26.02 kl 12.18 Tak for din henvendelse.Dit abonnement er allerede annulleret ,men hvad hjælper det.?får en ny levering.25.04.
Jeg skriver så til dem,får så langt om længe et svar ,at jeg bare kan returnere dem.
Men skal så bruge tid og porto på at de har lavet om til flere fejl.
Så første og sidste gang ,jeg har købt hos dem.

Réponse de STR Nordic Danmark
Jeg har fået leveret 2 gange 3 sendte…
Jeg har fået leveret 2 gange 3 sendte jeg pakken retur fordi jeg synes ikke de virkede
Nu har jeg fået en rykker
Skrev til dem at den er send retur men de skriver de ikke har modtaget den
Jeg er spændt på om der kommer flere

Manglende produkt
Jeg bliver godt nok ramt af bekymring da jeg er udsat for de samme oplevelser som andre af jeres kunder.
Man kan ikke få fat på jer, jeg har lige modtaget en rykker fra jer, men har ikke modtaget produkt fra jer.
Jeg betaler ingen regning uden et produkt.

Réponse de STR Nordic Danmark
ADVARSEL Hold jer væk fra dette SCAM…
ADVARSEL Hold jer væk fra dette SCAM FIRMA. Når de først har dine oplysninger sender de sms og opkræver penge selvom jeg ikke har modtaget nogen varer fra dem eller indgået en aftale om levering af varer. Efter to måneder fik jeg breve fra inkasso firma, da jeg nægter at betale de kræver at jeg skulle betale.

Réponse de STR Nordic Danmark
Jeg har i dag modtaget magnesium tbl
Jeg har i dag modtaget magnesium tbl. Jeg ikke har bestilt. De skriver jeg får igen i september. Jeg har skrevet to mail til jeres kundeservice der afvises. Jeg skal ikke nu og i fremtiden have noget fra jer.
I kan møde mig i retten og bevise der jeg har bestil de magnesium jeg har modtaget i dag. Har forsøgt at sende dem retur, hvilket er umuligt da adressen ikke stemmer overens med jeres hjemmeside.
Mvh Anette Steffensen.

HOLD JER VÆK
HOLD JER VÆK!
Min gamle demente mor bliver ved med at få sendt regninger og nu fået en inkasso varsling. Jeg har skrevet både fra hendes egen mail at hun vil udmeldes og fra min egen. Den sidste mail jeg modtog fra str Nordic skrev de at de ville blokere hende og udmelde hende. Dette er ikke sket! Simpelthen for dårligt.

Jeg melder mig i koret
Jeg melder mig i koret, der også føler mig snydt. I har sendt mig B12 piller, som jeg efterfølgene har sendt retur til jer. I bliver ved at sende mig rykker, med trusler om at sende mig videre til Sagfører Det forstår jeg slet ikke, da Jeg har bedt jer slette mit Navn og Adresse, det gjore jeg til bage d.30/9/-2023 på jeres mailadresse, seres svar( Som jeg blev glad for)VI SKAL IKKE SENDE DIG FLERE RYKKER TIL DIG, det passer jo i hvert fald ikke.TROS ALT V/H Grete W

Réponse de STR Nordic Danmark
I er en samling svindlede
I er en samling svindlede, jeres job er at tage røveren på folk.
Mit kundens er 1018722
Jeg Beder jer om at afhente jeres piller, da jeg aldrig har bestilt dem
Flemming Thomsen.

Réponse de STR Nordic Danmark
Jeg har forgæves forsøgt at aflyse og…
Jeg har forgæves forsøgt at aflyse og opsige abbonement ingen telefon nummer ingen email adresse der virker det hele er fup og svindel

Réponse de STR Nordic Danmark
Vi har fået jeres B12 længe og de er…
Vi har fået jeres B12 længe og de er rigtig gode. Min mand fik ellers indsprøjtninger med B12, men efter han begyndte med jeres B12 vitaminer, så viser hans blodprøver, at B12 nevauet er fint. Men lige nu venter vi på næste sending. Vi skulle have modtaget det, men vi venter stadig. Vi har kundenummer 1002217.
Lone Bergqvist.

Tak for svag med indbetaling, vil blive betalt 22/2/24
Da jeg har modtaget mine magnesium for anden gang,, og har problem med at vil sende beløbet på indbetalingskort, viser at det er fejl,
Dårlig

Réponse de STR Nordic Danmark
Min opsigelse af abonnement er afvist…
Min opsigelse af abonnement er afvist fordi strnordic.dk findes ikke.
Jeg vidste det . Jeg tror det er sidste gang jeg giver fjolser magten over mig .
Strnordic slet min abonnement. Jeg betaler ikke for noget jeg ikke vil .

L’expérience Trustpilot