Noté 4 sur 5 étoiles

Witam, ogólnie kursy są fajne przejrzyste , nie ma się do czego doczepić . Jedynie brakuje mi głębszego wytłumaczenia , porad od strony prawnej zakładania sklepu. Wiem proponują inkubator , ale ja chc... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety nie polecam. Przed zakupem, kontakt, omówienie gotowego pomyslu, niby SUPER. Po zakupie kursu, slaby kontakt, ukierunkowanie na Alliexpres i jak mimo to chcesz ruszyć to sporo dodakowych kosz... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo polecam tę platformę. Wszystkie materiały na kursie są wytłumaczone w bardzo prosty sposób, że nawet początkująca osoba zrozumie o co chodzi. Jeśli natomiast czegoś nie wiem lub mam z czymś pro... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Miałem chwilę zawachania. Sprzedaż nie szła. Pieniądze na kampanie wydane. W końcu udało się znalazłem ten jeden produkt, który powoli zaczyna się zwracać. Na ten moment sprzedało się kilka sztuk, ale... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de solution e-commerce

Écrit par l'entreprise

TakeDrop jest platformą e-commerce, umożliwiająca sprzedaż produktów i usług w sieci. Udostępniamy narzędzia, które pozwalają na stworzenie i obsługę profesjonalnego sklepu internetowego. Posiadamy integracje z różnymi narzędziami marketingowymi, co pozwala na przeprowadzanie kampanii reklamowych, budowanie lojalności klientów i zwiększanie zasięgu marki. Jeśli chcesz zapewnić wygodne i bezpieczne zakupy swoim klientom - zrób to z nami!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Idealny na start

Bardzo intuicyjny program, jest aktywny bot, który służy pomocą oraz obsługa klienta do godziny 16, bardzo fajne narzędzie na początek, serdecznie polecam.

1 juin 2024

Dzień dobry Michał,

Dziękujemy za miłą opinię! Feedback od Klientów jest dla nas bardzo ważny, gdyż na bieżąco staramy się poprawiać jakość naszych usług tak, aby jak najlepiej spełnić Wasze oczekiwania i potrzeby. W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu.

Wszystko zgodnie i legitnie

Wszystko zgodne z opisami i legitnie polecam

Dzień dobry Maks,

Dziękujemy za opinię! Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Użytkownicy byli zadowoleni z jakości naszych usług. Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania lub sugestie, zachęcamy do kontaktu.

Super polecam‼️

1 juillet 2024

Dzień dobry Paweł,

Dziękujemy za opinię! Oczywiście trzymamy kciuki za Twój rozwój i w razie pytań pozostajemy do dyspozycji :)

Wszystko kozak

Dzień dobry Fred,

Dziękujemy za opinię. Jeśli dostrzegasz obszary, w których moglibyśmy jeszcze poprawić jakość naszych usług, zachęcamy do kontaktu :)

Ogólna opinia

Strona spełniła moje oczekiwania. Jest idealnym rozwiązaniem dla osób chcących wejść w dropshipping, ale nie posiadających jeszcze szerokiej wiedzy w tym temacie.

Dzień dobry Jacek,

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasze formy wsparcia spełniają Twoje oczekiwania i liczymy na dalszą owocną współpracę. W razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do dyspozycji.

Początki współpracy

Początki współpracy cechuje bardzo dobry kontakt z ludźmi z TD. W sumie tak to sobie wyobrażałem i tak jest.

