Tandlægerne Tehrani Schmidt Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Altid venlige og professionelle behandlere. Har været tilfreds med alle mine besøg fra små tjek til kirurgisk fjerning af visdomstænder hvor jeg fik mulighed for at kontakte dem direkte døgnet rundt h... Voir plus

Jeg har fået opereret 4 visdomstænder ud på samme tid og jeg var meget nervøs inden, da mange historier går på at det er en dårlig oplevelse og forfærdeligt. Jeg have besluttet at få to ud til en st... Voir plus

Alle er super søde på klinikken og prisen er også god på den anden side af uddannelse, en klar anbefaling herfra

Jeg fik trukket to visdomstænder ud hos Tandlægerne Tehrani Schmidt, og det var simpelthen så behagelig en oplevelse, som den slags nu kan være. Det hele foregik i ro og mag og jeg blev tilbudt... Voir plus

1. Dentiste
  2. aussi dans
  3. Dentiste cosmétique
  4. Parodontiste spécialiste des implants dentaires

Écrit par l'entreprise

Vi er din tandlæge i hjertet af Aarhus! Og med 25% studierabat på alle behandlinger er vi det oplagte valg til alle under uddannelse. Derudover tilbyder vi altid højeste kvalitet til faste, lave priser. Vi sætter altid god tid af til behandlingerne og sørger for at du får et trygt og behageligt besøg hos os. Vi udfører alle former for almindelig tandbehandling samt kirurgisk fjernelse af visdomstænder. Vi vil være den rigtige tandlæge for dig. Alle mennesker er forskellige og det er vores opgave at tilgodese netop dine behov og ønsker. Vi betragter tandlægegerningen ud fra et fagligt og sundhedsvidenskabeligt perspektiv, men med mennesket i fokus. Vi ønsker at skabe en ny tandlægevirkelighed, hvor det at gå til tandlægen er en naturlig del af det at passe på sig selv og sin krop. Tandlægebesøg hos os er tid til dine behov -og tid til dig.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Stor Anbefaling

Kanon tandlæge! De giver gode råd, er venlige og leverer rigtig gode behandlinger.

De trak alle fire af mine visdomstænder på cirka en time, og de formåede samtidig at gøre det til en overraskende behagelig oplevelse.

Stor anbefaling!

11 février 2026

Varm Anbefaling

Det er aldrig sjovt at skulle have noget fikset hos tandlægen, men derfor kan det stadig være en rigtig god oplevelse. Her bliver du altid behandlet godt, og specielt Sasan er fantastisk til være enormt positiv og imødekommende, mens han kommunikerer tydeligt omkring hvad der er vigtigt for dig.

De har støjdæmpende høretelefoner med overraskende god musik som fjerner den ubehagelige støj man ellers normalt hører på.

Jeg har fået fjernet visdomstænder og fikset huller og altid været yderst tilfreds, og følt mig godt varetaget.

10 février 2026

Super oplevelse, trygt og rart

Det hele foregik i ro og mag og jeg blev tilbudt musik i ørerne undervejs. Selve indgrebet var hurtigt overstået og jeg fik en fin vejledning i, hvilke forholdsregler, jeg skal tage, de næste par dage.

De får klart min anbefaling.

10 février 2026

Kæmpe anbefaling

Bliver altid mødt med smil og god behandling. Dygtige tandlæger, som er til at stole på både, når det gælder behandling, men også pris. Kæmpe anbefaling herfra.

7 janvier 2026

Har kun gode ting at sige om…

Har kun gode ting at sige om tandklinikken. Har været kunde ved Tandlægerne Tehrani Schmidt i lidt over 2 år og har fået lavet alt fra tandrensning, retentionstråd der var gået i stykker og fået fjernet en visdomstand. Det er altid sket med fokus på en som patient og forgået på en behagelig og empatisk måde.

6 janvier 2026

Super dygtige

Simpelthen bare nogle rigtig dygtige tandlæger! Jeg har netop fået fjernet alle 4 visdomstænder - en super god og tryg oplevelse hele vejen igennem. Jeg er altid blevet behandlet super godt i klinikken - personalet er både søde, dygtige og enormt omhyggelige. De varmeste anbefalinger herfra!

17 novembre 2025

Jeg skulle have fjernet 3…

Jeg skulle have fjernet 3 visdomstænder, en i undermunden og to oppe. Han var så dygtig, sød og rar og han formåede at skabe rum til at grine og joke. Det var en 10/10 oplevelse, det var hurtigt, oplysende og smertefrit

19 novembre 2025

Trygt og rar klinik :)

Har altid følt mig tryg når jeg har været til behandling i klinikken; og har ellers døjet lidt med tandlægeskræk. Alle i personalet er mega venlige ! og så er der 25% studierabat hvilket hjælper meget :)

10 novembre 2025

Dejlig oplevelse

Jeg har aldrig oplevet en så dygtig tandlæge før! Behandlingerne er altid hurtige, præcise og effektive, så man tilbringer mindst mulig tid i stolen – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Personalet er desuden utroligt søde, imødekommende og altid venlige, hvilket gør hele besøget til en rigtig god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale tandlægerne her – helt klart de bedste, jeg har været hos!

4 septembre 2025

Professionelle og trygge hænder

Professionelle og trygge hænder

Jeg har kun haft positive oplevelser hos Tandlægerne Tehrani Schmidt. De er utroligt dygtige og professionelle, og jeg føler mig altid i meget trygge hænder, uanset hvilken behandling jeg skal have. Der er en behagelig atmosfære i klinikken, og personalet er både venligt og imødekommende. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker en tandlæge med høj faglighed og omsorg for patienten.

28 mai 2025

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Jeg følte mig tryg fra det øjeblik, jeg kom ind ad døren. Under hele behandlingen blev jeg informeret om, hvad der skulle ske, og jeg mærkede virkelig, at jeg var i gode og omsorgsfulde hænder. Kan kun varmt anbefale :)

20 juillet 2025

Fantastisk tandlæge - varmeste anbefaling!

Jeg har gået hos Sasan som tandlæge i mange år, og jeg kan ærligt sige, at det her sted er noget helt særligt. Sasan og hele teamet er ikke bare dygtige, de er også de mest smilende, rolige og rare mennesker, man kan ønske sig. Man bliver mødt med oprigtig venlighed hver eneste gang, og man føler sig set og taget alvorligt.

Det, jeg sætter allermest pris på, er den tryghed, de skaber. De tager sig tid til at lytte, tilpasser behandlingen efter ens behov, og forklarer altid tingene på en måde, der gør, at man føler sig i trygge hænder (og ja, selv tandlægestolen føles mindre skræmmende dér!).

Jeg ville ikke ønske mig en anden tandlæge, det er virkelig en klinik, hvor man kan mærke, at både faglighed og menneskelighed går hånd i hånd.

5 août 2025

Sikke en dårlig oplevelse

Sikke en dårlig oplevelse. Jeg havde en aftale, som jeg mødte op til – med smerter. Men da jeg ankom, påstod de pludselig, at vi havde en anden tid. Personalet talte grimt, råbte højt og sagde direkte i ansigtet på mig, at vi ikke måtte ringe derind igen.
Det er fuldstændig uacceptabelt. Hvordan kan en klinik behandle folk sådan?

4 août 2025