Fantastische ervaring met Sweet Vibes! De taarten en cupcakes zijn niet alleen heerlijk, maar ook prachtig om te zien. Er is ontzettend veel keuze en er wordt altijd met je meegedacht om er iets perso... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik heb inmiddels drie keer gebruik gemaakt van de service van Sweet Vibes voor verjaardagen van mijn dochters. Ik ben elke keer ontzettend tevreden over de vriendelijkheid van de klantenservice, de pr... Voir plus
Was wel lekker maar niet dat denkt heerlijk, het verschil tussen aardbei en framboos was niet te onderscheiden zo weinig zat ertussen. Cake en botercreme(heel veel)geen slagroom, dat was het. Ook... Voir plus
Ik heb vorige week taart besteld en betaald maar nog steeds geen bevestiging ontvangen. Ik probeer jullie al dagen te bellen en te mailen maar geen enkele reactie. Ook via insta geen reactie. Kunnen... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Super lekkere taart
Fantastische taart en topservice!
Fantastische taart en topservice!
Ik heb onlangs een taart besteld was echt lekker. Ik ben enorm tevreden! De taart zag er prachtig uit, precies zoals ik had gevraagd. De medewerker was vriendelijk.
Prachtige sprookjesachtige taart
De taart was prachtig, precies zoals op de foto, en ook nog eens ontzettend lekker. De hele familie was onder de indruk. Bezorging was keurig!!!! Kortom heel erg blij met deze service!
Perfecte kwaliteit
De taart en de cupcakes zagen er prachtig uit, goede smaak en goede instructies voor het bewaren.
Top service
Lekkere taart, goed verpakt en netjes bezorgd. Ook de bezorgtijd was goed gecommuniceerd.
Heerlijke!
Heerlijke taart vanilla cake met oreo vulling. Mooie lekkere cupcakes en cakepops. Dit maakte samen een goede sweet table.
Ik vond Heel Lekker Taart Heel Snel…
Ik vond Heel Lekker Taart Heel Snel Bezorging ook . Ik ben Heel Tevereden .
De taart was echt mooi!
De taart was echt mooi! Leuk verpakt en nette bezorging. Echt een geweldig bedrijf. Dit is de tweede keer en alweer zeer tevreden!
Super lekkere taart and precies zoals
Super lekkere taart and precies zoals
op de foto. Degene was super blij ook met de warme welkom. Ik bestel hier zeker weer!
Heerlijke verse zoete hapjes
Heerlijke verse zoete hapjes, perfect voor een High Tea!
Taart was mooi en lekker
De taarten zijn niet alleen mooi, maar ook heel lekker! Sweet Vibes heeft me niet telleurgesteld! Ik heb de blue en gold cake gekocht voor 6-10 personen. Toen ik hem fysiek zag had ik hem groter verwacht, maar door wat afzeggingen had ik uiteindelijk een gezelschap van 7 personen. Daarvoor was het perfect! Persoonlijk denk ik dat als je meer dan 7 personen hebt, het goed is om hier misschien nog wat losse cupcakes bij aan te schaffen of simpelweg een grotere taart te bestellen. Als ik weer een babyshower organiseer, bestel ik weer hier. Wat betreft de prijs, vind ik de verzendkosten wel erg hoog. De prijs van de taart zelf is het wel absoluut waard. Dus als ik een verbetertip zou moeten geven zou ik kijken of het verzenden goedkoper kan.
Dit is de 2e bestelling bij Sweetvibes…
Dit is de 2e bestelling bij Sweetvibes en weer toppie. De levering is snel en zoals afgesproken. De vorige keer zelfs een dag vroeger bezorgd, op mijn aanvraag. De taarten zijn mooi afgewerkt, smakelijk en niet te zoet! Vriendelijke mensen en netjes bezorgd. Volgende keer weer :)
Heerlijke taarten!
Heerlijke taarten, bestel hier nu al jaren en ben nooit teleurgesteld. De service is altijd goed en denken echt met je mee om te helpen met het vinden wat je nou zoekt.
De driptaarten zijn vooral een aanrader!
Topkwaliteit en Uitstekende Service
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Sweet-Vibes.com en ik ben ontzettend tevreden met de service én de producten. Vanaf het moment dat ik de website bezocht, viel me op hoe overzichtelijk en stijlvol alles is ingericht. Het aanbod is verrassend breed, en het was makkelijk om precies te vinden wat ik zocht.
Wat echt opviel, is de kwaliteit van de producten. Alles is zorgvuldig verpakt en voelt premium aan. De levering was snel en discreet, wat ik enorm waardeer. Daarnaast was de klantenservice heel vriendelijk en professioneel. Ik had een vraag over mijn bestelling, en ik kreeg vrijwel direct een duidelijk en behulpzaam antwoord.
Als je op zoek bent naar een betrouwbare webshop die kwaliteit combineert met geweldige service, kan ik Sweet-Vibes.com van harte aanbevelen. Ze hebben echt een passie voor hun producten en dat merk je in alles wat ze doen!
Smakelijke taart en cupcakes mogen…
Smakelijke taart en cupcakes mogen ontvangen. Zeer mooi gedecoreerd, erg tevreden!
Super mooie taarten
Super mooie taarten. Ben vriendelijk geholpen om bijpassende sweets bij mijn taart te kiezen. Maakte het feestje helemaal compleet.
Niet Kopen, Je Gaat Spijt Krijgen!!
Kapot slecht, pure boter op brood. En piepklein. Ga nooit meer bestellen. 😡
Mooie en lekkere taart besteld
Mooie en lekkere taart besteld. Was makkelijk te bestellen en was aan de late kant, maar kon nog de gewenste datum aangeven. Hier ga ik nog eens bestellen!
Slecht te bereiken en piepklein
Slecht te bereiken. Paar keer gebeld en er werd niet op genomen. Het is ook piepklein allemaal. Een sweetbox besteld voor 10 personen minimaal, maar gezien het zo klein is zou je kunnen zeggen voor 5 personen.
Veel te duur.