Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Synes det mærkeligt at man ikke kan svare på beskeder fra Sygesikring Danmark, man skal oprette ny besked hver gang. Desuden synes jeg det underligt at det skal koste penge at få sine penge udbetalt s... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

SÅ dårlig en oplevelse og SPILD af penge!! IKKE MELD JER IND, I for intet ud af det. Det er så latterligt med deres begrundelser, at det er helt pinligt. - især for så mange penge man betaler

Noté 1 sur 5 étoiles

Har købt briller hos Synoptik. Sygesikring Danmark har fået tilsendt alle bilag. Dvs. købskvittering (betaling), bon med dato for udlevering, samt Synoptik indberetning. Trods alt dette, prøver Sygesi... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Dækker ikke psykologbehandlinger…

Dækker ikke psykologbehandlinger alligevel.
Selvom man er medlem af gruppe 5, dækkes psykologbehandlinger ikke, ved mindre man vælger psykologer med over 6 måneders ventetid.
Opfordrer til at have dette in mente, inden man vil smide sine penge efter en forsikring, der ikke dækker når det endelig gælder.

19 septembre 2024

Arrogant medarbejder

Arrogant medarbejder

Har kontaktet jer i dag på vegne af et ældre familiemedlem, som har det svært med det digitale.
Jeg bad pænt, om hun kunne blive ringet op - og fik at vide, at “det er ikke noget, vi tilbyder”!
Jamen så siger jeg mange tak!!!

5 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service og arrogant behandling !

Magen til dårlig service og behandling skal man lede længe efter.
Efter et par måneders behandling hos akupunktør, hvor jeg selvfølgelig benyttede mig af mit medlemskab hos “Danmark”, får jeg pludselig et brev fra dem, hvor de oplyser at der er oprettet en sag, som skal undersøges nærmere, fordi jeg har fået udbetalt tilskud som jeg ikke var berettiget til.
Jeg skulle derfor sende nye helbredsoplysninger, så de kunne behandle “sagen” - undskyld mig, men hvilken sag ?
De kunne lige så have skrevet “Din svindler - vi kommer efter dig” i det brev, sådan var tonen.
Jeg forsøgte også at ringe til dem, for at få uddybet, hvad problemet helt nøjagtigt var, men enten var telefonerne lukket eller også kunne man kun ringe mellem 12 og 14, pga nyt IT system.
Efter at have sendt helbredsoplysniger, og 3-4 ugers ventetid i det uvisse, fik jeg brev med posten.
De ville have en fuldmagt fra mig, så de kunne kontakte min akupunktør og kontrollerer at jeg ikke fik behandling for en gammel skade.
Fuldmagten skulle sendes fysisk retur med posten.
Øhh, hvad blev der lige af den digitale tilgang, hvorfor kan man ikke give sin fuldmagt med sit MitID ?
Nu er der så gået over 3 måneder og i dag har jeg endelig fået svar fra “Danmark”:
“Din sag er afsluttet og dit medlemskab fortsætter uændret”
Ikke så meget som en forklaring på hvorfor de mente at der var en “sag” og ikke så meget som en undskyldning for uretmæssig beskyldning om forsikringssvindel eller beklagelse over den lange behandlingstid af en “sag” der aldrig var en “sag”.
Virkelig dårlig og arrogant kundeservice !!
Minus 10 stjerne herfra og en kraftig overvejelse om det pengene værd, når man som kunde bliver mistænkeliggjort på den måde.

31 juillet 2024

Inkompetent

Inkompetent, arrogant og nedladende:

Vi har tidligere modtaget din faktura på kontaktlinser.
I den forbindelse har vi desværre lavet en fejl, som betyder, at du har fået udbetalt et tilskud ud fra en regning, der ikke opfylder vores regningskrav.
Vi har besluttet, at du ikke skal tilbagebetale beløbet, men fremadrettet beder vi dig sende en regning med følgende oplysninger

5 juillet 2024

Ingen service

Ingen service. Får ordnet mine tænder i udlandet. Anmodning om refusion vanskelig. Det ligner tekniske handelshindringer. Ingen forklaring på meget små dækninger. Ingen service på lokal kontoret.

20 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Gammeldags og dårlig stil.

Gammeldags og dårlig stil.

Jeg har lige meldt mig ind. Får en besked om at nu skal jeg se at får betalt medmindre jeg har betalt? What? Det må de da vide. Det husker jeg da ikke længere (flere uger siden). Der er intet link i meddelelsen hvilket er håbløst gammeldags. Bruger lang tid på at finde ud af det, da hjemmesidens system er uoverskueligt.
Dette giver mig ikke forhåbninger til det fremtidige medlemsskab.

15 juin 2024

Arrogant og nedladende

Nu har jeg selv siddet med ledelse af et salgsteam i mere end 10 år. Men efter have oplevet “Danmark” er jeg i chok. Jeg har seriøst aldrig nogensinde oplevet så ringe, arrogant og nedladende service. Både på mail og tlf. de skulle sendes på opdragelses anstalt. (Talt og skrevet med 2 kvindelig medarbejdere derinde) Deres nedladende kommunikation er vanvittig, de taler og skriver som om man er mindre begavet. Da jeg pænt - meget pænt - mundligt fortæller dem at jeg synes de er meget hårde i deres kommunikation får jeg at vide at jeg jo ikke er tvunget til at være medlem men jeg da bare kan melde mig ud hvis jeg vil, hun (medarbejderen) siger direkte at hun da er pæn ligeglad med om jeg er medlem og om hun ikke bare skal melde mig ud med det samme. “Godt solgt”

Efter at have læst andre anmelder herinde står det jo endnu mere tydeligt, nøj nogle oplevelser folk har med Danmark. Utroligt ledelsen tillader det.

15 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg ville melde mig ind i gruppe Basis.

Jeg ville melde mig ind i gruppe Basis.
Da jeg netop havde overstået behandling hos kiropraktor, kunne jeg ikke blive meldt ind, men skulle vente.
Så skriver de til mig da der er gået lidt tid og tilbyder mig medlemsskab, og jeg tror det er i Basis. Men jeg var ikke opmærksom på det var gruppe S i stedet for som er meget dyrere.
Da jeg klager over at jeg føler mig bondefanget ind i en meget dyrere gruppe, afviser de bare selvom de ikke havde oplyst den meget højere pris.
Så nu har jeg opgivet at blive medlem af den pengemaskine!
Jeg ville ønske jeg havde læst her på Trustpilot inden jeg søgte om medlemskab

21 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg går til tandlæge hver 3 måned og…

Jeg går til tandlæge hver 3 måned og får medicin hver dag og har aldrig oplevet problemer - heller ikke med at få tilskud til briller - men undrer mig over trust pilot raider dem så lavt ! på ganske få indlæg om året - det må være en fejl i systemet -

29 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ekstrem afstumpet service over for kunder og mistænkeliggørelse af langvarige medlemmer

Jeg meldte mine børn ind i sygesikring danmark. Et halvt år senere fik den ene et behandlingsbehov. Så kom jeg igennem en lang og opslidende proces, hvor jeg skal bevise, at jeg ikke vidste dette på forhånd. De har skrevet til min læge, at de kan se, at barnet er eller har været i behandling, da hun blev meldt ind. Det er jo direkte løgn, for det var barnet ikke. Det er jo det, de skal spørge lægen om, fordi de åbenbart mistænker mig for, at det forholder sig sådan, men de kan ingen steder se noget af den art. Jeg har talt med sygesikring danmark i tlf flere gange og hver gang har jeg fået de mest usympatiske mennesker i tlf, der afbryder og bare taler ind over en, og som er uforskammede og som aldrig nogensinde burde have med mennesker at gøre. Jeg er rystet over den behandling og mistænkeliggørelse efter at jeg har været medlem i rigtig mange år og aldrig for alvor har haft brug for noget andet det almindelige medicin man får i ny og næ. Jeg er virkelig chokeret over den måde, deres service er på og deres kundevenlighed. De har jo kunderne som gidsler. Man kan intet stille op fordi man jo ønsker at beholde forsikringen. Var det noget som helst andet, så havde jeg meldt mig ud. Og hvis der er nogen andre muligheder, opfordrer jeg alle til at gøre brug af det i stedet for at melde sig ind her.

19 janvier 2024

S/5 samme vilkår:(?!!

S/5 samme vilkår:(?!!! Engang var det et krav, at man var rask hvis man skulle være medlem.. Nu kan ALLE tegne medlemsskab uanset om du har kronisk sygdom, operationer osv…
Er faktisk forarget.. Har altid fået beskeden hjemmefra, endelig ikke meld dig ud, for hvis du bliver syg kommer du aldrig ind igen… Har troligt været medlem i min studietid, og tider hvor pengene har været små.. Netop pga man ellers ikke kunne blive medlem igen, hvis man blev syg.. Nu viser det sig at folk med kronisk sygdom “ bare “ kan blive medlem og har fuldstændig samme vilkår som os i gruppe 5!!! Det er virkelig tarveligt !!! Nu skal resten af Danmarks medlemmer betale for alle kronikerne og dem der i forvejen havde en masse skavanker, og som ikke har bidraget hele livet, men først nu, for nu er det muligt bare at få af kagen uden at ha bidraget!

Det er virkelig forkert og det ender i værste fald med at de resterende medlemmer betaler prisen:(

8 novembre 2023

"Smidt ud"

Både min mand og jeg har været medlem af Danmark over 20 år. Pga et bankskifte, fik min mand ikke overført betalingen af kontingent. Uden varsel, uden rykker eller andet, er han bare meldt ud. Slf er det hans ansvar at tjekke det, men da han opdager det, er der no mercy, han kan melde sig ind uden anciennitet. Meget bekvemt for Danmark, da han er ved at være i reparationsalderen. Undrer mig meget over, de, bekvemt for danmark, ikke har sendt påmindelse, selvom de sender alt muligt andet, vi skal læse...man kan undres meget.

4 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

KUN SAMARBEJDE MED ET APOTEK i HELE…

KUN SAMARBEJDE MED ET APOTEK i HELE SVERIGE, derfor ingen refusion på receptpligtig medicin.
Skulle købe receptpligtig medicin i Sverige/ Gotland, har indsendt alle dokumenter, men fik afslag på trods af jeg har fået det godkendt hos lægemiddelstyrelsen og udbetalt den del fra dem, som man normalt får her i Danmark.
Da jeg indsender ansøgningen Sygesikring Danmark, spørger jeg hvordan jeg indsender resten af dokumentationen, da der kun er mulighed for at sende et ad gangen.
Jeg får afslag, hvor de skriver at de kun giver til receptpligt medicin, hvilket det er og noget jeg har fået i flere år. De undlader og svare på mit spørgsmål om hvordan man uploader flere dokumenter. Og vedhæfter et link til at de kun udbetaler hvis det er elektronisk indberettet fra apoteket, men de har kun samarbejde med et apotek i HELE Sverige og det ligger i Limhamn. Så hvis man som jeg har 8 timers rejse fra Gotland og til Limhamn (færge 3,5 time + 4 timers tog), så får man ikke refusion.
Jeg skrev indtil dem igen, og her gjorde jeg opmærksom på at der var tale om receptpligt medicin og jeg undrede mig over de ikke havde svaret på mit spørgsmål om hvordan man uploader flere dokumenter.
De svarede, at de ikke havde svaret på mit spørgsmål fordi de ikke skulle have dokumenterne....De skulle åbenbart ikke have dokumenterne, da man kun kan få refundering hvis medicinen havde været købt på de ENE apotek i HELE SVERIGER de samarbejder med. Det er simpelthen SÅ ringe betingelser og mangel på service.

13 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

ej tilskud til briller købt på abonnement

briller købt via abonnement er ikke tilskudsberettet, da brillerne ikke er ens ejendom. Men kontaktlinser, købt på abonnement er tilskudsberettet. Jeg kan ikke få forklaring på forskellen. De nævner i tilbagemelding at briller købt via abonnement, e pga. mode..... og ikke fordi, at man faktisk spare penge. De næver dog, at jeg som kunde bare kan skrive til ledelsen for, at forsøge, at lave vilkårene om. Uhm, tænker ikke at jeg er den første til, at syntes det er underligt, at man hellere vil betale for nye briller f.eks engang om året, frem for den ene gang, hvor abonnementet tegnes....

1 septembre 2023

Sikkert min egen skyld

Sikkert min egen skyld, men har gruppe 1 og betaler for 3 voksne, så pænt beløb. Fik lavet mine tænder for 63000,00 og fik af vide fra tandlægen at jeg ville få ca 18000 tilbage. Betalte i afdrag. Min tandlæge sekretær ringer og siger at pengene går ind meget snart. Får ingenting så kontakter sygeforsikring Dannark, bare for at få af vide: Desværre, der er en frist på 3 år, og det er 1 siger og skriver 1 måned for sent, så du får ingenting. 🙈🙈
Betaler ca 2500 hvert kvartal, og har gjort det i adskillige år. Skulle bare have lagt pengene til side, hvert kvartal, det havde givet mig temmelig meget mere, men kan absolut ikke anbefale forsikringen. Kunne jeg give 0 stjerner, havde jeg gjort det. SORRY

1 août 2023

Tandlæge i udlandet

Tandlæge i udlandet - har fået lavet en akut behandling i Italien, og søgte tilskud. Blev afvist fordi regningen indholdt 4 italienske ord, og blev bedt om regning på engelsk eller få fat i en professionel oversætter (til 4 ord !) Har været medlem i 40 år - det er noget skuffende….

8 août 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus