Banner for Strømlinet

Strømlinet Avis

1 524
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Blev tvunget over på deres selvskab. Fik selfølgelig den dyreste aftale, afmeldte mig på dagen og kunne ikke blive rykket før 14 dage senere. Grundet et mærkeligt system blev de 14 dage lige så dyre s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej Strømlinet Den info og service jeg forventede blev leveret til UG+ 😅 og jeg ved ikke lige nu hvad der kan forbedres. Der ser det lidt anderledes ud med Elnet ejerne. 🥲 Jeg håber og kan få... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse, men forundret over at man ikke kan melde fraflytning elektroniske sk når man skifter selskab i forbindelse med man flytter.

À propos de l'entreprise

1. Production d'électricité
  2. aussi dans
  3. Borne de recharge pour véhicules électriques
  4. Fournisseur d'électricité
  5. Fournisseur de connexion internet

À propos de Strømlinet

Écrit par l'entreprise

Som kunde hos Strømlinet er du garanteret:
✔ Hurtig hjælp - vi har kort ventetid på telefonen.
✔ Kompetente rådgiver, der sidder klar til at hjælpe dig, når du har spørgsmål.
✔ Ingen binding på din elaftale.
✔ Gratis oprettelse på alle vores produkter.
✔ Levering i hele Danmark.
✔ Mulighed for at samle dine aftaler ét sted.
✔ Fordelagtige kundetilbud.
✔ Lynhurtigt 5G-internet med ubegrænset data og dækning i hele Danmark.
✔ Ladeløsninger, der er tilpasset dine ønsker og behov.
✔ Overblik over dit forbrug, aktuelle elpriser og dine aftaler med vores app.

Vores åbningstider på telefonen:
Mandag - Torsdag: kl 9:00 - 15:30
Fredag: kl 9:00-15:00

⚡Hos Strømlinet er det menneskene, der udgør virksomheden, og på vores kontor i Århus sidder vi et stærkt team, der hver dag arbejder for, at alle vores kunder er trygge og tilfredse - det kan ses på vores anmeldelser, og det er vi stolte af.

Vores professionelle rådgivere sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi er eksperter på elmarkedet og kan vejlede dig om alt fra din elregning og elaftale til ladeløsninger eller internet.

⚡Vores mission:
Vi vil tilbyde aftaler og produkter, som giver dig ro i maven og får hverdagen til at køre ubesværet - om det er internet, el, gas eller ladeløsninger, så kan vi hjælpe. Vi arbejder hver dag på at tilbyde den bedste kundeservice, så du kan føle dig i trygge hænder.

⚡Vores produkter:
Køb, lej og sammensæt den løsning, der passer til dine ønsker og behov. Vores kompetente rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning, og de hjælper dig også godt i gang, når du bliver kunde hos os. Vores produkter omfatter el, gas, 5G-internet, ladeløsninger og overskudsproduktion.

Hurtig og personlig kundeservice

Écrit par l'entreprise

Vores dygtige rådgivere sidder klar til at svare på dine spørgsmål
Hos os er du garanteret personlig kundeservice og kort ventetid på telefonen. Vores vigtigste ambition er at være der for vores kunder, så de ved, at de er i trygge hænder hos Strømlinet. Derfor tilbyder vi kyndig hjælp og vejledning, hvis der skulle opstå tvivl eller problemer.

Altid gratis oprettelse - uanset produkt

Kom nemt i gang, og slip for oprettelsesgebyr

Det skal ikke koste noget at vælge Strømlinet. Derfor er der gratis oprettelse på alle vores produkter - fra ladebokse og serviceaftaler til internet, el og gas.

Coordonnées de contact

Promotion box for Strømlinet

Vi strømliner din hverdag

Saml internet, ladeløsning, el, gas og overskudsstrøm hos os.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 76 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 524)

336 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fast service and clear messages on how…

Fast service and clear messages on how the sign up process works.

Hi,

Thank you very much for the 5 stars! 😊

It’s great to hear that you found the sign-up process quick and easy, with clear information along the way. We really appreciate your kind feedback!

Have a lovely day!

Best regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har 1 adr ved og vil gerne have nr 2…

Vi har 1 adr ved og vil gerne have nr 2 adr over, det har gaaet fint og behandling

18 septembre 2026

Hej Johnni,

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐

Vi er meget glade for at høre, at det er gået godt med at få den anden adresse oprettet, og at du har været tilfreds med behandlingen af sagen.

