Altid venlige og professionelle behandlere. Har været tilfreds med alle mine besøg fra små tjek til kirurgisk fjerning af visdomstænder hvor jeg fik mulighed for at kontakte dem direkte døgnet rundt h... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har fået opereret 4 visdomstænder ud på samme tid og jeg var meget nervøs inden, da mange historier går på at det er en dårlig oplevelse og forfærdeligt. Jeg have besluttet at få to ud til en st... Voir plus
Alle er super søde på klinikken og prisen er også god på den anden side af uddannelse, en klar anbefaling herfra
Jeg fik trukket to visdomstænder ud hos Tandlægerne Tehrani Schmidt, og det var simpelthen så behagelig en oplevelse, som den slags nu kan være. Det hele foregik i ro og mag og jeg blev tilbudt... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi er din tandlæge i hjertet af Aarhus! Og med 25% studierabat på alle behandlinger er vi det oplagte valg til alle under uddannelse. Derudover tilbyder vi altid højeste kvalitet til faste, lave priser. Vi sætter altid god tid af til behandlingerne og sørger for at du får et trygt og behageligt besøg hos os. Vi udfører alle former for almindelig tandbehandling samt kirurgisk fjernelse af visdomstænder. Vi vil være den rigtige tandlæge for dig. Alle mennesker er forskellige og det er vores opgave at tilgodese netop dine behov og ønsker. Vi betragter tandlægegerningen ud fra et fagligt og sundhedsvidenskabeligt perspektiv, men med mennesket i fokus. Vi ønsker at skabe en ny tandlægevirkelighed, hvor det at gå til tandlægen er en naturlig del af det at passe på sig selv og sin krop. Tandlægebesøg hos os er tid til dine behov -og tid til dig.
Coordonnées de contact
Park Allé 9, mezz. tv, 8000, Aarhus C, Danemark
- mail@tandlaegerne-ts.dk
- tandlaegerne-ts.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Dygtigste tandlæge i Aarhus!
Jeg henvendte mig til ts, eftersom jeg ikke kunne spise på mine tænder. Jeg havde døjet med en ulidelig tandpine på daglig basis, over en længere periode.
Tandplejeren lagde ikke skjul på, at mit tandsæt krævede en masse behandlinger, både fyldninger, tandrodsbehandlinger samt operation af visdomstand m.v.
I starten var jeg enormt skeptisk, idet jeg er enormt ræd for tandlæger - dels grundet dårlig erfaring og ikke mindst, fordi jeg lider af tandlægeskræk.
Jeg kom dog ind i en varm atmosfære, hvor jeg blev taget ultragodt imod af Sasan, som tog sig af mine behandlinger. Han var simpelthen så påpasselig og gjorde sit for, at jeg havde en god oplevelse! På blot 2 behandlinger formåede han at behandle mit tandsæt, som krævede et stort arbejde!
Jeg kan langt om længe, efter en laaang periode, spise ordentlig på mine tænder, smertefrit. Jeg er langt om længe fri for tandpine, på daglig basis!
Jeg er så taknemlig og glad for, at jeg henvendte mig til lige netop Sasan, for han har i den grad reddet mig! Han er superskarp til sit arbejde, og deres service er i top. Han er min tandlæge-helt!
Jeg har klart fundet mig en tandlæge for livet!☺️
Super dygtige tandlæger
Super dygtige tandlæger. Har altid frygtet at gå til tandlæge, men har nu fået boret to huller og været der en gang grundet smerter i en tand, og begge gange har været fuldt ud tilfredsstillende! De kan klart anbefales😊
For første gang er jeg tilfreds med min…
For første gang er jeg tilfreds med min tandlæge. Alle besøg og behandlinger har været yderst professionelle og mere behagelige end normalt. Jeg har tandlægeskræk, men den er blevet reduceret en del efter flere besøg her.
Det er ikke den billigste tandlæge i byen, men jeg synes den er den lille premium værd, for den højere kvalitet og behandling.
Nok den bedste tandlæge i Aarhus
Sasan er en utrolig dygtig tandlæge og har været super god alle de gange jeg har haft brug for behandling - senest en triple visdomstandudtrækning. Ham og hans tandlægehold tager sig godt af deres kunder og er venlige og imødekommende. Jeg kan kun anbefale dem!
Har fundet min tandlæge for livet.
Varm atmosfære, beroligende omgivelser, venlige og kompetente. Som en der har haft meget svingende oplevelser med tandlægebesøg og derfor altid kigger på et nyt af slagsen med en vis nervøsitet og skepsis, må dette siges at have været den klart bedste klinik ift. til patientbehandling som jeg har oplevet. Jeg tør godt sige, at jeg nu er en lille smule mindre tandlægeskræk, takket være Sasans rolige og professionelle tilgang til en kylling som mig - og så endda til en overkommelig for en studerende.
Beliggenheden midt i Aarhus C er perfekt og gør det bare nemt.
Vil klart anbefale!
Perfekt tandlægebesøg
Tror jeg lige har været hos Danmarks rareste tandlæge ! Et stykke af min tand knækkede af i morges, ringede og fik en tid til i eftermiddags, så super hurtig service - blev behandlet af Sasan, han er bare enormt venlig og gjorde det til en positiv oplevelse selvom jeg skulle bedøves og bores, hvilket jeg normalt er virkelig utilpas med. Det gik stærkt, alt er som det skal være og jeg ved hvem jeg skal til tandlæge hos igen næste gang.
Probably the best dentist 🦷 in Denmark…
Probably the best dentist 🦷 in Denmark 🇩🇰
Jeg fik en rigtig god og professionel…
Jeg fik en rigtig god og professionel behandling hos både Ditte og Sasan. Jeg skulle have foretaget en akut rodbehandling, hvilket jeg mildest talt var ræd for. Derfor fik jeg en klinisk hypnose udført af Sasan. Det virkede rigtig godt, og det kan hvert fald anbefales.
Helt igennem fantastisk
Mit forløb hos Ditte har været helt fantastisk! Ditte og det søde personale i klinikken har formået at gøre det til en god oplevelse at komme til tandlæge ved hvert besøg, til trods for tandlægeskræk og nervøsitet. Jeg har følt mig taget virkelig godt i mod fra første besøg, hvor jeg fik en akuttid samme dag pga. Tandpine. Dette kunne lade sig at gøre, selvom jeg ikke havde været tilkoblet klinikken eller Sasan og Ditte tidligere. Ditte var så sød og fik mig til at føle velbehag og være afslappet til trods for en træls situation med tandpine. I samarbejde med mig, fik Ditte hurtigt lagt en plan for forløbet som har kørt gnidningsfrit! Og der er aldrig blevet taget en beslutning eller lavet noget, uden jeg selv har sagt ja, til dette først. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til klinikken og Ditte som er en fantastisk og dygtig tandlæge, men også en sød og empatisk person.
Det mest behagelige tandlæge besøg nogensinde
Jeg har i den del år haft tandlæge skræk og har derfor holdt mig fra at gå til tandlægen.
For nogle uger siden havde jeg få en visdomstand der vendt sig og gjorde afsindigt ondt, hvilket betød at jeg var tvunget til at skulle have den fjernet. Jeg fik en tid samme morgen ved Tandlægerne Tehrani Schmidt hvor jeg fik den mest behagelige oplevelse. De gav mig høretelefoner på så jeg ikke kunne høre larmen fra når min tand skulle hives ud, jeg fik akupunktur så jeg kunne slappe af og alt i alt blev det til et yderst behageligt tandlæge besøg (under omstændighederne med en tand der skulle ud).
Tak!
L’expérience Trustpilot