Väldigt kunnig, förstående support. Tar sig tid att besvara frågor. Mycket nöjd med hur Telldus support team återställde mina förlorade enheter. Speciellt tack till Magnus som jag hade kontakt med... Voir plus
Har alltid funkat bra, och vid problem så har supporten alltid varit snabb att hjälpa till, tar aldrig flera dagar att få hjälp som telldus själva nämner " svar inom 3-5 arbetsdagar" tog knappt 16 tim... Voir plus
Fungerar utmärkt. Krävs lite tålamod vid installation och konfiguration. Styr och läser av nästan alla 433Mhz fjärrbrytare och sensorer. Har använt den i två år utan större problem. Hade problem m... Voir plus
Hade lite tekniskt strul när jag flyttade en Tell stick från ett konto till ett annat. Fick snabb och vänlig hjälp från deras support, helt galet bra, man fick prata med riktiga människor som kunde nå... Voir plus
- Société domotique
- Entreprise d'électronique
- Magasin d'électronique
- Grossiste en électronique
- Entreprise de logiciels
Välkommen till Telldus – din partner för ett enklare och smartare hem. Vi är experter på att integrera IoT-enheter från flera leverantörer, vilket gör att du kan skapa ett anpassat smart hem-system under ett och samma tak. Vår plattform är utformad för att vara intuitiv och användarvänlig, så att du enkelt kan styra allt från belysning till säkerhetssystem med minimal ansträngning. Med Telldus kan du automatisera ditt hem för att bättre passa din livsstil, med funktioner som gör att dina enheter samarbetar smart och effektivt. Oavsett om du är hemma eller borta, ger vi dig kontroll och bekvämlighet direkt i handen.
Magnus Ladulåsgatan 3, c/o Metropole, 11865, Stockholm, Suède
- support@telldus.com
- telldus.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 28 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Värdelöst system!
Värdelöst system!! Alltid någon eller några random lampor som inte släcks eller tänds som de ska. Så ofta står 1-2 lampor och lyser hela natten. Dessutom så är det väldigt ofta som systemet tappar kontakten helt och är helt ur funktion. Att nu dessutom behöva betala en månadskostnad för något som inte funkar känns förjäkligt!🤬 Men jag har inte heller lust att lägga pengar på ett helt nytt system😢 Så sitter fast i en fälla!!!
Betalfunktion för något som ska va..
Har betalat för enheten och nu på senare tid så tar man bort behörigheter att köra automatiska funktioner och lägger dem på betalning.. hade jag vetat det från början hade jag aldrig köpt skiten, bojkotta företaget !
Opålitlig
Betalade för att bli uppgraderad till "premium" efter det att schemalagda funktioner inte längre stöds i "basic". Har efter flera veckor fortfarande inte återfått funktionaliteten för schema. Har mailat supporten två gånger utan att få svar. Telldus lurar sina kunder med metoder som får betraktas som bedrägeri!
Välj något annat än denna värdelösa…
Välj något annat än denna värdelösa skiten.
Inget positivt att nämna
Opålitlig teknik då det många gånger är en slump ifall lamport etc tänds eller släcks. Som att detta inte är tillräcklig så ska de plötsligt börja att ta betalt för en tjänst som ingick i dealen de sålde produkterna. Har spenderat många tusenlappar på detta system och nu är det bara att kasta ut allt. Kan inte ens tänka mig att nån är villig ta över prylarna gratis… Dåligt jobbat Telldus!
Ingen information i förväg
Ingen information i förväg. Hade detta system i sommarstugan. Värdelöst att börja ta betalt för tjänster som de flesta har gratis, samt att man då redan köpt Tellstick en som nu är värdelös. Blir TP link istället och soptunnan med grejer för Ca 3000:-.
Bedragare
Telldus har helt plötsligt infört ett betalabonnemang för att använda funktionerna som jag en gång köpte utrustningen för dvs schemastyrning och kunna se temp/fukt i huset. Rent kriminellt beteende!
Knappt värda en ända stjärna.
Knappt värda en ända stjärna.
Har köpt på mig ett antal fjärströmbrytare främst för att kunna använda timer/schemaläggning. Nu plötsligt kräver de att man betalar för ett abonnemang för den grundläggande funktionen som jag betalade för när jag köpte hårdvaran.
Nu lär jag få handla nya grejer och skicka Telldus bråten i soporna.
Väldigt besviken på det skitföretaget.
Det här företaget är riktigt ruttet
Det här företaget är riktigt ruttet. Efter att ha spenderat tusentals kronor på att automatisera hemmet så tar de bort den grundläggande funktionen att kunna automatisera av/påslag på tex lampor och vägguttag. Nu står man där med en fjärrkontroll för att manuellt tända och släcka allt i huset. Såvida man inte vill börja prenumerera på deras premiumtjänster. Tack och hej Telldus. Era skitgrejer åker ut och kommer aldrig mer in i det här huset igen. Det finns massor av andra hemautomationsprylar på marknaden att välja mellan. Era prylar blir det inte igen.
Varning
Lägg ej dina pengar på telldus! Detta är ett mycket oseriöst företag som säljer hårdvara med gratis app för att styra funktionerna. Nu plötsligt har de ändrat affärsmodell, och vi användare skall nu betala för basic-funktionerna i appen.
Vi kunder står alltså med hårdvara för tusentals kronor som nu inte går att använda utan inbetalning av månatlig lösensumma. Hutlöst!
Jag kommer att leta efter en alternativ lösning för att styra mina 433MHz-produkter.
Skulle aldrig rekommendera
Skulle aldrig rekommendera ett företag som tar bort grundläggande tjänster på produkter man köpt för tusentalskronor. Glad jag har en Homey Pro (2023) på väg via posten. Utvecklingen av tjänsterna hos Telldus har aldrig varit på en amatörnivå. Men att ta bort funktioner man betalat för plötsligt är ett nytt lågrekord.
Vilket pajasföretag
Vilket pajasföretag. Helt plötsligt börja ta betalt.
Nej, jag rekommenderar alla att inte köpa deras produkter.
Lurendrejeri
Helt plötsligt börja ta betalt för schema, som fungerar som en vanlig timer. Helt otroligt köp inte.
Bluff och båg
Bluff och båg. Vidrigt att helt ändra affärsmodell och låsa upp sina kunder i någon bisarr gisslandsituation där du har två alternativ:
1. Skrota alla prylar som du en gång köpt och kunnat använda kostnadsfritt.
2. Betala en månadsvis lösensumma för att få ditt hem frisläppt som nu hållsgisslan.
Nej, finns bättre på marknaden
Nej, allt slutade funka och man blir inlurad i att betala löpande kostnader.
Varing för Telldus
Köpt ett system och valde deras basic-lösning då vi inte behövde så avancerade funktioner. Nu skall man ha betalt för det som var gratis vid inköp.
Supporten är under all kritik. Systemet låg nere 2-3 dagar nyligen och det var sparsamt/obefintliga kommentarer från bolaget om hur det såg ut eller prognos när det skulle vara avhjälpt.
Skall slänga ut det och byta till ett system där man värdesätter oss som kunder.
Bra produkt men luras in i betaötjänst
Undvik Telldus med alla medel
Undvik Telldus med alla medel. Bra och funktionella produkter men när du köpt en en produkt kommer de efter ett tag att kräva dig på mera pengar för att den ska fortsätta att fungera. Fula affärsmetoder.
Produktmässigt bra och praktiska grejer. Men som sagt undvik dem om du inte plötsligt en dag antingen får ställa din pryl i bokhyllan eller börja betala för att den ska fortsätta fungera.
En gång ett bra företag men som nu tyvärr blivit rena skojeriet.
Telldus
Uselt att ta bort tjänster som man betalat för vid köp av Telldus stick.
Fult sätt av Telldus att efter många år börja ta betalt för tjänster som varit gratis.
Med endast 2½ veckas förvarning kräver Telldus att man skall ha ett betal-abonnemang för att kunna använda sin Tellstick som tänkt, t.ex. schemalägga tändning och släckning av lampor..
Telstick har under alla år marknadsförts med argumentet att Basic funktionerna är fria att använda och där ingår schemaläggning.
Nu säger supporten att man fortfarande skall kunna tända och släcka sina lampor manuellt, men vad är det då för vits med att ha en Tellstick?
Supporten anser också att 2½ veckas förvarning om denna förändring, är att de har informerat i god tid.
Nej buuuuu för Telldus som i många år har lockat folk med gratis funktioner för att köpa deras grejor och sen efter många år ta betalt för dessa funktioner.
Det får bli att byta till nått annat, dels av princip, men även för att den tekniska funktionen och kvalitén inte kanske varit den bästa. Funktionen var väl ok förut för att vara en gratis funktion och jag var nöjd med den, men anser inte att den är värd att betala premium abonnemang för.
En savoir plus sur les différents types d'avis.