Dzień dobry Marek,

Bardzo dziękujemy za miłą opinię! Mamy nadzieję, że dalsza współpraca również spełni Twoje oczekiwania i w razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu :)

Mogę liczyć na pomoc

Mogę liczyć na pomoc ,nie które instrukcje w sklepie są przydatne

Dzień dobry Ewa,

Dziękujemy za opinię. Jeśli jest obszar, w którym możemy jeszcze poprawić jakość naszych usług, zachęcamy do kontaktu pod adresem pomoc@takedrop i podzielenia się swoimi sugestiami oraz uwagami.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ten projekt jest nie dla wszystkich ja…

Ten projekt jest nie dla wszystkich ja opłaciłem a jedyny dzień to sobota w jaki mogłem się kontaktować ale pomoc jest dostępna od pon do pt

7 juillet 2024

Dzień dobry Kamil,

Dziękujemy za opinię. Nasz Dział Techniczny odpowiada na wiadomości od poniedziałku do piątku, natomiast jeśli napiszesz do nas wiadomość w weekend, już w poniedziałek otrzymasz od nas odpowiedź :)

Zachęcamy więc do kontaktu i podzielenia się swoimi wątpliwościami - chętnie rozjaśnimy nurtujące Cię kwestie i wesprzemy w stworzeniu dobrze prosperującego sklepu internetowego.

Profesjonalna obsługa

Profesjonalna obsługa, super doradcy naprawdę pełen profesjonalizm.Najlepsza platforma do dropshopingu

1 mai 2024

Dzień dobry Bartek,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że nasze usługi i jakość obsługi spełniają Twoje oczekiwania. Zachęcamy do dalszej współpracy i w razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do dyspozycji.

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM

Firma bardzo nierzetelna
Platforma okazała się niewypałem i po telefonicznej prośbie o zwrot środków i usunięcie konta zapewniono mi że zostanie to bezproblemowo załatwione...
Niestety nie doczekałem się zwrotu
Jedyne co się udało to usunąć konto
Kontakt z klientem oceniam 0/10
Kiepski w porównaniu z konkurencją wybór hurtowni
konfigurator nawet spoko ale pakiet nie był warty nawet grosza.....
NIE POLECAM

5 avril 2024

Dzień dobry Adam,

Użytkownik ma możliwość anulowania abonamentu na swoim koncie samodzielnie w dowolnym momencie. Polityka dotycząca konta i zwrotów została jasno opisana w naszym regulaminie, który musi zostać zaakceptowany przez każdego Użytkownika rejestrującego się na platformie.

Chcielibyśmy podkreślić, iż oferujemy możliwość dodania na sklep produktów z ponad 80 polskich hurtowni, a także z AliExpress i importu własnych plików XML.

Kontakt z nami możliwy jest drogą mailową, telefoniczną i poprzez czat, a na wszystkie zgłoszenia odpowiadamy w jak najkrótszym czasie. Jeśli masz dodatkowe pytania lub uwagi, zachęcamy do kontaktu pod adresem pomoc@takedrop.pl - chętnie przyjmiemy feedback i rozwiejemy wszelkie wątpliwości.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kiepska strona ledwo zakladasz strone i…

Kiepska strona ledwo zakladasz strone i juz chca 200zl ledwo z czym kolwiek sie zapoznalem i juz chca kase moim zdaniem zdziera na kase nie polecam

16 avril 2024

Dzień dobry Vanessa,

Użytkownik zakładający konto na naszej platformie ma możliwość bezpłatnego testowania pakietów subskrypcyjnych przez 7 dni - jeśli w tym czasie nie zrezygnuje ze współpracy, po jego upływie planowo pobierane są środki w wysokości zgodnej z wybranym samodzielnie przez Użytkownika abonamentem.

Opłata za usługę jest konieczna, by móc korzystać z jej funkcjonalności, nie tylko w przypadku naszej platformy. Inwestycja ta zwraca się jednak w krótkim czasie przy odpowiednim zaangażowaniu Użytkownika i naszym wsparciu, dlatego zachęcamy do korzystania z nabytych dostępów.

Pierwsze kroki

Nie wiedziałem od czego zacząć. Tu jest krok po kroku opisane co jak i gdzie. Też są zawarte aspekty na które należy wrócisz szczegulną uwagę. Polecam

1 mars 2024

Dzień dobry,

dziękujemy za Twój komentarz i rekomendację! Cieszymy się, że nasza platforma i dostępne materiały szkoleniowe zapewniają Ci satysfakcję.

W razie pojawienia się pytań czy niejasności, oczywiście pozostajemy do dyspozycji.

Platforma działa świetnie

Platforma działa świetnie, bardzo dobre narzędzia do budowy sklepu

1 mars 2024

Drogi Pawle,

dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że funkcjonalność naszej platformy spełnia Twoje oczekiwania!

Świetnia platforma

Świetnia platforma, która pomaga stworzyć własny sklep, duża ilość szkoleń, które nauczą od postaw założenia i prowadzenia sklepu. No i oczywiście zawsze można liczyć na pomoc w różnych problemach

29 mars 2023

Drogi Damianie,

dziękujemy Ci za Twój komentarz! Cieszymy się, że zarówno korzystanie z naszej platformy, jak i kontakt z naszym Działem pomocy spełniają Twoje oczekiwania.

Noté 5 sur 5 étoiles

TakeDrop to platforma bardzo pomocna

TakeDrop to platforma bardzo pomocna , mi pomogła podjąć decyzję o rozszerzeniu sklepów stacjonarnych o sprzedaż online . Ta forma sprzedaży była mi całkiem obca , ale po kilku webinarach decyzja była tylko jedna.

27 mars 2024

Drogi Krzysztofie,

dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że oferta naszej platformy przekonała Cię do podjęcia decyzji - jesteśmy pewni, że dalsza współpraca będzie kontynuacją pozytywnych doświadczeń!

Noté 3 sur 5 étoiles

utrzymanie klienta

utrzymanie klienta, pomoc w rozpoczęciu sprzedazy

27 mars 2024

Drogi Tomaszu,

dziękujemy za Twój komentarz. W razie jakichkolwiek pytań czy niejasności, zapraszamy do kontaktu z naszym Działem pomocy: drogą mailową, telefoniczną lub poprzez czat. Z poziomu swojego konta możesz również zapisywać się na interaktywne warsztaty jakie prowadzimy regularnie na platformie zoom kilka razy w ciągu tygodnia. W razie potrzeby możesz zawsze liczyć na nasze wsparcie!

Pomagają zacząć

Dla ludzi, którzy nie wiedzą od czego zacząć, takedrop oferuje pomoc merytoryczną i praktyczną.

22 mars 2024

Dzień dobry,

dziękujemy za Twój komentarz. Cieszymy się, że oceniasz naszą platformę jako dobry wybór dla osób początkujących - naszym celem jest dostarczanie kompleksowych rozwiązań, z których będą mogły korzystać wszystkie zainteresowane osoby, niezależnie od posiadanego doświadczenia i wiedzy.

Super firma

Super firma, wszystko jasno opisane, pomocna obsługa.

26 mars 2024

Drogi Dawidzie,

dziękujemy za Twój komentarz. Cieszymy się, że dotychczasowa współpraca zapewnia Ci satysfakcję!

Noté 4 sur 5 étoiles

Wziąć udział i zacząć sprzedawać online ☺️

Z czystym sumieniem mogę polecić. Używam 3 miesiąc i na pewno będę używał dalej. Duża baza wiedzy, grupa facebookowa do pomocy zawsze chętna, dobry sposób na rozpoczęcie przygody z handlem w sieci ☺️

25 mars 2024

Drogi Jakubie,

dziękujemy Ci za zaufanie i szczerą rekomendację! Cieszymy się, że oceniasz naszą Bazę Wiedzy jako wartościowe źródło informacji.

Super ekipa

Super ekipa , fantastyczni ludzie , gorąco polecam.

25 mars 2024

Drogi Arkadiuszu,

dziękujemy za podzielenie się opinią i Twoją rekomendację! Cieszymy się, że kontakt z naszym Działem pomocy spełnia Twoje oczekiwania.

W razie pytań czy niejasności, oczywiście pozostajemy do dyspozycji.

TakeDrop

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus