Altid venlige og professionelle behandlere. Har været tilfreds med alle mine besøg fra små tjek til kirurgisk fjerning af visdomstænder hvor jeg fik mulighed for at kontakte dem direkte døgnet rundt h... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har fået opereret 4 visdomstænder ud på samme tid og jeg var meget nervøs inden, da mange historier går på at det er en dårlig oplevelse og forfærdeligt. Jeg have besluttet at få to ud til en st... Voir plus
Alle er super søde på klinikken og prisen er også god på den anden side af uddannelse, en klar anbefaling herfra
Jeg fik trukket to visdomstænder ud hos Tandlægerne Tehrani Schmidt, og det var simpelthen så behagelig en oplevelse, som den slags nu kan være. Det hele foregik i ro og mag og jeg blev tilbudt... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi er din tandlæge i hjertet af Aarhus! Og med 25% studierabat på alle behandlinger er vi det oplagte valg til alle under uddannelse. Derudover tilbyder vi altid højeste kvalitet til faste, lave priser. Vi sætter altid god tid af til behandlingerne og sørger for at du får et trygt og behageligt besøg hos os. Vi udfører alle former for almindelig tandbehandling samt kirurgisk fjernelse af visdomstænder. Vi vil være den rigtige tandlæge for dig. Alle mennesker er forskellige og det er vores opgave at tilgodese netop dine behov og ønsker. Vi betragter tandlægegerningen ud fra et fagligt og sundhedsvidenskabeligt perspektiv, men med mennesket i fokus. Vi ønsker at skabe en ny tandlægevirkelighed, hvor det at gå til tandlægen er en naturlig del af det at passe på sig selv og sin krop. Tandlægebesøg hos os er tid til dine behov -og tid til dig.
Coordonnées de contact
Park Allé 9, mezz. tv, 8000, Aarhus C, Danemark
- mail@tandlaegerne-ts.dk
- tandlaegerne-ts.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Fjernelse af 4 visdomstænder
Jeg fik fjernet alle 4 visdomstænder i en omgang. Tandlægerne var gode til at give meget information inden, under og efter indgrebet og var nemme at komme i kontakt med i efterforløbet, når jeg havde spørgsmål. Jeg fik også en opfølgende tid for at sikre, at det hele var som det skulle være, og det gjorde hele forløbet meget trygt. Jeg var nervøs for at få fjernet alle tænderne på en gang, men personalet var meget kompetente, og jeg følte mig i gode hænder. Desuden var indgrebet meget konkurrencedygtigt prismæssigt.
Søde mennesker, der er dygtige til deres arbejde
Super professionelle og altid dygtige til deres arbejde! Alle på klinikken er søde og imødekommende.
Jeg har både fået fjernet visdomstænder, repareret retainer og huller - hver gang er jeg gået tilfreds derfra.
Mega gode tandlæger
Folk er mega søde og så laver de et rigtig godt stykke arbejde. Ville have fjernet en plet fra min ene tand og i stedet for at fjerne tand tog de plast oven på min tand. Dette var for at passe mest muligt på mine tænder. Kan varmt anbefale dem.
Verdens bedste tandlæge
Sasan er simpelthen den bedste tandlæge, jeg nogensinde har haft, uden sammenligning. Jeg har en lang historik hos ham, og han sætter altid patientens velbefindende, helbred og tilfredshed i højsædet, ofte på bekostning af egen indtjening. Da jeg netop havde været til tandrensning, men gerne ville have taget røntgen på bagkant, tog han kun betaling for det ene billede. Tilmed brugte han en halv time på at snakke med mig om tandbørstning, produkter, vaner, hygiejne og årsagen til mine isninger. Man kan virkelig mærke hans passion og professionalisme, og han spørger også ind til én, og interesserer sig for sine patienter på et personligt niveau. Jeg kan ikke anbefale ham nok.
Var til tandrensning ved Cille
Var til tandrensning ved Cille. Hun er meget effektiv og skånsom og så er hun bare imødekommende og rar!
Laura er så mega dygtig
Laura er så mega dygtig!
Jeg har tidligere haft tandlægeskræk. Den er nu helt forsvundet!
Kan kun anbefale Laura som din fremtidige tandlæge
Min tandlægeskræk er væk
Dejlig, lys klinik med belejlig beliggenhed midt i Aarhus. Personalet er vildt søde, og der er altid en glad og rolig stemning i klinikken. Tidligere erfaringer fra andre tandlæger; som barn med adskillige tandlæge- og specialtandlægebesøg i øst og vest, dik jeg opbygget en god og grundig gang tandlægeskræk. Blandt andet fordi, jeg ikke blev bedøvet ordentligt.
Den tandlægeskræk er stort set væk nu, hvor jeg er kommet et par år i klinikken - jeg har endda fået lavet to huller, og begge gange har tandlægen ramt plet med bedøvelsen, så jeg var fuldstændig smertedækket.
Mine varmeste anbefalinger af Tandlægerne Tehrani Schmidt!
Jeg har haft en fremragende oplevelse…
Jeg har haft en fremragende oplevelse hos Tandlægen Fra start til slut følte jeg mig velkommen og i gode hænder. Tandlægen var professionel, grundig og sørgede for at forklare alle dele af behandlingen. Klinikken er moderne og meget ren, og personalet er venligt og imødekommende. Behandlingen var smertefri og effektiv, og jeg følte mig aldrig forhastet. Jeg kan varmt anbefale Tandlægen til alle.
mega professionel og tryg oplevelse
mega professionel og tryg oplevelse, personalet var super søde og omsorgsfulde
tandlægerne jyllandsgade
Har normalt meget angst for tandlæger, men blev taget super godt imod og følte mig tryg igennem det hele. Hvilket aldrig sker, så er du nervøs for tandlæger kan jeg klart anbefale den her klinik!
Meget uprofessionelle og lytter ikke
Meget uprofessionelle og lytter ikke
Jeg er gentagne gange kommet ind med en tand jeg følte blev presset af de andre tænder, men blev efter hver en undersøgelse oplyst at alt var fint
Det resulterede i at min tand døde fordi nerven ikke kunne holde til det. Jeg er glad for jeg skiftede Tandlæge og fik en second opinion
Jeg har også oplevet at skulle til et ganske almindeligt tjek, og der blev jeg vejledt i at få kroner på alle mine tænder selvom de ik fejler noget. De mente at det Kosmetisk kunne være flot.
Jeg gik derfra med en oplevelse af at de ikke tager en seriøst, lader skaden blive værre så de kan tjene et større beløb og at de er fortaler for at slibe sunde tænder ned som intet fejler og dermed tjene penge på kroner.
Danmarks bedste tandlæge
Jeg er stadig, efter 4 år cirka, mere end tilfreds med at være kunde ved Danmarks bedste tandlæge klinik.
Den ydelse som de giver, er med en yderst professionel omsorg, som ikke findes mange steder.
Min tandlægeskræk er væk!
Det er da stadig ikke min favoritting at skulle til tandlæge - hvem synes også det? Men jeg havde reel tandlægeskræk før mit 1. besøg hos tandlægerne Ryesgade. De var så søde og imødekommende overfor min nervøsitet. Det er virkelig et rart sted!
Du finder ikke en bedre tandlæge
Sasan og hans team er de bedste tandlæger og tandplejere, jeg nogensinde har haft. De møder dig med smil og varme, fra du træder ind af døren, og både kommunikationen og den personlige service er fremragende. Men vigtigst af alt, så føler man sig fuldstændig tryg og i de mest kompetente hænder. Hvis du aldrig har glædet dig til at komme til tandlæge, så er det fordi, at du aldrig har haft en tid hos Sasan & Co.
Varmeste anbefalinger
Det kan godt være, at det ikke er den billigste tandlæge i byen, men det er måske den bedste. Både fordi de er fagligt dygtige, fordi de tager sig ordentlig tid til arbejdet og fordi de er super opmærksomme på deres patienter.
MEGET RACIST 👎
MEGET RACIST 👎
Især Sasan jeg har aldrig set som dig i Danmark før, såden en dårlig organisation.
Det er min pengene og jeg har aldrig spurgt gratis. Være ligeværdige for jeres patienter!!
Trist ☹️
Min bedste tandlæge
Tandlægerne Tehranis Schmidt har igennem flere år nu været min faste tandlæge. De har hjulpet og guidet mig til flere forskellige behandlinger. Både de regelmæssige tjek, henvisninger til specialister, foretaget visdomstands operation og fået lavet flere fyldninger. Hver gang har været en stor fornøjelse. Personalet er så venlige og gode til at få mig til at føle mig tryg. Jeg vil aldrig skifte tandlæge - mange tak for jeres grundige og informerende måde at være på!
Kæmpe anbefaling til hele teamet
Kæmpe anbefaling til hele teamet! Jeg har følt mig så godt taget imod, mine problemer er blevet taget seriøst og der har været en hel genuin entusiasme for at løse mit problem.
Fantastisk behandling
Kan kun anbefale tandlægerne ts. Jeg har fået fjernet 2 visdomstænder i klinikken og det var uden komplikationer både under og efter indgrebet. Godt arbejde!
L’expérience Trustpilot