Efter kontakt med kundtjänst har vi löst problemet. Galant! Återkommer som kund efter proffsigt bemötande. Jag har köpt dessa stödstrumpor: STR-5-SV-BA-36/V116. Men är det verkligen stöd... Voir plus
Riktigt bra service. Köpte en bla. en t-shirt och fick fel storlek skickad. Skrev ett mail och fick svar direkt. Fick rätt storlek skickad och 4 par strumpor som ”plåster på såren”, och jag fick behå... Voir plus
Att få hem strumpor hem som man såg både fötter och tår igenom var inte kul alls. Men att sen fått jätte bra service av Johan som jobbade där , slutade med att jag beställde helt andra strumpor som... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
En liten strumpbutik med ett riktigt gott sortiment
Suède
- strumplandet.se
Aucun historique récent de demande d’avis
Köpte 5 par bambustödstrumpor
Köpte 5 par bambustödstrumpor. Blev väldigt nöjd. Beställde 5 par till samt 6 par sneakers till min särbo. Men jag fick både stödstrumpor och sneakers i samma storlek. Ringde och de skickade 6 par i rätt storlek. Ett seriöst företag, som lyssnar på sina kunder. Hade gett 6 stjärnor om de fanns
Toppen bra!🙌🏻
Grymt bra utbud
Grymt bra utbud, köper alltid bambustrumpor tillsammans med mycket annat. Alltid snabb och klockren leverans. Gillar möjligheten att välja upphämtning eller leverans till olika ombud. Bästa stället att handla strumpor från 🤩
Har aldrig haft ngr problem Bra å snabb…
Har aldrig haft ngr problem Bra å snabb service å bra kvalitet på det jag köpt
Imponerande snabb leverans
Imponerande snabb leverans. Paketet kom dagen efter. Strumporna verkar hålla hög kvalitet också!

Nöjd med allt
Jag var lite sent ute. Ringde dit igår, de sade att om du beställer före 14:00 så hinner de skickas. Jag beställde, idag fick jag strumporna. De är fina och snygga. Bra och detaljerad information på hemsidan. Jag är nöjd med allt!

Leveranser OCH Kvalitet
Snabba leveranser och ÄNTLIGEN något som håller över tid! Tack!
Bästa Strumpbutiken i Stockholm
Väldigt trevliga och bra kvalité på strumporna
Köpte flera par för att testa
Köpte flera par för att testa
Fick dem snabbt och allt var ok
Har nu testat ett par i bambu som inte skulle sitta åt
Men det gör att de i stället rullar ner och rullen trycker så att det gör ont
Har nu dragit upp dem utanpå byxorna men de rullar i varje fall ner
Varför ha dem så höga när de inte kan hålla sig uppe ?
Sköna på foten och vrider sig inte
172-1sv-36/359 3-Pack Lösresår strumpor bambu
Storlek: 36-40
Ska bli intressant att prova resten

Leveransen var snabb
Leveransen var snabb, strumporna var inslagna i silkespapper. Så gulligt!

Det är snabba leveranser
Det är snabba leveranser , bra utbud och bra kvalité på strumporna .

Réponse de strumplandet.se
Har ett väldigt gediget utbud och stort…
Har ett väldigt gediget utbud och stort lager, mycket bra hemsida. Rekommenderas varmt.

Réponse de strumplandet.se
Nej det är inte stödstrumpor…
Jag har köpt dessa stödstrumpor:
STR-5-SV-BA-36/V116.
Men är det verkligen stödstrumpor? De känns inte alls som stödstrumpor som man köper på andra butiker.
De känns som vanliga knästrumpor, jätte-elastiska.
Det blev inte som jag förväntade mej, och har mailat kundtjänst men har inte fått svar.

Réponse de strumplandet.se
Fick fel vara skickad till mig.
Fick fel vara skickad till mig.
Dyr fraktkostnad.
Edit: Fick snabb återkoppling och fin lösning av kundtjänst. Därmed ändras betyg från 2 till 4. Fin service!

Réponse de strumplandet.se
Supersnabb leverans och förväntat vara
Supersnabb leverans och förväntat vara, kom i brevlådan och strumpkartongen var till och med fint inlindat i silkespapper med ett fint klistermärke som höll i hop det. Tack, min pappa med väldigt glad över Happy socks

Rekommenderar starkt
Mycket bra leverans samt väldigt sköna strumpor! Rekommenderar starkt
Sköna och prisvärda strumpor
Sköna och prisvärda strumpor.
Rekommenderar starkt?