Wszystkie oczekiwania spełnione na 5 gwiazdek Zaczynając od początku czyli kontaktu z handlowcem Ubezpieczenie I na koniec odbiór pojazdu BMW Seria 5 Pan Kamil super obsługa miła sympatyczna be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bardzo mili Panowie zarówno z działu sprzedaży, działu finansowego jak również działu ubezpieczeń. To mój drugi samochód kupiony przez Super auto i na pewno nie ostatni.
L'entreprise a répondu
Wybierz najlepszą ofertę leasingu samochodowego dla siebie i spełnij marzenia o nowym samochodzie!
Pologne
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Super auto to naprawdę rewelacyjny pośrednik w zakupie samochodu. To mój pierwszy zakup,ale na pewno nie ostatni.
Polecam serdecznie pana Patryka Antos przemiła i szybka obsługa

Bardzo Miła i Szybka Obsługa. Gorąco polecam

Obsługa JEST FANTASTYCZNA
! Szybko miło i sprawnie.POLECAM

Réponse : Superauto
Przemili i bardzo kompetętni doradcy.
Pan Fabian a także inni panowie niezwykle pomocni i cieprpliwi.
Bardzo dziękujemy i polecamy.

Réponse : Superauto
Superowo. Obsługa na 5 gwiazdek. Panowie wszystko wyjaśnili prawnie i metrycznie

Wszystko ok,
Miła obsługa i profesjonalne doradztwo.
Samochód bardzo dobrze przygotowany do sprzedaży.

Réponse : Superauto
Wszystko sprawnie na chwilę odbioru pojazdu. Bez problemów

Wszystkie oczekiwania spełnione na 5 gwiazdek
Zaczynając od początku czyli kontaktu z handlowcem
Ubezpieczenie
I na koniec odbiór pojazdu BMW Seria 5 Pan Kamil super obsługa miła sympatyczna bez wahania polecam :)

Réponse : Superauto
Firma balansuje nad przepaścią, pobierają zaliczki na auta których fizycznie nie mają. Zdięcia oferowanych aut to fikcja, dopiero po opiniach wstawiają na ostatnim zdjęciu "zdjęcie poglądowe " żenada to za mało napisać. Walczę teraz o zwrot zaliczki i niestety nie jest łatwo...

Réponse : Superauto
Ogłoszenie, auto dostępne, rezerwacja, kaucja 4tys, załatwiam tematy finansowe i wiadomość, że na auto trzeba czekać miesiąc do dwóch. Dziękuję więc za współpracę i... zapomnij o zwrocie kaucji.

Réponse : Superauto
Niestety potwierdzam wiele negatywnych opinii. Po wpłacie zabezpieczenia nawet nie łaska nikomu odpisać na maila, a przed tym faktem na odpowiedz czekałem do 30 minut. Więc zainteresowanie i responsywność jest wyłącznie do momentu kiedy oni czegoś potrzebują (zdobyć klienta)
Jeszcze dodam... Telefonu po wpłacie pieniędzy też nie łaska nikomu odebrać i oczywiście już zapomnieli jak się oddzwania.
Reasumując po wpłacie "rezerwacji" mają miesiąc czasu na trzymanie naszych pieniędzy... a żeby się odezwać czy cokolwiek dzieje się w sprawie lub chociaż odpowiedzieć na maila, lub odebrać telefon, albo oddzwonić to już nie ten etap...

Réponse : Superauto
Superauto to zwykle bandyctwo i oszustwo wyciągają zaliczkę ktorej nie chcą zwrócić i w trakcie podnoszą ceny . To najdroższy leasing

Réponse : Superauto
Wszystko przebiegało pomyślnie, szybko, sprawnie.
Z czystym sumieniem polecam superauto.pl

Réponse : Superauto
Jestem bardzo zadowolony z całego procesu. To juz kolejne auto które zakupiłem przez superauto.pl

Réponse : Superauto
Firma godna polecenia, super obsługa - trochę się pogubiłam na początku, bo sprawę prowadzi kilka osób, ale finalnie pan Alan super spiął wszystkie tematy, bardzo na plus. Auto dotarło do mnie w ciągu kilkunastu dni. W zasadzie nigdzie nie musiałam iść. Za to 5+ bo to super wygoda. Na pewno nie ostatni leasing u nich.

Uważajcie!!
Super kontakt na początku i świetna cena za auto, niższa niż w salonie i to by było na tyle. Został wyliczony leasing na auto, cena do akceptacji. Po wpłaceniu kaucji 4000zł w celu rezerwacji samochodu (co powinno oznaczać sprawdzenie czy samochód jest dostępny i sprawny) nastąpiło przekazanie sprawy do doradcy finansowego i... zaczęło się!!!
Nagle rata leasingu z 1950zł wzrosła do 2040zł co daje ogromna różnice kosztów w okresie 60 miesięcy. Bo bank wyliczył na podstawie aktualnych stóp procentowych itp. Takie było tłumaczenie Pani doradcy gdzie stopy były niezmienne w tym czasie. Nic nie mogłam zrobić bo straciłabym kaucję. Zagryzam zęby i stwierdziłam, jak powiedziałam A to trzeba powiedzieć B.
W międzyczasie prosiłam o udostępnienie nr VIN samochodu Pana który znalazł mi auto. Niestety się nie doczekałam. Na umowie leasingowej również nie było Vinu, a być powinien. Był wielką tajemnicą. Z wielkimi obawami wpłaciłam opłatę wstępną za samochód i.... dzień później dostałam informację, ze samochód jest uszkodzony i salon nie może zafakturować przedmiotu sprzedaży.
Przez ten cały czas (ok. 1.5 tygodnia) nikt nie pofatygował sie aby sprawdzić czy samochód który sprzedają w ogóle istnieje i czy jest sprawny, a wielokrotnie prosiłam o kontakt z salonem i upewnienie sie co do samochodu.
Przyciągają klienta niską cena auta a później 3 krotnie odbierają to sobie w podwyższonych kwotach opłat.
Ubezpieczenie AC/OC i GAP dużo droższe niż u innych sprzedawców.
Przykład- Gap 3500 zł na 5 lat, u innych 2400 zł!
Finalnie poczułam ulgę, ze to wszystko nie wyszło. Kaucję oddali, ale na zwrot z PKO Leasing czekam nadal.
Podsumowując - NIE WARTO! Nie warto się stresować i nie spać po nocach.
Zakup nowego auta powinien być przyjemnością, a nie stresem i nerwami.
NIE POLECAM i przestrzegam przed zakupem w Superauto.pl.

Réponse : Superauto
Super oszuści, wpłaciłem kaucję 6000 zł , propozycja auta przekłamana a leasing nie opłacalny. Oczywiście kaucji nie chcą zwrócić, nie jestem pierwszym oszukanym, te pochlebne opinie wypisują kolesie. Tak się kradnie dzisiaj w biały dzień. Spróbuję odzyskać w sądzie. Pozdrawiam

Réponse : Superauto
En savoir plus sur les différents types d'avis.