TAF Verzekeringen Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

De mogelijkheid om je antwoord toe te lichten mis ik. Zo kun je beter uitleggen waarom bepaalde dingen zijn gebeurd

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat TAF alles snel en correct heeft opgepakt. Ook de afhandeling van de polis verliep uitermate snel en effectief. Daarnaast waren er geen overbodige lastige vragen bij in dit geval een plotseling o... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Een nare periode. Wat moet je precies allemaal doen? Ik had geen idee. TAF heeft in deze tijd echt een verschil gemaakt als ik kijk naar hoe ik door andere organisaties benaderd en geïnformeerd be... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Bij het uit elkaar gaan met mijn partner, wilden we de overlijdensrisicoverzekering splitsen. Dit was geen probleem. De geschatte premie voor mijzelf lag lager dan toen wij samen waren, maar werd uite... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Courtier d'assurances
  2. Agence d'assurance
  3. Compagnie d'assurance
  4. Compagnie d'assurance vie

Écrit par l'entreprise

Nederlandse verzekeringsmaatschappij die levensverzekeringen, inkomensverzekeringen en hypotheken aanbiedt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 63 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

58 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vertrouwen

Contact verliep soepel, procedure helder; kortom
Vertrouwen in deze partij.

20 mai 2026

Réponse de TAF Verzekeringen

Hi Corina, dankjewel voor het delen van je positieve ervaring bij TAF!

Alles top

Alles top, eenvoudig afsluiten en vlotte communicatie

11 mai 2026

Réponse de TAF Verzekeringen

Dankjewel voor je positieve review Brutus!

Goed en degelijk

Soepele aanvraag, snelle en goede communicatie, goede voorwaarden. Al met al een aanrader.

6 mai 2026

Réponse de TAF Verzekeringen

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring Eddy!

Noté 1 sur 5 étoiles

niet aan beginnen

Dit bedrijf discrimineert op gewicht en toont totaal geen begrip voor individuele situaties. Ondanks dat iemand er alles aan doet om zijn of haar gezondheid te verbeteren, wordt er geen enkele moeite gedaan om naar de context te kijken. De artsen zien een operatie als de enige optie — terwijl die juist wordt afgeraden vanwege serieuze gezondheidsrisico’s, inclusief kans op overlijden.

Zonder ook maar enige moeite te doen om informatie in te winnen of in gesprek te gaan, wordt alles simpelweg afgewezen. Geen nuance, geen empathie, geen professionaliteit. In plaats daarvan krijg je te horen dat je maar naar een andere verzekeraar moet gaan.

Dit is niet alleen kortzichtig en respectloos, maar ook ronduit discriminerend. Een verzekeraar zou mensen moeten helpen en ondersteunen, niet ze op deze manier wegzetten. Ik zou deze incompetente partij absoluut niet aanraden.

4 mai 2026

Beste Dientje,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt.

Wat vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. We kunnen ons goed voorstellen dat dit voor u teleurstellend en frustrerend is, zeker als u actief bezig bent met uw gezondheid en verbetering daarvan.

Wij vinden het belangrijk dat iedere aanvraag zorgvuldig en met aandacht wordt beoordeeld. Daarbij zijn wij wel gebonden aan medische richtlijnen en adviezen van onze medisch adviseurs. Toch hoort u zich altijd gehoord en serieus genomen te voelen, en het spijt ons als dat in uw geval niet zo is overgekomen.

We kijken graag met u mee om uw situatie nog eens door te nemen of om een nadere toelichting te geven. Als u daar behoefte aan heeft, kunt u contact met ons opnemen. We staan voor u klaar om u verder te helpen.

Goede ervaring!

Makkelijk af te sluiten en goed te bereiken voor vragen!

29 avril 2026

Réponse de TAF Verzekeringen

Hi Lieke, dankjewel voor je positieve review!

Prima geregeld

Prima geregeld. Snel alles online. Perfect

9 avril 2026

Réponse de TAF Verzekeringen

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring Canan!

Noté 5 sur 5 étoiles

Door de maandlastenverzekering van TAF…

Door de maandlastenverzekering van TAF heb ik de tijd gekregen om zonder financiële zorgen te werken aan mijn herstel. Het contact met de collega's van TAF was erg prettig en begripvol, waardoor ik niet anders kan dan hun diensten/producten aanbevelen. Zonder onze verzekeringen bij TAF hadden wij een veel grotere inkomensdaling gehad en dat had dan ook zeker niet meegeholpen in het herstellen tijdens kwetsbare momenten.

2 avril 2026

Réponse de TAF Verzekeringen

Beste Tom, Wat fijn om te lezen dat onze maandlastenverzekering je in zo’n moeilijke periode rust en ruimte heeft kunnen geven om te herstellen. Daar doen we het voor.

Bedankt voor je mooie woorden over het contact met ons team. We vinden het belangrijk om er niet alleen financieel, maar ook persoonlijk voor onze klanten te zijn.

We wensen je veel succes en gezondheid toe in je verdere herstel.

Duidelijk

Duidelijk, online goed ingericht, premie is oke

27 mars 2026

Réponse de TAF Verzekeringen

Dankjewel voor je positieve review Tim!

Noté 1 sur 5 étoiles

Diefstal

Diefstal. TAF bedient zich van mijn bankrekening 39 euro per maand.
Ik heb 4 mails gestuurd om op te zeggen over 1 jaar en het personeel zet de afschrijvingen niet stil.
Ik ga stappen ondernemen.

1 septembre 2025

Réponse de TAF Verzekeringen

Op 1 maart 2023 hebben wij van u het verzoek ontvangen om de aanvraag te annuleren. Vervolgens heeft de tussenpersoon op 20 april 2023 alsnog akkoord gegeven om de verzekering in te laten gaan. Hiermee is uw polis tot stand gekomen en heeft u de afgelopen twee en een half jaar dekking gehad.

Omdat wij als verzekeraar in deze periode het risico hebben gelopen om uit te keren bij overlijden, kunnen wij de polis niet met terugwerkende kracht beëindigen. Daarom hebben wij de polis op uw verzoek beëindigd per 1 maart 2026.

Wij hopen dat deze toelichting meer duidelijkheid geeft. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Snel geregeld

Alles gaat digitaal en daardoor super snel. De te nemen stappen zijn duidelijk en overzichtelijk.

25 mars 2026

Réponse de TAF Verzekeringen

Hi Dennis, dankjewel voor het delen van je positieve ervaring!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus