De mogelijkheid om je antwoord toe te lichten mis ik. Zo kun je beter uitleggen waarom bepaalde dingen zijn gebeurd
L'entreprise a répondu
Omdat TAF alles snel en correct heeft opgepakt. Ook de afhandeling van de polis verliep uitermate snel en effectief. Daarnaast waren er geen overbodige lastige vragen bij in dit geval een plotseling o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een nare periode. Wat moet je precies allemaal doen? Ik had geen idee. TAF heeft in deze tijd echt een verschil gemaakt als ik kijk naar hoe ik door andere organisaties benaderd en geïnformeerd be... Voir plus
Bij het uit elkaar gaan met mijn partner, wilden we de overlijdensrisicoverzekering splitsen. Dit was geen probleem. De geschatte premie voor mijzelf lag lager dan toen wij samen waren, maar werd uite... Voir plus
Nederlandse verzekeringsmaatschappij die levensverzekeringen, inkomensverzekeringen en hypotheken aanbiedt.
Vestdijk 66, 5611 CE, Eindhoven, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 63 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Mijn ervaring met TAF arbeidsongeschiktheidsverzekering was super netjes volgens afspraak,ik heb vier maanden met mijn knie (meniscus) gezeten,was overbelast,om de drie weken werd er contact met mij op genomen en gevraagd hoe het ging en de claim werd volgens afspraak uitgekeerd.Nu inmiddels weer volop bezig.
Alles was na het overlijden van mijn man snel afgehandeld.
Het gesprek dat ik vandaag met de medewerker was ook fijn!
Ik heb al jarenlang een AOV-verzekering bij TAF. Helaas moet ik hier nu een beroep op doen voor mijn partner, die al twee jaar arbeidsongeschikt is. De afhandeling van onze claim verloopt echter uiterst moeizaam. TAF neemt ruim de tijd voor de beoordeling en wanneer wij bellen, krijgen we regelmatig te horen dat medewerkers niet bereikbaar zijn vanwege lunchpauzes of dat onze aanvraag wordt doorgeschoven naar anderen.
Hoewel TAF aangeeft te werken met een onafhankelijke beoordelaar, gebeurt er in de praktijk nauwelijks iets. Hierdoor heb ik zelf medische documenten moeten opvragen bij de huisarts, psycholoog en andere zorgverleners om een volledig en duidelijk dossier aan te leveren iets wat inmiddels netjes is gebeurd.
In de tussentijd is het inkomen van mijn vrouw volledig weggevallen, wat haar gezondheid alleen maar verder onder druk zet. De aanhoudende stress en het gebrek aan communicatie maken haar situatie elke dag zwaarder. We krijgen niemand meer te spreken bij TAF, en ik zie mijn vrouw steeds verder achteruitgaan mede door deze trage en onzorgvuldige afhandeling. Helaas ben ik nu genoodzaakt het via de juridische weg op te lossen.
Helaas gebruik moeten maken van onze overlijdensrisicoverzekering. Afhandeling was vlot en duidelijk
Goede communicatie omtrent de verzekering en afhandeling. Je weet dus eigenlijk precies wat er gaat gebeuren. Wel zo handig.
Ik had een uitleg nodig met betrekking tot de vermindering van mijn uitkering. Tijdens het gesprek heb ik een duidelijke toelichting gekregen, evenals extra informatie over verzekeringen voor de ZZP'er. Whyde heeft een hoge kwaliteit van klantvriendelijkheid en klantgericht gedrag laten zien. Ik ben ook zeer tevreden over haar luistervermogen en de geplande acties.
Wij proberen al sinds juni deze polis te beindigen ivm echtscheiding. TAF geeft aan niet mogelijk omdat ex partner hiervoor moet tekenen. Dat doet zij niet dus blijft polis in stand zegt TAF. Onjuist elke overeenkomst is opzegbaar en zeker naar jaren. Dan maar niet betalen of storneren is hun advies. Wel geven zij aan dat je niet als wanbetaler te boek komt te staan. Dat heeft zij nogmaals herhaald voor de opname. Een zeer krom beleid binnen TAF. Een advies sluit hier nimmer iets af!
Dit bedrijf zijn de grootste oplichters die er zijn nooit mee in zee gaan.
Deze dame , Marilyn, nam echt de tijd om mijn verhaal aan te horen en is ook echt geïnteresseerd en begripvol.
Is meedenkend aan oplossingen.
Heb persoonlijk veel steun aan haar gehad.
Snelle afhandeling geen overbodige vragen maar snel handelen je hebt al genoeg aan je hoofd.
TAF zorgde voor een snelle en efficiënte afhandeling van de uitkering van de overlijdensrisicoverzekering na het overlijden van mijn echtgenoot.Er was duidelijke en respectvolle communicatie. Hier ben ik heel tevreden over.
Als je een overlijdensrisicoverzekering af wilt sluiten betekent dit dat een verzekering altijd uitgekeerd gaat worden omdat iedereen dood gaat. Wij hebben er 1 aangevraagd. Van mijn man werd goedgekeurd. Bij mij moesten 101 vragen beantwoord worden. Allemaal gedaan. Toen bleek mijn man een kwaadaardige hersentumor te hebben. Taf wist niet hoe snel ze mij goed moesten keuren en mijn man weigeren. Ga niet met hun in zee. Wat een slecht bedrijf
Geen serieuze medische beoordeling!! Als er ook maar iets is, wordt het afgewezen.
Onvriendelijke en niet behulpzame klantenservice. Als je ergens kritische feedback op hebt, krijg je zelfs onprofessionele mails terug zonder afsluiting (de vriendelijke groet, XX).
Waardeloos!... als je van je geld af wil. Vooral daar heen gaan!.
Vooral de AOV!. Je denkt een goede verzekering te hebben, krijg je iets? Komen er nog 2 andere partijen/bedrijven om je volledig uit te kammen!..
Zorg dat je niet voor hoofdpijn ofzo bij een dokter geweest bent ook! Want dan kan je het vergeten!.
Ze proberen er zoveel mogelijk er aan te doen om jou niet te betalen!.. en jij komt in de ellende!.
Bedenk je goed!!!! Kijk verder!.... lees aub hun voorwaarden en eisen GOED door..kan je heel heel veel geld kosten!.
Zeer behulpzaam, het opzetten van de claim ging heel snel. Het was even wachten op de zorgverleners om alles in te vullen maar ook daar hebben jullie goed bij geholpen. Enige tip die ik kan meegeven is bij het begin van de claim contact opnemen om door te spreken wat er allemaal gaat gebeuren, dat zou mij aan het begin geholpen hebben. Maar verder, super vriendelijk en behulpzaam. Bedankt daarvoor
Goede ervaring. Vriendelijke mensen en behulpzaam. Vooral mevrouw. Dezmir
Heel erg betrokken en zeer medeleven mens. Mevrouw Whyte begrijp heel goed wat nodig is voor de cliënt. Zeer behulpzaam en kan snel zaken regelen. Ze heeft mij goed geholpen met mijn claim. Goede hulp met goede resultaat.
Een nare periode. Wat moet je precies allemaal doen? Ik had geen idee.
TAF heeft in deze tijd echt een verschil gemaakt als ik kijk naar hoe ik door andere organisaties benaderd en geïnformeerd ben. Een warm gesprek, duidelijke instructie, overzichtelijke e-mails en documenten die helder zijn. Ik ben positief verrast. Vooral het laatste gesprek met Ilse van de afdeling schadebehandeling vond ik benoemenswaardig. Complimenten!
De afhandeling verliep erg snel en soepel. Het is duidelijk wat je moet invullen en meesturen. Na de afhandeling heeft een medewerkster mij nog telefonisch benaderd om te vragen hoe het met mij ging en of ik tevreden was over de afhandeling. Er ging veel digitaal, maar dat telefoontje kon ik erg waarderen.