Čisto da znate, nakon što osoba umre, telemach ne priznaje potvrdu o smrti iz bolnice da bi se ugovor raskinuo nego im treba potvrda od matičnog ureda. Čak i nakon smrti osobe su toliko pohlepni i... Voir plus

Iskreno, apsolutno ništa ne valja. Podrška kao da i ne postoji, samo prespajanja na druge agente i slično. Dogovorena usluga nije ispoštovana. Ugovaraju se usluge bez da osoba pristane na to. Ma sve u... Voir plus

U stvari ocjena je nula... Nemate alternativnih opcija, niste orijentirani na kupce već na zadovoljavanje internih procesa, djelatnici kao botovi...da bilo tko radi na proviziju, letili bi rješavat p... Voir plus

Bili su okej kao Tele2, ali se usluga pogoršala od kad su postali Telemach. Svakih nekoliko mjeseci sve skuplji, a nikakva poboljšanja mreže. Uz to i zaostaju za konkurencijom. Ne nude ni VoLTE/VoW... Voir plus

1,4

Mauvais

N'a pas répondu aux avis négatifs

1,4

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Zero

Unfortunately there isn't a zero because that's what they are-one big zero of a company. After weeks of waiting for internet they wrote me in an sms that their service isn't available in my building

3 avril 2023

ocajna kompanija ,prevaranti,swindler gang

ocajna kompanija , katastrofalna usluga , roaming uslugu nisam koristio medjutim automatska detekcija strane drzave bez poziva ili interneta naplacena mi je na vec postojecoj retplati te mi uskracena osnovna usluga, racune mi nesalju a iskljuce mi uslugu ..imam toliko razloga da zatrazim raskid ugovora, medjutim jos neznam kako da to izvedem, lopovi ,prevaranti i nikakav mobile provider

3 mars 2022

Telemach Croatia is the worst provider

Telemach Croatia is the worst provider of services. I have satellite TV and they arent capable activate the receiver 7 for days.
Customer/Technical service are students that dont know what are they doing. One tehnician tells one thing, second tells other thing and third tells something else. At the end of the day I spend whole day speaking to them, and nothing is solved. Bunch of incompetent workers and incompetent&terrible MANAGEMENT.

6 février 2023

Terrible service

Terrible service: my prepaid card is blocked before the end of the 30 days (not 1 Gb of the 10 Gb was used!) and Nobody in this firm is able to deblock it! Personal in the shop (Porec) doesn't do anything!Now wait and see or this company will give me my money back! Very bad, so no service up to now at all!!! No recommendation for tourists.

10 janvier 2023