Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio Avis

4,9

Wat jullie heel goed doen is luisteren en schakelen op de klant met alle geduld die er nodig is. Begrijp voor het feit dat het een behoorlijke keuze is (qua geld). Verder complimenten over het assorti... Voir plus

We werden goed geïnformeerd over de gang van zaken tijdens de reparatie van onze stoel. We kregen een prijsopgave die klopte met de nota. De stoel werd netjes hersteld binnen de afgesproken termijn.... Voir plus

Als je bij de meubelstoffeerderij van Marion binnen stapt wordt je hebberig. Zoveel mooie stoffen zoveel mooie kleuren. We gingen naar Marion toe om nieuwe kussens in een oude rokersstoel te laten ma... Voir plus

Wij hebben onze stoel Charly opnieuw laten stofferen. In plaats van een aubergine kleurige leren bekleding is er nu een blauwgroene velours bekleding op gekomen. We hebben een nieuwe stoel! Wede... Voir plus

1. Atelier de réparation de meubles
  2. Artisan créateur de meubles
  3. Tapissier décorateur
  4. Magasin de meubles d'occasion
  5. Magasin de garnitures de portes et fenêtres

Meubelstoffering Stoffering gaat zoveel verder dan het stofje, het kleurtje. Het gaat om gevoel, uitstraling, comfort. Maar nog belangrijker, de juiste stof op de juiste plek, het juiste binnenwerk bij het juiste meubel en het perfecte schuim daar waar gewenst. Het gaat om de daadwerkele ziel van je huis. De plek waar jij uren doorbrengt. Maar wat als die ziel verloren is gegaan door de tand des tijds. Jij niet meer in je favoriete hoekje kunt zitten. Die fauteuil zijn beste tijd heeft gehad. Zoek contact met ons en wij maken je meubel weer als nieuw. Marion Olthuis Oprichter Studio Artiture

4,9

Demande des avis aux clients

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

BEDANKT voor jullie Vakmanschap & liefde voor (onze) mooie meubelen!!!

BEDANKT!!!
Wat zijn wij blij met de beslissing om onze 33 jaar oude Harvink meubeltjes opnieuw bij jullie te laten bekleden. En wat zijn we blij met het resultaat!!! Wat een vakwerk! Vanaf onze 1e kennismaking hier bij ons thuis (om de mogelijkheden te bekijken en alles op te meten), straalde jouw vakmanschap van je af, Marion. Binnen een week na posten van de voor- en na-foto's op Facebook, meteen meer dan 30 reacties en 40 vind-ik-leukjes. We kunnen jullie aan iedereen aanbevelen die zijn of haar designmeubelen een nieuw leven gunnen. Dank jullie wel!!!

10 août 2022

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank jullie wel en wat hebben wij een plezier gehad bij het stofferen!

Erg leuke cadeautjes en supermooi…

Erg leuke cadeautjes en supermooi ingepakt. Goed meegedacht door Marion. Ik vind het ook erg fijn dat ze aandacht voor het milieu heeft in de artikelen die ze verkoopt.

9 août 2022

Dankjewel Karin!

Telefonische bestelling voor 5…

Telefonische bestelling voor 5 bedankjes
Na 15 minuten kon ik de sjiek ingepakte tuin fakkels ophalen. Keer iets anders, als bloemen. Werd erg gewaardeerd.
Super!!!

12 juillet 2022

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dankjewel ☺️ en zo ontzettend leuk dat er ook dan aan ons gedacht wordt!

duidelijke uitleg welke stof voor het stoeltje

duidelijke uitleg welke stof, , welke kleur, niet gehaast, alle tijd, en een super mooi stoeltje terug

30 juin 2022

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dankjewel Stien voor je fijne review!

renovatie 3zitsbank en eetkamerstoelen

Studio Artiture heeft onze eetkamerstoelen en 3zitsbank perfect opnieuw bekleed.
Vooral onze lederen bank heeft ze fantastisch voorzien van een hele mooie stof.Wat een verschil met het leer, hij is nu mooier dan toen hij nieuw was.
Onze meubels kunnen nu weer een hele tijd mee. Ook met de bijpassende kussens zijn we erg blij. Het kussentje in dezelfde stof als de stoelen was een hele leuke verrassing.

25 juin 2022

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank jullie wel voor jullie hele mooie review en ik heb het met heel veel plezier uitgevoerd!

helemaal top

helemaal top
ruime keuze en mogelijkheden.
vriendelijk en goed geholpen

16 juin 2022

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Heel erg bedankt fam. Everhardus en met heel veel plezier gedaan.

Wij hebben onze bank laten stofferen…

Wij hebben onze bank laten stofferen bij Studio Artiture en zijn heel blij met het resultaat.Onze bank ziet er weer prachtig uit en de bijbehorende kussens maken het af.

8 juin 2022

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank jullie wel Jan en Afiena. Met veel plezier heb ik jullie bank weer als nieuw gemaakt.