Har fået hjælp af kundeservice til at få vores ladeboks på netværket efter at vi har fået ny router. Fik en meget venlig, imødekommende og tålmodig medarbejder i røret som hjalp og guidede mig gennem... Voir plus

L'entreprise a répondu
Hej Strømlinet Den info og service jeg forventede blev leveret til UG+ 😅 og jeg ved ikke lige nu hvad der kan forbedres. Der ser det lidt anderledes ud med Elnet ejerne. 🥲 Jeg håber og kan få... Voir plus
L'entreprise a répondu
God oplevelse, men forundret over at man ikke kan melde fraflytning elektroniske sk når man skifter selskab i forbindelse med man flytter.
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kom nemt i gang, og slip for oprettelsesgebyr
Søren Frichs Vej 42L, 8230, Åbyhøj, Danemark

Demande des avis aux clients
A répondu à 76 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Modtager besked om at jeg er tvangsflyttet til Strømlinet.
Jeg svarer at jeg ønsker at blive overført til OK. Intet respons.
Modtager så rykker for at jeg ikke har betalt. Men har ikke modtaget nogen regning.
Jeg har fået NUL svar på mine henvendelser.
Jeg har nu skiftet el-selskab

Réponse de Strømlinet
Ventede 25 min på at komme igennem i telefonen - foreslår at man oplyses om hvilket nummer man er i køen eller tilbydes opringning med bevarelse af din plads i køen

Réponse de Strømlinet
Hurtig og god betjening. Han snakkede ikke udenom og forstod præcist hvad jeg ville i min henvendelse. God service.

Réponse de Strømlinet
Meget venlig og hjælpsom person jeg talte med. Hurtig til at hjælpe og vejlede. God vejledning.

Réponse de Strømlinet
imødekommende og løste problematikken omkring min fars betalinger.

Réponse de Strømlinet
Simpelthen den mest fantastiske modtagelse af Oliver i telefonen. En fornøjelse at blive sikret at der er styr på tingene. Virkelig god verbal kundeservice

Réponse de Strømlinet
overflytningen fra vedvarende til jer var helt ok,

Réponse de Strømlinet
Venlige og imødekommende. Ingen smarte salgstaler der var ubehagelige eller påtrængende

Réponse de Strømlinet
Kundeservicen lyttede opmærksomt, og svarede med nyttige informationer. I både telefonen og på mail. Mailen fik jeg i min indbakke inden jeg lagde på.

Réponse de Strømlinet
En rigtig god oplevelse og en meget høflig ung mand jeg snakkede med.
☺️👍

Réponse de Strømlinet
Blev tvunget over på deres selvskab. Fik selfølgelig den dyreste aftale, afmeldte mig på dagen og kunne ikke blive rykket før 14 dage senere. Grundet et mærkeligt system blev de 14 dage lige så dyre som en måned plejer at være, samt fik tilsendt forkerte faktura, hvor jeg måtte kontakte dem flere gange fordi de blev ved med at sende rykkere og true med ekstra gebyr.

Réponse de Strømlinet
Kontaktede kundeservice for blandt andet at få rettet fakturering fra kvartal aconto til månedlig betaling. Den venlige service medarbejder var meget kompetent og vidende omkring mit ønske. Alt blev ordnet hurtigt. Kan varmt anbefale at kontakte kundeservice ved spørgsmål eller ændringer til kundeforholdet hos Strømlinet.