Tandlægerne Tehrani Schmidt Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid venlige og professionelle behandlere. Har været tilfreds med alle mine besøg fra små tjek til kirurgisk fjerning af visdomstænder hvor jeg fik mulighed for at kontakte dem direkte døgnet rundt h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået opereret 4 visdomstænder ud på samme tid og jeg var meget nervøs inden, da mange historier går på at det er en dårlig oplevelse og forfærdeligt. Jeg have besluttet at få to ud til en st... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle er super søde på klinikken og prisen er også god på den anden side af uddannelse, en klar anbefaling herfra

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik trukket to visdomstænder ud hos Tandlægerne Tehrani Schmidt, og det var simpelthen så behagelig en oplevelse, som den slags nu kan være. Det hele foregik i ro og mag og jeg blev tilbudt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Dentiste
  2. aussi dans
  3. Dentiste cosmétique
  4. Parodontiste spécialiste des implants dentaires

Écrit par l'entreprise

Vi er din tandlæge i hjertet af Aarhus! Og med 25% studierabat på alle behandlinger er vi det oplagte valg til alle under uddannelse. Derudover tilbyder vi altid højeste kvalitet til faste, lave priser. Vi sætter altid god tid af til behandlingerne og sørger for at du får et trygt og behageligt besøg hos os. Vi udfører alle former for almindelig tandbehandling samt kirurgisk fjernelse af visdomstænder. Vi vil være den rigtige tandlæge for dig. Alle mennesker er forskellige og det er vores opgave at tilgodese netop dine behov og ønsker. Vi betragter tandlægegerningen ud fra et fagligt og sundhedsvidenskabeligt perspektiv, men med mennesket i fokus. Vi ønsker at skabe en ny tandlægevirkelighed, hvor det at gå til tandlægen er en naturlig del af det at passe på sig selv og sin krop. Tandlægebesøg hos os er tid til dine behov -og tid til dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak til hele teamet hos Tandlægerne…

Tak til hele teamet hos Tandlægerne Tehrani Schmidt for god behandling og jeres super service. Man føler sig vel mødt af hele jeres team med det samme man træder ind af døren, og man føler sig tryg i jeres kompetente hænder fra start til slut.
Det er dejligt, at I tager jer god tid til at snakke om de behandlinger der anbefales inden opstart, så stort tak herfra!

Mega tilfreds!

Mega tilfreds!
Jeg er virkelig tilfreds med både den personlige behandling, men også behandlingen på mine tænder! Jeg har altid haft problemer med mine tænder, og efter jeg er flyttet til Tehrani Smith, har jeg ikke haft nogen problemer. Jeg kan klart anbefale den til enhver!😄

Tryg og god oplevelse

I sommers havde jeg problemer med at min bøjletråd i undermunden var knækket. Hvorfor jeg kontakte tandlaegerne-ts og fik tid hos Sasan som heldigvis hurtig fik det fixed.
Sasan fremstod som en faglig dygtig tandlæge, der tog mig igennem helle processen, så jeg følte mig tryg og informeret om hvad han lavede.

Efterfølgende har jeg fået lavede to fyldninger og igen gik jeg der fra med følelsen af, at det havde været en tryk og god oplevelse.

Jeg kan på det varmeste anbefale Sasan og klinikken, da jeg kun har oplevede søde og faglige dygtige tandlæger og klinikassistenter.

Mads

Dejligt med studierabat

Jeg havde ondt i visdomstand som blev opereret ud. Det gjorde slet ikke ondt. Jeg fik studierabat hvilket er fedt! Kan klart anbefales.

En virkelig god tandlæge

En virkelig god tandlæge. Fagligt meget højt niveau og meget venlige og imødekommende personale. Sasan har virkelig blik for dig som person og man føler sig virkeligt set. Kan klart anbefales, med og uden tandlægeskræk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Experience, trust and good value

This dentist is so knowledgeable and experienced. They always have tried to give me the best treatment for the most reasonable price. I have had a lot of problems with dentists in the past but finally found one I trust.

Ærlig og troværdig tandlæge

Jeg har gennem mange år kommet hos Sasan, og har altid været yderst tilfreds med min behandling. Altid venligt og smilende personale.

Samtlige de behandlinger jeg har modtaget i klinikken har været til UG. Patienten er altid i fokus, og der bliver lyttet til ens behov og ønsker.

