Noté 4 sur 5 étoiles

Witam, ogólnie kursy są fajne przejrzyste , nie ma się do czego doczepić . Jedynie brakuje mi głębszego wytłumaczenia , porad od strony prawnej zakładania sklepu. Wiem proponują inkubator , ale ja chc... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety nie polecam. Przed zakupem, kontakt, omówienie gotowego pomyslu, niby SUPER. Po zakupie kursu, slaby kontakt, ukierunkowanie na Alliexpres i jak mimo to chcesz ruszyć to sporo dodakowych kosz... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo polecam tę platformę. Wszystkie materiały na kursie są wytłumaczone w bardzo prosty sposób, że nawet początkująca osoba zrozumie o co chodzi. Jeśli natomiast czegoś nie wiem lub mam z czymś pro... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Miałem chwilę zawachania. Sprzedaż nie szła. Pieniądze na kampanie wydane. W końcu udało się znalazłem ten jeden produkt, który powoli zaczyna się zwracać. Na ten moment sprzedało się kilka sztuk, ale... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de solution e-commerce

Écrit par l'entreprise

TakeDrop jest platformą e-commerce, umożliwiająca sprzedaż produktów i usług w sieci. Udostępniamy narzędzia, które pozwalają na stworzenie i obsługę profesjonalnego sklepu internetowego. Posiadamy integracje z różnymi narzędziami marketingowymi, co pozwala na przeprowadzanie kampanii reklamowych, budowanie lojalności klientów i zwiększanie zasięgu marki. Jeśli chcesz zapewnić wygodne i bezpieczne zakupy swoim klientom - zrób to z nami!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Witam

Witam, oceniam w miare ok, chciałabym uzyskać pomoc i wsparcie indywidualne w zrobieniu dobrej i poprawnej reklamy tak żeby na przyszłość robic sama .

Droga Anno,

dziękujemy za Twój komentarz. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące przygotowania do działań marketingowych, oczywiście pozostajemy do Twojej dyspozycji - chętnie udzielimy Ci wskazówek i doradzimy, na co należy zwracać uwagę.

W Strefie wiedzy na swoim koncie znajdziesz przekierowanie do harmonogramu spotkań online z naszymi doradcami, na których omawiamy takie kwestie, jak również formularz kontaktowy, poprzez który można kontaktować się z Działem pomocy.

sa okej

sa okej, jestem z nim zdowolony

Drogi Szymonie,

dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że dotychczasowa współpraca zapewnia Ci satysfakcję!

Noté 2 sur 5 étoiles

Zero zarobku

6 mars 2024

Drogi Bartoszu,

dziękujemy za Twój komentarz. Zgodnie z informacją w naszym systemie widzimy, iż rozpocząłeś z nami współpracę stosunkowo niedawno - na tę chwilę sklep nie został jeszcze w pełni skonfigurowany, aby przyjmować zamówienia klientów.

Jeśli napotkałeś jakiekolwiek trudności w obsłudze platformy czy w trakcie konfigurowania swojego sklepu lub masz do tych kwestii dodatkowe pytania - oczywiście możesz liczyć na nasze wsparcie. Skontaktujesz się z naszym Działem pomocy drogą mailową, telefonicznie lub poprzez czat. Zachęcamy także do uczestnictwa w warsztatach jakie prowadzimy regularnie na platformie zoom.

Trzymamy kciuki, abyś już wkrótce zaczął czerpać zyski ze sprzedaży w swoim sklepie!

Super strona

Droga Malwino,

dziękujemy za pozytywny komentarz!

Noté 5 sur 5 étoiles

Platforma zrobiona bardzo intuicyjnie…

Platforma zrobiona bardzo intuicyjnie aby możliwie jak najbardziej ułatwić przygodę z dropshippingiem. Wsparcie na bardzo wysokim poziomie. Jak narazie same plusy :)

Drogi Bartłomieju,

dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że doceniasz fachowe i kompleksowe wsparcie naszych specjalistów, a rozwiązania dostępne na platformie spełniają Twoje oczekiwania.

Noté 5 sur 5 étoiles

Firma czynnie bierze udział w życiu…

Firma czynnie bierze udział w życiu sklepów, które posiada w swojej ofercie. Na bieżąco wysyła nowe wzmianki, wprowadza nowości ułatwiające prowadzenie sklepu online.

Drogi Mateuszu,

dziękujemy za Twój komentarz. Cieszymy się, że dostrzegasz i doceniasz nasze zaangażowanie - stale pracujemy nad wprowadzaniem ulepszeń i nowych funkcji na platformie, aby zapewnić komfort pracy naszym Klientom.

Masz czas na TakeDrop

DropShipping chodził mi po głowie od lat. Niestety obowiązki dnia codziennego uniemożliwiały mi rozpoczęcie tej formy działalności, TakeDrop dzięki automatyzacji dropshippingu otworzyło mi tą drogę i aktualnie właśnie nią podążam

Drogi Kacprze,

dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że na pierwszy kontakt z modelem sprzedaży w dropshippingu wybrałeś właśnie naszą platformę. Naszym celem jest oferowanie takich rozwiązań, które pomogą Ci w prowadzeniu sklepu bez dodatkowego obciążenia. Jest to świetny sposób na realizację marzeń biznesowych nawet przy bardziej intensywnym harmonogramie dnia codziennego.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy Ci samych sukcesów!

Takedrop

Super platforma z wieloma możliwosciami. Goraco polecam!!!

Dzień dobry,

dziękujemy za pozytywny komentarz i Twoją rekomendację! Jest nam miło, że doceniasz kompleksowe rozwiązania jakie oferuje nasza platforma.

Rozszerzanie Horyzontów

Doceniam wartość skutecznych narzędzi i zasobów edukacyjnych, które umożliwiają rozszerzenie oferty i optymalizację operacji. Platforma TakeDrop, z jej szczegółowym przewodnikiem od A do Z, idealnie wpisuje się w potrzeby przedsiębiorców, takich jak ja, poszukujących nowych kanałów dystrybucji i sposobów na zwiększenie zysków bez dodatkowego obciążenia logistycznego. Możliwość nauki i rozwijania biznesu dropshippingowego z TakeDrop to doskonały sposób na dywersyfikację przychodów i rozszerzenie oferty mojej firmy, co jest szczególnie cenne w branży eventowej, gdzie elastyczność i innowacyjność są kluczowe.

Dzień dobry,

bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! Jesteśmy dumni z tego, że nasza oferta odpowiada potrzebom przedsiębiorców z różnych branż.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy sukcesów w dalszym rozwoju Twojego biznesu!

Noté 5 sur 5 étoiles

Strona, która pomaga zrobić swój własny sklep. Mi się udało i polecam serdecznie.

Drogi Michale,

dziękujemy za miłe słowa i Twoją rekomendację. Cieszymy się, że wybrałeś naszą platformę, w razie napotkania jakichkolwiek problemów czy wyzwań, oczywiście zapraszamy do kontaktu!

Noté 3 sur 5 étoiles

Nie wszystkie informacje są zawarte na…

Nie wszystkie informacje są zawarte na starcie

9 mars 2024

Drogi Łukaszu,

dziękujemy za Twój komentarz.

Nasza firma zawsze dąży do transparentności w oferowanych usługach, a wszelkie koszty są jasno przedstawiane przed dokonaniem transakcji. Jeżeli masz konkretną sprawę lub uwagi, które chciałbyś przedstawić, zachęcamy do bezpośredniego skontaktowania się z naszym Działem pomocy.

Chcemy zapewnić, że każdy klient ma pełną informację na temat swoich wydatków i korzyści płynących z naszych usług. Dlatego też jeśli są jakiekolwiek nieporozumienia, jesteśmy gotowi do rozmowy i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości.

SUPER FILMY EDUKACYJNE

SUPER FILMY EDUKACYJNE, BARDZO POMOCNE

Drogi Sebastianie,

dziękujemy za Twój komentarz. Miło nam, że wysoka jakość naszych materiałów szkoleniowych spełnia Twoje oczekiwania!

Dopiero zaczynam

Dopiero zaczynam, dołączyłem do projektu 9k i póki co moje odczucia są neutralne. Poziom kursu ok, kierowany do osób, które zaczynaja. Łatwy do zrozumienia. Zobaczymy jak się temat rozwinie. Na ten moment nie ma się do czego przyczepić.

Drogi Adrianie,

cieszymy się, że jesteś zadowolony z dotychczasowej współpracy.

Życzymy powodzenia w dalszym rozwoju Twojego sklepu i dziękujemy za wybór naszej platformy!

Fajny sposób na dorobek

Dzień dobry,

dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że nasza platforma pozwala Ci czerpać korzyści z dodatkowego źródła dochodu.

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam przeprowadzili mnie za rączkę od samego początku do końca

2 février 2024

Droga Dario,

dziękujemy za Twoją rekomendację! Cieszymy się, że fachowe wsparcie naszych specjalistów spełnia Twoje oczekiwania.

Świetna strona świetny zespół

Świetna strona świetny zespół

11 mars 2024

Drogi Kamilu,

dziękujemy za miłe słowa! Miło nam czytać, że oferowane przez nas rozwiązania i pomoc naszych specjalistów spełniają Twoje oczekiwania.

Szybki kontakt

Szybki kontakt, każda sprawa omówiona i rozwiązana, rozwijają się z każdym dniem:)

Drogi Piotrze,

dziękujemy za Twój komentarz. Cieszymy się, że doceniasz szybką i kompleksową pomoc udzielaną przez naszych specjalistów.

W razie pojawienia się dodatkowych pytań czy niejasności, oczywiście zawsze służymy wsparciem.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo łatwy w obsłudze program

Bardzo łatwy w obsłudze program , co sprawia że praca przy nim to przyjemność. Wszystko przejrzyste , pomoc na kazdym etapie prowadzenia sklepu. Bardzo polecam

Droga Natalio,

dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że oceniasz naszą platformą jako intuicyjną, a dotychczasowa współpraca zapewnia Ci satysfakcję!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wydaje się być super platformą do…

Wydaje się być super platformą do rozpoczęcia dropshippingu.

Dzień dobry,

dziękujemy za Twój komentarz - mamy nadzieję, że dalsza współpraca będzie kontynuacją pozytywnych doświadczeń!

TakeDrop

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus