Synes det mærkeligt at man ikke kan svare på beskeder fra Sygesikring Danmark, man skal oprette ny besked hver gang. Desuden synes jeg det underligt at det skal koste penge at få sine penge udbetalt s... Voir plus
Lisez les avis des autres
SÅ dårlig en oplevelse og SPILD af penge!! IKKE MELD JER IND, I for intet ud af det. Det er så latterligt med deres begrundelser, at det er helt pinligt. - især for så mange penge man betaler
Har købt briller hos Synoptik. Sygesikring Danmark har fået tilsendt alle bilag. Dvs. købskvittering (betaling), bon med dato for udlevering, samt Synoptik indberetning. Trods alt dette, prøver Sygesi... Voir plus
Tandlæge i udlandet - har fået lavet en akut behandling i Italien, og søgte tilskud. Blev afvist fordi regningen indholdt 4 italienske ord, og blev bedt om regning på engelsk eller få fat i en profess... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Palægade 5, 1261, København, Danemark
- sygesikringdanmark.dk
STOR utilfredshed med Sygesikring DK.
Efter at have været medlem af gruppe s i lidt over et år søger jeg ind i gruppe 5, da jeg har været medicinfri i et år, samt ikke har haft fået en henvisning til psykolog i et år (brugte aldrig den en henvisning til psykolog i sin tid).
Efter 2 måneder hvor jeg har været i gruppe 5, går mit arbejde helt i kaos, og vi er flere medarbejdere der går ned med stress. Her får jeg 1,5 måned efter udskrevet medicin mod mavesår, efter yderligere en måned antidepressiva (som var det jeg havde fået i kort tid før hen, men været fri for i et år), men igen skal have desværre pga stress og derfor sover dårligt.
Efterfølgende mere stress på arbejdet og får desværre derfor mere medicin ( et præparat i kun en måned) til at sove på samt medicin mod mavesmerter grundet mit stress. Dette medicin er jeg så faktisk i denne måned den sidste måned jeg taget dette medicin.
Nu får jeg et brev om at jeg skal redegøre (uden at kunne forklare hele min sygdomshistorik) men med få rubrikker med meget lidt plads til at forklare.
Har i april fået diagnosen ADHD og nu medicin for dette (dette har jeg aldrig fået medicin for før hen, ej heller henvisning og har aldrig påtænkt jeg skulle have en diagnose).
Nu har jeg indsendt skemaet d.d og nu vil de have aktindsigt hos egen læge samt min psykiater (som intet har med at gøre før hen da jeg ikke har fået henvisning eller snakket med lægen omkring dette før.)
Inden de godkendte min gruppe 5, bedte de om journalnotat fra egen læge for at få BEKRÆFTET at jeg ikke havde været på medicin i et helt år, hvilket de har fået dokumentation på. Nu vil de så have aktindsigt og samtykke til at kunne læse det, som de før hen har fået, og kan blive bekræftet i at det er stress jeg har fået efterfølgende som gør at jeg har fået en del medicin de sidste 6 måneder.
Det er utroligt at man skal anklages for ikke at tale troværdigt og grundet at man går ned med stress og får medicin, hvor man er blevet godkendt nu skal forsvare sig selv fordi man er blevet syg et par måneder efter, og risikere at blive smidt ud..
Ligesom man får en bilforsikring og kan risikere at nogen/en selv køre ind i en kort tid efter indmeldelse, bliver man jo ikke smidt ud/redegøre for hvorfor man fik forsikring og mistænkt derefter for at køre galt med vilje, er jeg/andre jo heller ikke interraseret i at blive syge og indtage medicin med vilje.
Er dette tilfældet så har jeg tænkt mig at klage til forbrugerombudsmanden.
Mvh Amanda
Monopolisme i højeste potens!
Underligt Format og Proces
Jeg har været medlem i mange år, men mit irritationspunkt vedrører ikke mig personligt men et yngre familemedlem som prøver at blive optaget hos jer (Gruppe 5).
I har en udemærket hjemmeside som man skulle tro ville virke i denne process. Han har været i dialog med jer på email i flere runder men bliver bedt om at henvende sig telefonisk. I skriver at I skal have flere oplysninger og det kan gøre ved log in, men så skal der gives adgang telefonisk, så gives der adgang per email og oplyses at man kan indsende flere oplysninger under “min ansøgning”. Bare for at få adgang og opdage at sådan et link ikke findes under eget log in (MitId), så kontaktes I igen med den åbenlyse fejlbare opstilling, og igen oplyses der at “man skal ringe ind til jer”.
Henvendelse Per telefon??? Er vi tilbage I 1980erne???? Hvad er jeres årsag til dette?. Er det en fordel for jer at det gøre pr telefon?. I har ellers et stort nok budget til at have en digital brugerflade, som man kan forholde, følge og refererer til fordi der er en tydelig historik og dokumentations sti. . Det kan man ikke gøre pr telefon. Jeg finder det usselt, forhalende og vildledende.
Hvorfor er jeres telefoniske metode så gennemtrumfet i mere effektive digitale tider? Tror ikke på forklaring om “fortrolige oplysninger, selv SKAT og egen læge er gået væk fra “telefonisk henvendelse” og der kan virkelig tales om fortrolige data.
Meld jer aldrig til gruppe S.
Jeg har selv været medlem af danmark i årevis og har egentlig været godt tilfreds. For nogle år siden kom min mand til Danmark og jeg syntes selvfølgelig, at han også skulle meldes ind. Han kunne kun blive medlem i gruppe S, fordi han på det tidspunkt fik noget billig medicin. Vi kan nu se, at det de giver til, er komplet ubrugeligt, det er pengene ud af vinduet. Det er rent bondefangeri at tilbyde gruppe S. Hvor var vi dog naive. De siger, at det er jo forsikring, men det er det ikke. Det drejer sig om lidt tilskud, ikke rigtig forsikring.
Jeg bliver selv ved med at være medlem, men min tillid til dem har fået et knæk. Min mand er selvfølgelig meldt ud.
Hertil kommer, at i en tid, hvor alle er ude efter positiv feedback, er kundeservice personer kolde og uforstående, ja næsten uforskammede.
Han kunne måske få 2000kr til sin begravelse, men han har en bankkonto i udlandet, der giver 2000€ (!), bare ved at have lidt penge stående på den. Vi håber, de står der længe endnu.
Meget ringe kundeservice og manglende…
Meget ringe kundeservice og manglende forståelse for nye kunders begrænsede kendskab til systemet.
Spydig kundeservice
Når man endelig får brug for afklaring omkring vilkår møder man en meget spydig og fjendtlig kundeservice.
Svindler
Svindler. Svindler. Svindler.
Kan ikke sige andet.
Brug ikke en eneste krone på den forsikring som intet er værd.
Først skal du vente næsten i et halvt år og sende tusindvis af dokumenter for at bevise du intet fejler. De svarer dine mail kun hver 14. dage. Og når du endelig er optaget, og har brug for hjælp, er der ingen hjælp at hente.
Svindler. Svindler. Svindler.
Falsk markedsføring
Falsk markedsføring, medlem siden 1993! Tand operation medførte ikke megen refusion, ærgre mig over ikke at have gennemskuet, at års medlemskab i dyreste gruppe, totalt spildt
Opsparing havde været langt bedre
Klagesag undervejs med juridisk, journalistiks assistance, sagen vurderes berettiget til ombudsmanden
Det er ikke "forsikring" !!
Sygeforsikring Danmark - Virkelig skuffet over mit forløb, jeg ville give 0 stjerner hvis det var muligt.
Jeg fandt ud af at pga. en misforståelse havde jeg aldrig fået en krone ud af mit Gruppe 5 abonnement hos Sygeforsirking Danmark, når jeg ringer ind og forklarer min sag bliver jeg mødt med en nedladende tone og får at vide "DET MÅ DU JO UNDERSØGE SELV" mens jeg troede at alt var i orden og havde betalt til dem i 7 år. (Hviket er 10.000+ for nul og niks)
Tak for nedladende kommentarer og for at tage mine penge for ingenting til jeres forældede institution der ikke burde eksistere.
Synes det er forkert at man ikke kan…
Synes det er forkert at man ikke kan blive medlem af sygsikring Danmark bare fordi man får blodfortyndende medicin. Jeg kunne godt bruge tilskud til tandlægen når jeg skal det. Men nej når man tager medicin kan man ikke være medlem....
Kan ikke blive medlem i gruppe 5 fordi…
Kan ikke blive medlem i gruppe 5 fordi at jeg har valgt at tage finasterid mod arveligt hårtab. Dvs. et middel jeg ikke ønsker tilskud til. Jeg er nu bundet i 12(f****ng) måneder i en aktiv gruppe som jeg ikke kommer til at bruge. Penge lige ud af vinduet.
Elendig service
Elendig service
Jeg har været til tandlæge og har efterfølgende oploadet regningen til sygesikringen. De nægter i første omgang at udbetale mit tilskud og sender mig videre til Borgerservice. Borgerservice sender mig til min Region, som herefter oplyser, at sygesikringen Danmark har lavet en fejl, da de ikke giver tilskud til tandbehandling. Da jeg kontakter sygesikringen igen, 'man-splainer' man, hvad JEG har gjort og sender mig tilbage til Regionen. Om jeg nogensinde får udbetalt mit tilskud? Næppe. Så hvad betaler man dem for? Jeg ved det ikke.
Hold da op 😱 bare fordi jeg har…
Hold da op 😱 bare fordi jeg har polypper i næsen, og tager næsespray så kan man ikke blive medlem i gruppe 5 🤣
Godt jeg kan klare mig selv - værre er det nok med nogle af dem der sidder og bedømmer.. Skod 👎 og det er så "Sygeforsikring Danmark" vi kan "regne" med 😂🤥🤡
Virkelige dårlige selskab
Virkelige dårlige selskab .
I er bare dårlige og svindel .
De snyd for danmark at bruge sådan navne .
I skal hedde svindel forsikring ikke dk.
Godt jeg har ikke meldt mig ind puha
Uhøflig kundeservice
Uhøflig kundeservice. Burde sendes på et kursus i almen pædagogik og kommunikation.
Hej alle der skriver her om "danmark…
Hej alle der skriver her om "danmark SYGEFORSIKRING":
Dette er ikke den rigtige tråd.
Søg i stedet for på "Sygeforsikring" i Trustpilot - så kommer I til det rigtige sted hvor "danmark SYGEFORSIKRING" anmeldes og hvor de har mulighed for at give svar på kritik (det gør de dog aldrig !).
Jeg har været medlem 1 års tid og har…
Jeg har været medlem 1 års tid og har ikke været super tilfreds må jeg indrømme.
Jeg har nu haft en "sag" kørende med Danmark i 2 måneder, og jeg synes ærlig talt at det er under ALT kritik at en sag skal køre i så lang tid fordi at "man" (Danmark) bruger PostNord ift brevforsendelse... Det er hvert fald deres undskyldning for den lange behandlingstid. Virkelig dårlig service..
Ingen problemer her..
Sur medarbejder
Jeg ringede ind angående et problem og fik en ret sur dame i røret. Hun var uforstående og nedladende. Jeg husker heldigvis efternavnet 💪🏻
God hjemmeside
Jeg vil som sådan ikke bedømme deres produkt, for jeg har det godt med at få noget tilbage hvis det skulle gå gruelig galt. Det jeg vil give 5 stjerne for er deres hjemmeside. Jeg har lige være der inde via tlf. Og det er meget nemt at finde rundt og virkelig brugervenlig og overskuelig. Så tak.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.