En kæmpe stor anbefaling herfra. Ønsker du en ærlig og troværdig tandlæge, så vælg tandlægerne Tehrani Schmidt.

Venlige og profesionelle

Efter at have haft brugt nu for 2. Gang kun oplevet god behandling. Imødekommende og venlige. Tilfreds med resultatet efter behandling af hul i tanden.

5 kæmpe stjerner

Jeg har været igennem en længere behandling hos Tandlægerne Tehrani Schmidt, hvor ALT er forløbet planmæssigt og jeg er virkelig tilfreds med personalet og ikke mindst med Sasan. De dygtigste tandlæger i Aarhus med den bedste service. Jeg kan varmt anbefale klinikken!

28 septembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Lytter ikke og laver fejl på fejl

Havde det drejet sig om almindelige tandeftersyn havde det været ok.
De første ridser i lakken kom da min højgravide kone, som grundet tandlægeskræk ikke havde været af sted i nogle år, var der. Klinikassistenten snakekde om graviditeten. Da Sasan kom gik han straks i gang og konkluderede at to visdomstænder i overmunden skulle ud. De fejlede ikke noget og tidligere og nuværende tandlæge har ikke fundet det nødvendigt. Tilfældigt nævner jeg graviditeten og først her bliver Sasan opmærksom på at hun er gravid. Han stopper med at lægge bedøvelse, da det åbenbart er forbundet med risiko, når man er gravid. Jeg forsvarede det med at alle kan lave fejl, men der gik et par år før min kone igen kom til en ny tandlæge.
Noget tid senere er jeg til eftersyn. Sasan opdager pus ved min bagerste kindtand i undermunden. Foran den tand er der en rodbehandlet tand, som vi har holdt øje med da den har drillet( rodbehandlingen er fra en anden tandlæge). På ryngten kan man se at pudset kommer fra den rodbehaldlede tand, men trænger op ved den bagerste. Sasan konkluderer rigtigt at den rodbehadlede skal ud og vi aftaler tid. Han siger at han skal være meget forsigtig ikke at skade den raske tand bagerst, så det vil tage lidt længere tid end normalt. Han fortæller også at hvis den bagerste tand går til kan man med et enkelt implantat lave en ”dobbelttand”, som ser ud og fungerer som to, man kun skal have et implantat. ( senere finder jeg ud af at dette ikke er sandt)
Tandudtrækningen går overraskende hurtigt og let. Først da jeg i min bil kigger i spejlet opdager jeg at han har trukket den raske tand ud. Chokeret vender jeg tilbage til klinikken og fortæller hvad der er sket. Sasan afviser gang på gang at han har gjort noget forkert. Ikke før jeg genfortæller samtalen fra gangen før går han med til at han har begået en fejl. Han lover at det nok skal blive bragt i orden og jeg får det på skrift inden jeg går. Jeg betaler den fulde pris for tandudtrækningen.
Hjemme opretter jeg klagesag om fejlbehandling. Jeg snakker med min tidligere bøjletandlæge, som anbefaler at jeg får lavet implantater hos en kæbekirug og Sasan kun sætter kroner på. Hos kæbekirugen fjernes den syge tand. Derudover fjerner de en visdomstand operativt for at få plads til det implantat, som skal ertatte den mistede tand. Sasan er meget imødekommende og vi aftaler at han betaler al behandling hos kirugen og jeg selv betaler de to kroner som han laver. På grund af Sasans håndtering og fordi jeg mener at fejl er menneskelige trækker jeg klagerne tilbage og lover ikke at skrive nogen anmeldelser. Jeg fortæller heller ikke kollegaer og venner, hvilken tandlæge, som har gjort det, da jeg mener det kunne ske for alle.
Efter ca to år er der sat to implantater og de har helet nok til at kronerne kan monteres. Sasan tager aftryk mm. Jeg forklarer at det skal se ud som de gamle tænder og være en spejling af kæben i modsatte side. Da kronerne ankommer og monteres får jeg lov at kigge i spejlet. Jeg undrer mig over at de er meget smallere og kortere end tænderne i modsatte side. Sasan er uforstående og jeg forklarer igen at det skal se ud som i den anden side. Resultatet bliver at han fjerner kronerne og tager nye aftryk. jeg betaler dog den fulde regning på 27000 og er lige ved at betale for bedøvelse, da Sasan har sat det på regningen. Det til trods for at han selv kommentere at det var sejt at jeg klarede det uden. Da de nye kroner er klar monteres de. Kronerne har nu samme bredde som de andre tænder men er stadig kortere. Jeg spørger til dette og Sasan forklarer at det ikke kan være anderledes på grund af tandhygiene. Jeg indvender at det havde været fint om han gangen forinden havde sagt det. Sasan bliver nu sur og snakker om at jeg ikke kan være det bekendet med al den kærlighed han har givet mig. Jeg beder Sasan om at lytte, så jeg kan forklare mit synspunkt. Det får ham til at beskylde mig for at være aggrasiv. Jeg stopper den der og indvilger i at leve med resultatet. Sasan gør det klart at det kunne være sket for alle og at han derfor heller ikke vil sige undskyld for noget.
Ca et år senere går bagerste krone løs. Jeg kontaker min nye tandlæge. De laver dog ikke kroner og kan derfor ikke hjælpe. Derfor booker jeg med en klump i maven tid hos Sasan.
Lidt efter ringer Sasan og siger at han ikke vil behandle mig da jeg ved sidste besøg sårede ham. Samtidig begynder han at miskreditere mit udsagn om at kronerne er løse. Her løber min tålmodighed op og jeg siger at det ikke handler om hans følelser men hele den serie af fejl han har lavet. I stedet for at tage en dialog smækker han røret på.

Sasan mangler evnen til at lytte og til at holde fokus på det han laver. Jeg håber at han vil være lydhør over for kritikken og tage den til efterretning også selvom det går ud over følelserne.

28 septembre 2021

Dejlig service

Dejlig service! Alle er hjælpsomme og søde. Fik lavet 2 enorme behandlinger og alt gik som det skulle være.
Jeg skal kun derover fremover og tjekkes.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger til personalet !

1 juillet 2021

Høj høj klasse.

Høj høj klasse.
Fik lavet intet mindre end 7 huller, husk tandtråd, det var en god oplevelse, og man fik musik i ørene mens man lå i stolen, hvilket hjælper rigtig meget, hvis man er lidt nervøs. Prisen var su-venlig og alle er super søde. Har lige været til tjek i dag, og igen en god behandling. Her kommer jeg mange år frem.

27 avril 2021

Fem stjerner til Sasan

Da jeg skulle vælge en ny tandlæge i Aarhus, valgte jeg Tehrani Schmidt efter alle de flotte anmeldelser. Og jeg kan kun tilslutte mig dem.

Ved alle mine besøg i klinikken, har jeg fået en fantastisk service! Alle er enormt hjælpsomme, professionelle og fleksible.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Sasan og hans kollegaer :)

25 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig tandlæge og hurtig reaktion på henvendelse

Kan varmt anbefale Tehrani Schmidt. Har brugt dem i nogle år nu, har noget tandlæge skræk, som de er super gode til at håndtere.
Senest havde jeg en tand som knækkede en søndag formiddag. Jeg skrev en besked på deres hjemmeside samme formiddag og blev ringet op nogle timer senere med et tilbud om at komme kl. 10 næste dag. Bedre og hurtigere service fås ikke.
Ud over det sætter jeg stor pris på deres sene tider, som gør at man kan få lavet planglagte tandlæge besøg uden at skulle tage fri fra arbejde.

8 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

God service og servicemindet personale

Jeg har selv gjort brug af dem i knap fem år, og jeg kan kun anbefale dette sted. Der ydes en god service, hvor jeg altid møder til tandlæge med smil og en god behandling. Derudover er der fokus på ekstra service i deres øvrige faciliteter.

8 février 2021

Tandlægen over dem ALLE

Jeg havde knækket en tand og frygtede at jeg skulle have hele turen, men Sasan tryllede som sædvanlig med Instrumenterne og lavede en ny tand på stedet, det var som at komme i den 7 ende himmel,det var tydeligt at det ikke var profitten det gjaldt ,men empati for personen i stolen tak Sasan og Team. ALLE søde og glade mennesker. Kan varmt anbefales, hygiejne mm. Er den bedste der er set på en klinik, prøv det C A
*****

11 août 2020

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus