Banner for Tapijtcentrum Nederland

Tapijtcentrum Nederland Avis

4 400
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

de chauffeur was behulpzaam en vriendelijk het zijn geen 5 sterren omdat wij nadien de gordijnen iets hoger hebben gehangen omdat je de witte dopjes erboven uit zag. dit had hij kunnen aangeven vol... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag een super adviesgesprek gehad met Justin van filiaal Heerlen!! We zijn zeer tevreden over zijn klantbenadering en kennis van zaken! Al onze vragen zijn door hem naar volle tevredenheid bea... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer prettig contact gehad met een medewerkster in de winkel tijdens het bestellen, en ook met inmeten en leggen van de vloerbedekking, vriendelijke en kundige medewerkers. Ook de kwaliteit van de vlo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds 2 weken mijn prachtige PVC-vloer en vloer- en raamstoffering in huis.. Ik ben er heel erg gelukkig mee. Kwalitatief hoogstaand, de voorbereiding en bezorging top. De complete koopervaring met de... Voir plus

À propos de l'entreprise

7. Magasin de revêtements de sol

À propos de Tapijtcentrum Nederland

Écrit par l'entreprise

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

Coordonnées de contact

Promotion box for Tapijtcentrum Nederland

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

4 k avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 400)

987 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Erg duur lang moeten wachten en niet…

Erg duur lang moeten wachten en niet alles compleet geleverd

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u de prijs als hoog heeft ervaren, lang op uw bestelling heeft moeten wachten en de levering bovendien niet compleet was. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.
Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. Wij nemen uw opmerkingen mee om onze dienstverlening en communicatie verder te verbeteren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service. Keurige meneer thuis gehad, die snel en kundig werk heeft geleverd.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat het werk snel en vakkundig is uitgevoerd. We waarderen uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Goede voorlichting

Goede voorlichting
Vooraf berekening wat het ongeveer gaat kosten
Meedenkend
Happy

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Hartelijk dank voor de mooie woorden! We zijn blij dat onze voorlichting en meedenkendheid gewaardeerd worden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles goed gelegd en gehangen

Alles goed gelegd en gehangen. Vriendelijke en nette mannen

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Goed om te horen dat alles goed is geplaatst en opgehangen! We zijn blij dat u onze medewerkers als vriendelijk en netjes heeft ervaren.

Mike Dogger, TOPPER !!!!

Nadat wij afgelopen Juli de vloeren en de trap hebben laten bekleden waar we heel tevreden over zijn, zijn we begin Augustus weer naar Mike Dogger geweest voor advies raambekleding inbetween. Deze heeft ons weer super goed advies gegeven en het was weer een gezellige ongedwongen sfeer, dankjewel Mike!!! Hierna is Dennis geweest voor het inmeten. De levering zou ongeveer zes weken zijn, echter na 3 weken waren ze al gereed. Dennis kwam langs om ze te monteren, vakkundig, snel en heel vriendelijk. Top en geweldig geholpen.

Ook de planning was zeer vriendelijk !!!

We zijn er erg blij mee!!

Ad Pluijmen

21 août 2026
Avis spontané

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Wat een ontzettend mooie en uitgebreide review, dankjewel! Wat fijn om te lezen dat jullie zowel met de vloeren en trap als met de nieuwe inbetween raambekleding zo tevreden zijn. Superleuk dat jullie opnieuw bij ons zijn teruggekomen en dat we jullie weer zo goed hebben mogen adviseren en helpen.
Ook een groot compliment voor Dennis en onze planning, dat zullen we zeker doorgeven! Heel veel plezier met jullie prachtige raambekleding en natuurlijk nogmaals ontzettend bedankt voor het vertrouwen en de gezelligheid. Graag tot een volgende keer!

goede voorlichting

goede voorlichting, goede communicatie en goede afwerking

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Hartelijk dank voor deze positieve review! Wat fijn om te horen dat u onze voorlichting, communicatie en afwerking als goed heeft ervaren. We waarderen uw feedback enorm!

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze pvc vloer is zeer vakkundig en…

Onze pvc vloer is zeer vakkundig en netjes gelegd.
De stoffeerders waren erg vriendelijk en behulpzaam en dachten mee met oplossingen bij een obstakel in onze vloer

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over het resultaat en onze stoffeerders. We vinden het belangrijk om niet alleen vakkundig en netjes te werken, maar ook mee te denken wanneer we tijdens de werkzaamheden voor een uitdaging komen te staan. Veel plezier met jullie prachtige nieuwe PVC-vloer!

Noté 3 sur 5 étoiles

Aanschaffen vloerkleed

Levertijd erg lang. (kleed)
Bezorging goed

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Bedankt voor uw review. Vervelend dat de levertijd wat langer duurde. Wij zullen uw opmerking meenemen om dit intern te bespreken. Fijn dat de bezorging goed is gegaan. Veel plezier met het kleed gewenst!

Excellent service

The service from start to finish was excellent!
Teun Brands listened attentively to our needs and he gave us outstanding advise, and did a good follow up from ordering the curtains all the way to the installation. Our new curtains and blinds look amazing! Thank you

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Thank you so much for your wonderful review! It was a pleasure helping you from the initial consultation through to the installation. We’re delighted to hear that you’re so happy with your new curtains and blinds. Your kind words are greatly appreciated, and we hope you enjoy them for many years to come!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, nette en snelle service.

10 août 2026

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Fijn om te horen dat u ons personeel vriendelijk vond en dat u de service als netjes en snel heeft ervaren. We waarderen uw mooie woorden enorm.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! We zijn erg blij te horen dat u onze service als vriendelijk en bekwaam heeft ervaren, en de kwaliteit waardeert.

Vriendelijke mannen

Vriendelijke mannen. Netjes op de tijd die ze door gaven. Goede service

14 août 2026

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze mannen als vriendelijk en netjes heeft ervaren en dat alles volgens de afgesproken tijd is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier met het mooie eindresultaat!

Noté 4 sur 5 étoiles

De gemaakte afspraken worden nagekomen.

De gemaakte afspraken worden nagekomen.
Het werk is netjes uitgevoerd.

10 août 2026

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Wat fijn om te horen dat de gemaakte afspraken zijn nagekomen en dat het werk netjes is uitgevoerd. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Pvc kliklaminaat

De pvcvloer die we hadden uitgezocht was netjes geleverd en goed gelegd netjes gedaan

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Bedankt voor deze 5-sterren review! Wij willen u veel woonplezier met deze pvc vloer wensen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanaf de aankoop tot het leggen van de…

Vanaf de aankoop tot het leggen van de laminaat zijn we over alles zeer tevreden

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Prachtig dat vanaf de aankoop tot en met het leggen van het laminaat alles is verlopen naar alle tevredenheid!

Trap vloerbedekking

Super goede service van het begin in de winkel tot het einde toe met de vloerlegger. Tussendoor is er een inspectie geweest en zijn er nog goede tips gegeven. En de dag zelf toen de vloer gelegd werd is ook alles netjes gedaan. Super blij met onze mooie trapbekleding.

12 août 2026

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over de service, van het eerste advies in de winkel tot en met het leggen van de trapbekleding. Ook heel fijn dat de inspectie en de extra tips u goed hebben geholpen. We zijn blij dat alles op de dag van het leggen netjes is uitgevoerd en dat u zo blij bent met het eindresultaat. Heel veel plezier met uw prachtig beklede trap!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, vriendelijk personeel.
Tapijt ligt er prachtig bij.
Helemaal blij

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Goed dat u zo tevreden bent over onze service en het vriendelijke personeel! Het doet ons goed te lezen dat het tapijt er prachtig bij ligt en u er helemaal blij mee bent.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus