Tandlægerne Tehrani Schmidt Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Alle er super søde på klinikken og prisen er også god på den anden side af uddannelse, en klar anbefaling herfra

Jeg fik trukket to visdomstænder ud hos Tandlægerne Tehrani Schmidt, og det var simpelthen så behagelig en oplevelse, som den slags nu kan være. Det hele foregik i ro og mag og jeg blev tilbudt... Voir plus

1. Dentiste
  2. aussi dans
  3. Dentiste cosmétique
  4. Parodontiste spécialiste des implants dentaires

Écrit par l'entreprise

Vi er din tandlæge i hjertet af Aarhus! Og med 25% studierabat på alle behandlinger er vi det oplagte valg til alle under uddannelse. Derudover tilbyder vi altid højeste kvalitet til faste, lave priser. Vi sætter altid god tid af til behandlingerne og sørger for at du får et trygt og behageligt besøg hos os. Vi udfører alle former for almindelig tandbehandling samt kirurgisk fjernelse af visdomstænder. Vi vil være den rigtige tandlæge for dig. Alle mennesker er forskellige og det er vores opgave at tilgodese netop dine behov og ønsker. Vi betragter tandlægegerningen ud fra et fagligt og sundhedsvidenskabeligt perspektiv, men med mennesket i fokus. Vi ønsker at skabe en ny tandlægevirkelighed, hvor det at gå til tandlægen er en naturlig del af det at passe på sig selv og sin krop. Tandlægebesøg hos os er tid til dine behov -og tid til dig.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Klar anbefaling

30 septembre 2026

God og venlig behandling

Altid venlige og professionelle behandlere. Har været tilfreds med alle mine besøg fra små tjek til kirurgisk fjerning af visdomstænder hvor jeg fik mulighed for at kontakte dem direkte døgnet rundt hvis jeg skulle opleve komplikationer eller have spørgsmål. Er kommet her i over tre år og vil helt klart fortsætte med det!

29 septembre 2026

Jeg har fået opereret 4 visdomstænder…

Jeg har fået opereret 4 visdomstænder ud på samme tid og jeg var meget nervøs inden, da mange historier går på at det er en dårlig oplevelse og forfærdeligt. Jeg have besluttet at få to ud til en start, men efter snak med tandlægen, blev vi enige om at se det an under operationen og hvordan jeg havde det. Da han havde fjernet de første to, valgte jeg at tage de sidste to med. De tog sig enormt godt af mig, holdte en hånd på min skulder, guidede mig i hvor langt de var kommet osv.
Nogle dage efter oplevede jeg rødme og irritation, jeg ringede ned og de skyndte sig at finde tid samme dag. De tjekkede og forsikrede mig om at alt så godt ud og jeg helede flot. Jeg fik samtidig akupunktur i mine kæbemuskler, som var blevet lidt bedøvet under operationen.
Alt i alt en meget meget tryg oplevelse og jeg kan kun anbefale Tehrani Schmidt.

14 septembre 2026

Sødeste personale

Sødeste personale, som altid giver sig god tid til at forklare hvad der skal ske, og sørger for du får den bedst mulige oplevelse. Man føler sig altid i trygge hænder. Ville anbefale dem til enhver!

13 août 2026

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra. Jeg har følt mig mødt af varme og professionelle hænder helt fra starter af om det så bare er til et almindeligt tandtjek eller om den helt store omgang ved fjernelse af fire visdomstænder.

26 juin 2026

Total lækker oplevelse

Har lige fået pudset "klaveret" og rengjort mit tandkød. En total lækker oplevelse, mine tænder har aldrig så flotte før 😍 kan varmt anbefale tandlægerne Tehrani Schmidt.

5 mai 2026

Fantastisk oplevelse

Jeg har fået fjernet alle mine 4 visdomstænder i dag.
Jeg har ikke tandlægeskræk, men da jeg fandt ud af at jeg skulle have fjernet mine visdomstænder - fra en anden tandlæge - så anbefalde mine venner at jeg fik dem fjernet her.

Jeg ringede så til dem og bookede tid, hvor vi blev enige om at jeg skulle komme forbi, så vi kunne møde hinanden og de også kunne se mine tænder inden - gratis.

Jeg er kun blevet mødt med forståelse og det sødeste personale. De havde styr på alt fra da jeg gik ind til da jeg gik og sikrede at jeg havde det godt gennem hele oplevelsen. På intet tidspunkt "skyndte" de sig, men ville hellere bruge mere tid på mig og sikrede at jeg var tryg.

Jeg har meget svært ved at forstille mig, at en anden tandlæge kunne have gjort det bedre.

29 avril 2026

Den bedste tandklinik med de bedste…

Den bedste tandklinik med de bedste tandlæger jeg har haft og vil fortsætte med. Hver gang oplever jeg opmærksomhed, at blive lyttet til og få informationer om aktuelle situation. Alt bliver leveret på en rolig, venlig og saglig måde, også under behandlingen. En bekendt af mig har også fået fjernet en mangeårig tandlægeskræk ved at skifte til tandlægerne Therani Schmidt.
Fornylig havde jeg smerter i 2 kindtænder i overmunden.
Tænderne fejlede intet, så tandlægen foreslog akupunktur omkring kæben. Instruktion i egne øvelser og massage omkring kæbe fulgte også med.
2 behandlinger var nok. Smerterne er væk.
5 store stjerner til Ditte og Sasan.
Jessi

28 février 2026

Gør tandlægen til en god oplevelse

Jeg er flyttet til Århus og efter at have prøvet et par tandlæger blev jeg anbefalet Tehrani-Schmidt af en ven. Her føler jeg altid, at de har det bedste udfald for mig i tankerne. De er aldrig grådige angående behandlinger og man bliver behandlet høfligt, venligt og voksent. Jeg har i løbet af de sidste par år anbefalet dem til mine nære. De har altid været meget overrasket over hvor god en oplevelse det kan være at tage til tandlæge.

8 avril 2026

The best

I've been to numerous dentists across several countries. This stands out as the best dental experience I've had.

23 mars 2026

Jeg har kun gode ting at sige

Jeg har kun gode ting at sige om Tandlægerne Tehrani Schmidt.

Jeg har været fast patient hos dem siden 2021, og jeg har altid oplevet en utrolig høj standard.
Senest har jeg fået fjernet mine visdomstænder, og hele forløbet var virkelig godt. Personalet er altid venligt, professionelt og meget imødekommende. Behandlingen blev udført med stor kompetence, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. De er desuden rigtig gode til at forklare, hvad der sker, så man føler sig i gode hænder.

Jeg kan varmt anbefale Tandlægerne Tehrani Schmidt til alle, der ønsker en dygtig, tryg og professionel tandlægeoplevelse

18 mars 2026

Uden tvivl Århus bedste tandlæge!

Uden tvivl Århus bedste tandlæge!

Har fået fjernet visdomstænder og hold nu op, de er dygtige til deres arbejde og skide flinke!

Har altid haft tandlæge skræk. Men her føler man sig sku velkommen!

Så mange tak til teamet som altid er klar til at give en god service.

Har været der +7 gange nu. Så taler af erfaring.

18 mars 2026

Kunde i 2 år og meget tilfreds

Jeg har haft Tehrani Schmidt som tandlæge klinik i 2 år nu og er meget glad for både servicen og personalet. Det er altid en fornøjelse at komme til tandlæge besøg hos jer!

12 mars 2026