Banner for Tapijtcentrum Nederland

Tapijtcentrum Nederland Avis

4 400
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

de chauffeur was behulpzaam en vriendelijk het zijn geen 5 sterren omdat wij nadien de gordijnen iets hoger hebben gehangen omdat je de witte dopjes erboven uit zag. dit had hij kunnen aangeven vol... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag een super adviesgesprek gehad met Justin van filiaal Heerlen!! We zijn zeer tevreden over zijn klantbenadering en kennis van zaken! Al onze vragen zijn door hem naar volle tevredenheid bea... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer prettig contact gehad met een medewerkster in de winkel tijdens het bestellen, en ook met inmeten en leggen van de vloerbedekking, vriendelijke en kundige medewerkers. Ook de kwaliteit van de vlo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds 2 weken mijn prachtige PVC-vloer en vloer- en raamstoffering in huis.. Ik ben er heel erg gelukkig mee. Kwalitatief hoogstaand, de voorbereiding en bezorging top. De complete koopervaring met de... Voir plus

À propos de l'entreprise

7. Magasin de revêtements de sol

À propos de Tapijtcentrum Nederland

Écrit par l'entreprise

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

Coordonnées de contact

Promotion box for Tapijtcentrum Nederland

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

4 k avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 400)

987 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte ervaring

Contact verliep zeer slecht, afspraken zijn niet nagekomen, vloer is niet netjes gelegd.

20 août 2026
Avis spontané

Beste klant,
Jammer om te lezen dat u een slechte ervaring met ons heeft gehad. We nemen uw opmerkingen over de communicatie, het niet nakomen van afspraken en het leggen van de vloer serieus.
Op basis van uw review kunnen wij helaas niet achterhalen om welke bestelling of situatie het gaat. We komen daarom graag met u in contact om te kunnen beoordelen wat er precies is gebeurd en hoe we u verder kunnen helpen.
Wilt u contact met het filiaal opnemen waar u de aankoop gedaan heeft en daarbij uw naam en/of ordernummer vermelden? Dan zoeken we dit graag voor u uit. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles is vanaf het begin tot het einde…

Alles is vanaf het begin tot het einde conform afspraak gelopen. Compliment aan Bas in filiaal Waalwijk hoe de bestelling is opgenomen en hoe het is gegaan. De monteurs hebben de vloer keurig netjes gelegd en volledig schoon opgeleverd.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Wat fijn om te horen dat alles van begin tot eind naar wens is verlopen! We zijn blij dat de bestelling goed is opgenomen en dat onze monteurs de vloer keurig netjes hebben gelegd en schoon hebben opgeleverd. We geven de complimenten graag door! Veel plezier met uw nieuwe vloer!

Bijzonder tevreden

Het advies in de winkel door een vriendelijk geduldig persoon i.v.m. aanschaf Laminaat over plavuizen. Een vakman! De afspraak route daarna verliep volgens plan en staat ook duidelijk uitgelegd op papier.
Inmiddels is de hele benedenverdieping in nauwelijks 1 dag gelegd door een echte rot in het vak met zijn hulp.
Ben heel blij met het resultaat. Een echte aanbeveling!
Eerdere ervaring met dit bedrijf: aanschaf lamellen woonkamer. Top!

7 août 2026

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

WAUW! Hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel het advies in de winkel als de uitvoering. We geven uw complimenten natuurlijk graag door aan onze vakman.
Geweldig dat de hele benedenverdieping zo snel en vakkundig is gelegd en dat u zo blij bent met het eindresultaat. Ook heel leuk om te horen dat uw eerdere ervaring met onze lamellen in de woonkamer zo goed is bevallen. Heel veel woonplezier gewenst met uw prachtige nieuwe vloer en nogmaals bedankt voor uw aanbeveling!

Noté 2 sur 5 étoiles

Alle goede dingen in 3en

Te veel om hier op te noemen.
Ze zeggen wel eens alle goede dingen in 3en.
En zo is het mij ook vergaan.
Ans Smeulders.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Dank voor uw review. Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over uw ervaringen met ons. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij nemen uw opmerkingen mee om dit intern te bespreken en onze organisatie verder te verbeteren.

Mooie gordijnen

We kopen al meerdere jaren alle gordijnen bij Tapijtcentrum, goede service en mooie gordijnen,goede prijs

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Tof om te horen dat u al meerdere jaren zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze gordijnen. We waarderen uw loyaliteit voor het terugkeren naar ons enorm en zijn blij dat u de prijs ook goed vindt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij kwamen met n moeilijke vraag

Wij kwamen met n moeilijke vraag. We hadden maar n klein stuk vloerbedekking nodig. Wij zijn erg vriendelijk en uiterst prettig geholpen, er werd meegedacht en een oplossing geboden.
Daarom deze warme aanbeveling.
Fam de Haen

18 août 2026
Avis spontané

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Hartelijk dank voor deze mooie en warme aanbeveling, familie De Haen! Wat fijn om te horen dat we jullie met de kleine hoeveelheid vloerbedekking toch goed hebben kunnen helpen en samen tot een passende oplossing zijn gekomen. Veel plezier met het resultaat en graag tot een volgende keer!

Snelle levering en topkwaliteit

Snelle levering en topkwaliteit

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Goed om te horen dat de snelle levering en topkwaliteit u zo goed bevallen zijn! Wij waarderen uw positieve feedback enorm.

Ze houden kontakt

Ze houden kontakt, als er een andere levertijd komt. Ze zijn erg vriendelijk. Steeds je vaste verkoper, die het een en ander uitlegt.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Geweldig dat u zo tevreden bent over de communicatie en de vriendelijkheid van onze verkopers.

Alles keurig volgens afspraak

Alles keurig volgens afspraak. Vriendelijk personeel en werkte heel netjes. Een aanrader!!!

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Wat fijn om te horen dat alles keurig volgens afspraak is verlopen en dat u ons personeel vriendelijk en netjes vond werken. Dank u wel voor de aanbeveling!

Noté 5 sur 5 étoiles

goede afspraken en die werden ook goed…

goede afspraken en die werden ook goed volbracht

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Noté 4 sur 5 étoiles

Diegene die het kwam leggen was zeer…

Diegene die het kwam leggen was zeer vriendelijk en vakbekwaam. Er zou een ondervloer gelegd worden die hij niet bij had daarop reed de persoon terug naar het magazijn zonder gemopper. Kortom een zeer prettig bedrijf om mee te werken.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Fijn om te horen dat onze collega u vriendelijk en vakkundig heeft geholpen en een onverwachte situatie zonder problemen heeft opgelost. Heel graag gedaan en bedankt voor het vertrouwen!

Prima service

Gordijnen netjes opgehangen en alle afval meegenomen en op de afgesproken tijd gekomen

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het netjes ophangen van de gordijnen en onze werkwijze. Wij wensen jou veel woonplezier toe Anja!

Goede service fijne winkel genoeg keuze

Goede service fijne winkel genoeg keuze

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Tof om te lezen dat u onze service en winkel zo positief heeft ervaren! Het is geweldig om te lezen dat u de ruime keuze waardeert. We zien u graag nog eens terug!

Hele fijne winkel in Apeldoorn

De verkoper in het Tapijtcentrum in Apeldoorn is superaardig en zeer kundig. Heel prettig geholpen.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

We zijn blij om te vernemen dat u de winkel in Apeldoorn als fijn hebt ervaren en u naar wens bent geholpen door onze verkoper!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed advies gekregen in de winkel

Goed advies gekregen in de winkel.
Leggen gebeurde vakkundig en netjes.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Geweldig dat u goed geholpen bent in de winkel en dat het leggen vakkundig en netjes is gebeurd. Wij wensen u veel plezier toe van het resultaat!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles netjes afgeleverd telefoontje van…

Alles netjes afgeleverd telefoontje van te voren.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Geweldig om te horen dat alles netjes is afgeleverd en dat de telefonische melding vooraf op prijs werd gesteld. We waarderen uw positieve feedback enorm.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super blij met het eindresultaat

Super blij met het eindresultaat! De communicatie verliep prettig, de aflevering en plaatsing zijn echt vakwerk en we zijn heel tevreden met de gekozen vloerbedekking. Het enige minpuntje was dat de levertijd werd uitgesteld, maar dat was dan ook echt het enige. Het mooie eindresultaat maakt dat helemaal goed. Zeker een aanrader!

6 août 2026

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met het eindresultaat en de gekozen vloerbedekking! We waarderen uw complimenten over onze communicatie en de vakkundige plaatsing enorm. We begrijpen dat de langere levertijd een minpunt was en we zijn blij dat het mooie eindresultaat dit heeft goedgemaakt. Bedankt voor uw aanbeveling!

Alles prima

Alles prima

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Hartelijk dank voor de 5-sterren review!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze waren op pad gestuurd met de…

Ze waren op pad gestuurd met de verkeerde rails, niet de fout van de medewerker maar van de organisatie

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

Bedankt voor uw review. Vervelend dat wij in eerste instantie met de verkeerde rails bij u zijn geweest. Hoewel dit niet aan de medewerker lag, begrijpen we dat dit als organisatie natuurlijk wel onze verantwoordelijkheid is.
Inmiddels is er een nieuw product voor u besteld. We hopen dat dit het probleem snel en naar tevredenheid oplost. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Prima klantgericht

Prima klantgericht, vriendelijk personeel.

6 août 2026

Réponse de Tapijtcentrum Nederland

We zijn erg blij om te horen dat u onze klantgerichtheid en vriendelijkheid zo waardeert. Het is fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus