Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Schoenen besteld januari 2026 en ontvangen, betaling via Klarma. Helaas waren ze te klein, dus wilde ik retour sturen. Geen enkele reactie op ( 30!) mails gehad, telefoonnummer bestaat niet!. Uiteinde... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Op 23 mei een bestelling geplaatst. Deze heb ik tot op heden niet ontvangen. Ik heb geprobeerd zowel telefonsich als per mail contact op te nemen. Zowel het telefoonnummer als het mailadres zijn nie... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 1 sur 5 étoiles

Eerste keer ontving ik geen aankoop bevestiging en moest twee weken wachten op schoenen nadat ik weet niet hoeveel e-mails had verstuurd. Schoenen waren te groot..dus retour label en formulier aangevr... Voir plus

1,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Onbetrouwbaar bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf. Via PayPal gecommuniceerd over mijn te kleine schoenen met een Duitse, later met ene Maarten via de mail. Volgens hem hebben ze geen Duitse mevrouw in dienst. Het is een en al bedrog. Koop hier niets. Ik heb mijn les geleerd. 60 euro armer en te kleine schoenen.

16 août 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Jammer genoeg schoenen besteld en per…

Jammer genoeg schoenen besteld en per abuis ook betaald ipv. Via Klarna bij dit onbetrouwbare bedrijf. Heeeeeeeel lang gewacht op uiteindelijke levering en na ontvangst dus te klein, waar de maatvoering gewoon niet klopt, omdat de Chinese maatvoering niet conform Europese maat is. Na veel gedoe retouradres gekregen, € 6.95 moeten betalen en dus wachten op retourbetaling. Dus….. geen reacties en na vele mails uiteindelijk bericht ontvangen dat ze terug gaan betalen. Geen verdere reactie, dus aanmanen en eindelijk bericht ontvangen van ene Maarten dat geld is overgemaakt, kan paar dagen duren. Wederom niks ontvangen, waarschijnlijk bank in Timboektoe of ander land in verweggingstan, maar is gewoon bedrog.
PAS OP. PAS OP dus geen schoenen, €6.95 kwijt en aldus gewoon 2xopgelicht. Ga dus verder actie ondernemen! 28.07.23 inmiddels mail ontvangen dat ze mijn rekening nummer kwijt zijn. Alles word getekend door ene Maarten en dat is het brein achter deze oplichting. Pas Op

27 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slecht ik had 2 paar schoenen…

Zeer slecht ik had 2 paar schoenen besteld via klarna 26-06- 2023 maar deze geannuleerd. Na meedere mailen naar dit bedrijf kreeg ik antwoord dat ze waren geannuleerd en terug betaling naar klarna was gedaan. Totdat ik nu een mail van klarna kreeg dat dit niet is gebeurd. Dus ik heb geen schoenen want die had ik geannuleerd en jullie hebben geen terug betaling gedaan aan klarna. Ik hoop op een snel contact van jullie naar klarna. Jullie zijn een stel oplichters.

27 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Begin juni een bestelling gedaan

Begin juni een bestelling gedaan . Weken gewacht op levering . Niets ontvangen . Reacties via een mail, van steeds ene Maarten ook op onmogelijke werk kantoortijden .. om 04.52 uur bv .. Al meer als maand aan lijntje gehouden.Eerst bestelling is niet op voorraad , problemen met de levering en nu steeds problemen met de terug betalingen . Bestelling gelukkig niet betaald maar via Klarna. Daar al een melding gedaan , staat dus nu op “ gepauzeerd “ . Inmiddels zover dat ik andere stappen ga ondernemen. Deze corrupte bende moet gestopt worden!

6 juillet 2023

ONBETROUWBAAR / OPLICHTERIJ

Schoenen nooit ontvangen. Meerdere malen dezelfde reactie per mail ontvangen dat schoenen niet leverbaar zijn en deze week volgen. Maar toe nu toe ÷ weken later - nooit schoenen ontvangen. Bestel er dus niet!!!

3 juillet 2023

Erg jammer

Erg jammer, heb in het verleden vaker schoenen besteld hier en was hier blij mee. Op 23 januari j.l. weer besteld maar nog niks binnen.
Heb eenmaal een mail terug gekregen dat ze zsm zouden leveren.
Nog steeds niks. Bij bellen niet bereikbaar.

27 février 2023

Zo jammer!!!

Zo jammer! schoenen besteld en betaald,te laat de reviews gelezen,mijn fout!
Denk niet dat ik ooit mijn schoenen ga krijgen,mocht ik mij vergissen dan kom ik daar zeker op terug...de site is onbereikbaar!

14 octobre 2022

Terugbetaling

Heb schoenen besteld en deze waren niet leverbaar ! Ondertussen 2 weken geleden en nog altijd niets van geld terug gekregen !

15 septembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Net zoals de vorige reviews

Net zoals de vorige reviews, heb ik ook een slechte ervaring. Schoenen begin juli besteld en nog steeds niet geleverd. Kan ze ook telefonisch niet bereiken. Het nummer klopt niet. Op de mail is maar 1 keer gereageerd. Nooit meer iets bestellen bij super schoenen.

22 août 2022

ik schrik

Ik schrik van alle reacties die ik (te laat) lees. Toch maar even afwachten. Heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Mocht deze nog komen en ik ben niet tevreden ga ik toch overwegen om RADAR of KASSA in te schakelen. We morgen al genoeg belazerd.

3 juillet 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Valt alles mee!

ik las de slechte reviews over Superschoenen pas na bestelling (dom natuurlijk). De verwachtingen waren daarom laag, maar tot mijn verrassing arriveerde het pakketje al binnen enkele dagen. De schoenen zagen er niet verkeerd uit. Geen topkwaliteit, maar toch.
Helaas vond mijn dochter ze niet lekker zitten en hebben we ze teruggestuurd. Een echt oordeel over de kwaliteit kan ik niet geven dus.
Terugsturen moet je zelf betalen, maar dat staat duidelijk op de site.
Het duurde behoorlijk lang voor ik het gelde terugkreeg. ZOu ik er dan toch ingestonken zijn? Maar nee uiteindelijk na ongeveer 2 weken ook het geld netjes teruggekregen!
Misschien hebben ze geleerd van eerdere slechte reviews? Ik zie op basis van mijn eigen ervaringen in ieder geval geen reden om deze site af te raden.

10 juin 2022

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf! Ben al weken bezig om mijn schoenen geleverd te krijgen. Vele mails en contactformulieren ingevuld
0 op request!!! Koop hier niet
Ik ben er ingetrapt maar ga radar inschakelen

1 juin 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

shit ik ben er ingetrapt!

shit ik ben er ingetrapt!
Super slechte ali express schoenen ontvangen na 4 weken.
Pakketje retour gestuurd.
maar krijgze net weer thuis afgeleverd. wordt niet opgehaald bij postnl retour adres.
Geen reacties op mail en tel nr buiten gebruik....

23 mars 2022

waarschuwing !!!!!!

waarschuwing !!!!!!! - bestel niet bij dit bedrijf - m.i. volledig malafide - reageren nergens op - beide op website vermelde telefoonnummers (t.w. 023 3021722 - 075 3690102) niet in gebruik c.q. er wordt niet opgenomen - opgegeven adres in Haarlem t.w. Tappersweg 14 016 is niet bestaand !!!! - het in Amsterdam opgegeven adres t.w. Keizersgracht 520 H blijkt brievenbusadres te zijn.

17 janvier 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

In oktober heb ik een paar schoenen…

In oktober heb ik een paar schoenen gekocht bij dit waardeloze bedrijf. Ik had helaas de reviews op trustpilot niet gelezen. Kreeg na drie weken de verkeerde schoenen toegestuurd. Ik heb het bedrijf gebeld (telefoonnummer werkt niet), de klantenservice al twee keer gemaild (surprise, surprise, geen reactie) maar niets van ze gehoord. Superschoenen geeft niets om z’n klanten, dat is me wel duidelijk geworden.

18 décembre 2021

Ook ik ben erin getrapt

Ook ik ben erin getrapt, dom dom terwijl ik dacht deze keer een eerlijk goed Europees product te kopen, toch weer uit China, dus oplichtersprijs betaald van 59 euro, schandalig, overigens ook nog niet ontvangen, zie het wel of er een prop plastic ipv een doos word bezorgd
Bij Ali betaal je weinig, maar eerlijke prijs wat kwaliteit aangaat, dit vind ik persoonlijk en ook met vele anderen
een vorm van ernstige misleiding!!
Ps gratis retourneren is dus enkel als er iets aan het product mankeert

16 octobre 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Doen alsof ze korting geven

Ik wilde schoenen bestellen die afgeprijsd waren van €59,95 naar €24,95. Een dag later toen ik ze wilde bestellen waren ze ineens afgeprijsd van €119,95 naar €59,95. De schuiven met de prijzen en doen alsof ze 50% korting geven, maar dat is niet zo aangezien ze de 'originele' prijs gewoon verdubbelen.

19 juillet 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus