1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements

Sylnia Butik — modne ubrania damskie dla każdej kobiety W Sylnia Butik wierzymy, że stylowe ubrania nie muszą kosztować fortuny. Tworzymy miejsce online, w którym znajdziesz modne propozycje na co dzień, do pracy i na wyjątkowe okazje — sukienki, bluzki, topy, komplety, marynarki, spodnie i wiele więcej. Każdy element naszej kolekcji wybieramy z myślą o kobietach, które chcą wyglądać dobrze bez kompromisów — niezależnie od wieku, sylwetki czy stylu życia. Stawiamy na dwie rzeczy: jakość w przystępnej cenie i obsługę klienta, która naprawdę pomaga. Każde zamówienie traktujemy indywidualnie, a na pytania odpowiadamy szybko i konkretnie — bo wiemy, że za każdym zakupem stoi prawdziwa osoba z konkretnymi potrzebami. Jeśli masz wątpliwości co do rozmiaru, materiału albo szukasz czegoś na konkretną okazję, po prostu napisz — chętnie doradzimy. Nasza oferta obejmuje zarówno klasyczne propozycje, jak i najnowsze trendy. Znajdziesz u nas eleganckie sukienki na wesele i komunię, wygodne komplety na co dzień, stylowe bluzki do pracy oraz wiele innych propozycji, które łatwo łączą się ze sobą i pozwalają tworzyć kompletne stylizacje. Regularnie aktualizujemy asortyment, żeby zawsze móc zaproponować coś świeżego. Nasz sklep internetowy to nie tylko miejsce zakupów, ale też przestrzeń, w której moda spotyka się z codziennym życiem. Wierzymy, że dobre ubrania dodają pewności siebie i sprawiają, że każdy dzień staje się odrobinę przyjemniejszy. Zapraszamy do Sylnia Butik — odkryj swój styl razem z nami.

3,6

Moyen

3,6

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Sukienka maxi na jedno ramię z…

Sukienka maxi na jedno ramię z drapowaniem wygląda naprawdę elegancko na wieczorowych wyjściach. Zwiewny dół pięknie się układa gdy się porusza i dodaje lekkości całej stylizacji. Wykończenie sprawia raczej standardowe wrażenie, nie premium, ale i tak się nią cieszę.

30 juin 2026

Haftowana sukienka maxi w stylu boho…

Haftowana sukienka maxi w stylu boho była idealna na przyjęcie w ogrodzie. Kwiatowy haft dodał jej subtelnego, romantycznego charakteru, który mi się bardzo podobał. Materiał był wygodny do noszenia. Jakość ogólnie jest raczej standardowa, nic szczególnego.

29 juin 2026

Sukienka midi w stylu blazer pencil…

Sukienka midi w stylu blazer pencil naprawdę dodała elegancji i biurowego charakteru moim stylizacjom, muszę przyznać. Dopasowanie jest bardzo dobre i świetnie pasuje do minimalistycznych dodatków, które preferuję. Jakość wykonania jest jednak dość standardowa, przez co całość robi raczej przeciętne wrażenie.

12 juin 2026

Kwiatowy komplet midi wyglądał…

Kwiatowy komplet midi wyglądał zjawiskowo podczas rodzinnej uroczystości, a krótka marynarka ładnie dopełniła elegancką stylizację, choć fason mógłby być nieco lepiej dopasowany

19 mai 2026