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse.
Uengageret kundeservice oplevelse.
Fik en regning på 0.6 øre betaling som bliver opkrævet rykkere på.
Kundeservice opgiver at undersøge forhold for at skifte abonnement og giver autogeneret svar.

18 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og imødekommende service🥰🙏

Hej Lis,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og de søde ord!😊

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet vores service som både rigtig god og imødekommende. Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Man få en god service ved kundeservice

Man få en god service ved kundeservice

14 septembre 2026

Hej Ole,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊

Vi er utrolig glade for, at du har fået en god oplevelse hos vores kundeservice. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt taget imod og får den hjælp, de har brug for.

Rigtig god dag til dig!

Noté 5 sur 5 étoiles

Is very nice 👍 And very fast Replies…

Is very nice 👍 And very fast Replies to my email .

Hi,

Thank you very much for the 5 stars! 😊

We’re really happy to hear that you found our replies both friendly and quick.

Have a wonderful day!

Best regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og professionel hjælp.

Hurtig og professionel hjælp.

14 septembre 2026

Hej Tina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet vores hjælp som både hurtig og professionel 😊

Vi ønsker dig en skøn dag!

Noté 1 sur 5 étoiles

I disse tider med ekstrem varierende el…

I disse tider med ekstrem varierende el priser, er det ekstremt vigtigt for en børne familie at vide hvornår vi kan sparer på strøm.

Nu har appen med el priser ikke virket ordentligt i tre dage. Under alt kritik. - vi har lige købt hus, og vi er også på vej til at skifte. ( ved godt det ikke betyder noget for jer ) men det gør det for os.

10 septembre 2026

Professionel- lyttende- hjælp- venlig

Professionel- lyttende- hjælp- venlig

8 septembre 2026

Hej Françoise,

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er meget glade for, at du oplever os som både professionelle, lyttende, hjælpsomme og venlige.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Du ønskes en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik hurtigt svar på mit spørgsmål

Jeg fik hurtigt svar på mit spørgsmål. Fra et menneske. Modsat Andel, der bare sendte en robot-mail.

10 septembre 2026

Hej Michelle,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at du fik hurtigt svar på dit spørgsmål 😊

For os er det vigtigt, at vores kunder får personlig hjælp, når de har brug for det.

Rigtig god dag til dig.

Noté 3 sur 5 étoiles

Desværre er problemet endnu ikke blevet…

Desværre er problemet endnu ikke blevet løst.

9 septembre 2026

Hej Cerstin,

Tak for din anmeldelse!

Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at problemet endnu ikke er blevet løst. Du er mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med at få det løst, hvis du stadig oplever problemer 😊

Du ønskes en rigtig god dag!

fin fin som sltid

7 septembre 2026

Hej Knud

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 😊

Vi er meget glade for, at du fortsat er tilfreds med os. Tak fordi du bliver ved med at vælge os!

Excellent service

Excellent service

3 septembre 2026

Hej Gabriella

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Rigtig god dag til dig!

God og venlig kundeservice

Har fået hjælp af kundeservice til at få vores ladeboks på netværket efter at vi har fået ny router. Fik en meget venlig, imødekommende og tålmodig medarbejder i røret som hjalp og guidede mig gennem så vi kunne få ladeboksen på vores netværk igen. Jeg har også tidligere været i kontakt med kundeservice for at få hjælp til ladeboksen. Strømlinets kundeservice er de 5 stjerner værd

3 septembre 2026

Hej Hanne

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊

Det er skønt at høre, at du endnu en gang har fået god hjælp fra vores kundeservice. Vi er glade for, at du oplevede medarbejderen som både venlig, imødekommende og tålmodig, og at du blev guidet godt igennem, så ladeboksen kom på netværket igen.

Du ønskes en god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Min bedømmelse skyldes helt klart at…

Min bedømmelse skyldes helt klart at medarbejderen var venlig imødekommende ydede ualmindelig fantastisk kundeservice der var meget godt for kunden 😀

1 septembre 2026

Hej Nina

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er meget glade for, at du oplevede vores medarbejder som både venlig og imødekommende, og at du fik en fantastisk kundeservice. Det betyder rigtig meget for os, at vores kunder føler sig godt hjulpet og mødt på en god måde. 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Meget tilfreds !!!!

2 septembre 2026

Hej Esben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 4 stjerner!

Vi er utrolig glade for at høre, at du er meget tilfreds med vores service. Det sætter vi stor pris på!

Du må have en rigtig god dag 😊

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus