Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Schoenen besteld januari 2026 en ontvangen, betaling via Klarma. Helaas waren ze te klein, dus wilde ik retour sturen. Geen enkele reactie op ( 30!) mails gehad, telefoonnummer bestaat niet!. Uiteinde... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Op 23 mei een bestelling geplaatst. Deze heb ik tot op heden niet ontvangen. Ik heb geprobeerd zowel telefonsich als per mail contact op te nemen. Zowel het telefoonnummer als het mailadres zijn nie... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

ik las de slechte reviews over Superschoenen pas na bestelling (dom natuurlijk). De verwachtingen waren daarom laag, maar tot mijn verrassing arriveerde het pakketje al binnen enkele dagen. De sch... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Eerste keer ontving ik geen aankoop bevestiging en moest twee weken wachten op schoenen nadat ik weet niet hoeveel e-mails had verstuurd. Schoenen waren te groot..dus retour label en formulier aangevr... Voir plus

1,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

1 ster omdat ze wel bereikbaar zijn

1 ster omdat ze wel bereikbaar zijn , verder is t huilen met de pet op en wederom een oplichtersbende, en ze zijn slim want je kunt niet reageren op fb of insta , ze blokken je en daardoor zie je alleen goede reacties 😡😡😡

19 juin 2021

Koop hier nooit!!!!

Oef had ik hier maar eerst gekeken! Nooit maar dan ook nooit bestellen hier! Ik dacht leuke sandalen voor mijn moeder haar verjaardag besteld te hebben. Nu 10 dagen later nog niets. Ik kreeg een tip dat de sandalen op Ali te koop zijn. Ik kijken, €12,85 ik heb bijna €45,- betaald! Met nog 10% korting ook. Ik wilde de koop ontbinden maar dat kon niet want de sandalen waren onderweg. Ik kreeg een link, liggen de sandalen bij Yunexpress in China! En ziet het er niet naar uit dat ze binnenkort komen.
Leuk verjaardagscadeautje zo... Volgens de verkoper zijn zij geen dropshippers yeah right! Kan ze zelf ook wel bestellen in China.

2 juin 2021

Niets bestellen bij Superschoen

jammer dat ik niet zo helder was om Trustpilot te checken voordat ik hier iets heb besteld. Ik kreeg vandaag na 5 weken wachten eindelijk mijn sneakers en toen ik ze had uitgepakt zag ik direct dat het Chinese troep is. Balen, nu gelijk terugsturen (en daar natuurlijk weer voor betalen) en maar hopen dat ik mijn geld terug krijg. Daar bestel ik dus nooit meer iets.

18 mai 2021

Slechte levering

Al begin april sneakers besteld en betaald en tot nu toe nog niet meer ontvangen dan een track & trace code, die al 2 weken op “aangemeld bij DHL maar nog niet ontvangen staat”. Als reactie op mijn mail krijg ik wederom de track & trace code, maar nog steeds geen schoenen!

17 mai 2021

OPLICHTERS!!!

NIET KOPEN!!! Ik voel me behoorlijk opgelicht. Heb 59,95 betaald voor 1 paar sneakers. Zie ik net precies de zelfde op aliexpress staan voor 8,31.

14 mai 2021

Superslecht

Superslecht. Schoenen helemaal niet ontvangen. Oplichters! Beweren dat schoenen binnen 2-5 dagen worden verzonden ( ja misschien uit China) maar ik heb nog niks gezien. Reageren niet op berichtjes en heb mijn geld ook nog niet terug. Tijd voor Radar of Opgelicht!
Bestel hier niet mensen!!!!

3 mai 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik ben zeer ontevreden

Ook ik ben zeer ontevreden. Een hoop gezeur eer ik mijn schoenen had. Toen bleken het zeer slappe schoenen te zijn zeker niet geschikt voor eigen zooltjes. Ze uiteindelijk retour gestuurd maar dit moet je dus zelf betalen terwijl de site je iets anders laat geloven met ruilen is gratis! Ben uiteindelijk ook nog zelf achter het retourbedrag aan gegaan omdat ik na een week dat ze bij hun aangekomen waren nog steeds niets had vernomen. ( lang leve de track en trace code) toen was het wel snel geregeld! Had via een link een negatieve review geschreven maar kreeg de vraag of ik deze alsnog wou herzien. Nou niet dus! Mijn review staat echter nog steeds niet op hun site! Denk ook echt dat de positieve reviews afgekocht zijn! Zeker nu ik alle reviews op deze pagina lees. KOOP HIER NIET!

20 avril 2021

Slechte service

Slechte service. Levering van schoenen in een plastic zak, geen doos oid. Retour komt voor kosten van de klant bij geldteruggave.... terwijl website anders vermeld. Algemene voorwaarden rammelen aan alle kanten. De website zit met knip en plakwerk aan elkaar en zijn slecht bereikbaar. (liefst alleen per mail) Kortom 1x nooit meer iets besteld!! PAS OP VOOR DEZE WEBSHOP met een gekocht keurmerk....

15 avril 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Review

2 jaar geleden 4paar gekocht lopen heerlijk, nu wel helaas al nieuwe moeten bestellen omdat de onderkant snel slijt en er grote scheuren in de zolen kwamen.

28 janvier 2021

ALIE

Beter ga je naar Alie. Daar verkopen ze deze schoenen ook maar dan voor €10 - €15 i.p.v. €44,95.

OPLICHTERS

25 novembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Mensen bestel hier alstublieft niet!!

Mensen bestel hier alstublieft niet! Het bedrijf doet aan dropshipping en haalt alles super goedkoop uit China en verkoopt het met een flinke marge. Als je ze belt of mailt dan sturen ze elke keer een nieuwe track & trace code om je te misleiden want de verzending duurt weken lang. Alle andere reviews op andere sites zijn super positief maar uiteraard is dit allemaal nep of betaald. Nogmaals bestel hier niet want een gewaarschuwd mens telt voor twee

19 août 2020

Waardeloos!

In een woord, waardeloos.je besteld twee paar schoenen,krijg je een email om je schoenen met track en trace te volgen, en daar gaat het al verkeerd.dhl track en trace die voor geen meter klopt.dan komt het eerste paar binnen ipv twee paar.die komen na aantal keer gemaild tehebben vijf weken later ook weer met DHL ,om 18.oo krijg je mail dat de schoenen vandaag geleverd worden en inderdaad nog geen uur later staan ze voor de deur,en ja dan is er toevallig niemand thuis dus wordt het gelijk naar een service point gebracht ipv dat ze de volgende dag nog een keer komen.dit was voor ons de eerste en de laatste keer wat een stelletje amateurs daar.

1 mai 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus