Köpte 5 par bambustödstrumpor. Blev väldigt nöjd. Beställde 5 par till samt 6 par sneakers till min särbo. Men jag fick både stödstrumpor och sneakers i samma storlek. Ringde och de skickade 6 par i r... Voir plus
Efter kontakt med kundtjänst har vi löst problemet. Galant! Återkommer som kund efter proffsigt bemötande. Jag har köpt dessa stödstrumpor: STR-5-SV-BA-36/V116. Men är det verkligen stöd... Voir plus
Riktigt bra service. Köpte en bla. en t-shirt och fick fel storlek skickad. Skrev ett mail och fick svar direkt. Fick rätt storlek skickad och 4 par strumpor som ”plåster på såren”, och jag fick behå... Voir plus
Att få hem strumpor hem som man såg både fötter och tår igenom var inte kul alls. Men att sen fått jätte bra service av Johan som jobbade där , slutade med att jag beställde helt andra strumpor som... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
En liten strumpbutik med ett riktigt gott sortiment
Suède
- strumplandet.se
Aucun historique récent de demande d’avis
Super sköna strumpor
Super sköna strumpor! Bambu strumporna är att rekommendera. Snabb leverans, redan dagen efter.
Jätte nöjd!
Strumporna är sköna och bra
Strumporna är sköna och bra. Snabb leveranstid också.

Sköna & bra!
Provat olika strumpor o sockar, riktigt bra kvalitet och speciellt sköna är de i bambumaterial. Jättetrevlig personal med hög service.
Bra ställe
Bra ställe! Alla strumpor jag köpt där (beställt ca 10ggr sen 2018) har varit super!
En gång fick jag fel sorts strumpor, men det löste de.
Synd bara att man inte kan få en rabattkupong ibland:) Köper inte de billigaste strumporna...

Réponse de strumplandet.se
Bra kvalitet och snabba leveranser
Bra kvalitet, bra priser och snabba leveranser! Inget alls att klaga på.
Stort och mycket bra sortiment
Stort och mycket bra sortiment
Supernöjd
Christer
Många glada strumpor & fantastik…
Många glada strumpor & fantastik kundservice:)
Bra kundbemötande
Fick en leverans med varor som inte var som jag förväntade mig. Tog kontakt med kundtjänst och dem hjälpte mig att få både tillbaks pengarna och ett par andra produkter som kompensation. Proffsigt bemötande och snabbt hanterat.

Réponse de strumplandet.se
Superbra och varierande sortiment av…
Superbra och varierande sortiment av strumpor
Varierande och bra sortiment av…
Varierande och bra sortiment av strumpor/ stödstrumpor och supertrevlig kundtjänst!!

Bra kundservice
Bra kundservice. Fick fel färg på 2 strumpor. De skickade rätt färg redan dagen efter. Inget strul eller att vi som kund gjort fel.

Klockrena produkter 👏🏼
Har köpt två olika typer av strumpor
Har köpt två olika typer av strumpor, ett 10- pack bambustrumpor och ett 10- pack Caterpillar. Båda strumptyperna har gått sönder efter 1-2 användningar. Handlar nog strumpor på annat håll framöver.

Otroligt nöjd!
Bra kvalitet på stumporna och en otroligt trevlig och hjälpsam kundtjänst!