Vriendelijk geholpen. Er ontstond een probleem bij het inwisselen van een voucher, de leidinggevende ondernam direct actie door telefonisch contact op te nemen met het hoofdkantoor en toen kon het p... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had eerst online overhemden gekocht en enkele dagen later heb ik de winkel bezocht, omdat ik broeken wilde passen en voelen hoe de stof was. Zodoende kon ik meteen die broeken aanschaffen. Bovendie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Word aangegeven levering binnen 18-21 sept. Contact gehad via formulier graag te annuleren als ze niet binnen deze termijn kunnen leveren. Telaat geleverd nu dus bestelling overbodig want hebben e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 30 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!
Bedrijvenpark Twente 314, 7602 KL, Almelo, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
De retourkosten vielen een beetje tegen. Het stond niet in verhouding met wat ik besteld had. Het broekje zelf was te groot. Dat lag aan mijn bestelling maar ik denk dat het ook vrij ruim valt.

Réponse de terStal Familiemode
Bij terstal is altijd alles snel en makkelijk geregeld. Het pak voor mijn zoontje was in de winkel niet meer in zijn maat. Toen heb ik het online besteld en had ik het de dag erna in huis. Prachtig pak.

Réponse de terStal Familiemode
Leuke betaalbare kleding,personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Réponse de terStal Familiemode
Snelle verzending en bezorging, en de producten goed ontvangen. Kwaliteit van de kleding is ook goed.

Réponse de terStal Familiemode
Helaas viel de kwaliteit van het bestelde artikel erg tegen. Voor de levering heb ik al ruim bezorgkosten betaald, en voor retourzending zou ik opnieuw aanzienlijke kosten moeten betalen. Mijn shopervaring bij TerStal is dus erg tegengevallen.

Réponse de terStal Familiemode
Geen tijd om na de winkel te gaan. Toen snel besteld via website. Super snel geleverd. Precies wat ik zoch. Erg blij mee. Mooie kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Blij met Ter Stal.

Réponse de terStal Familiemode
De artikelen die ik online besteld heb zijn de volgende dag geleverd maar was eerst naar de winkel geweest maar die was dicht terwijl op de site stond dat hij open was vandaar de 3 sterren anders waren het er wel meer geweest.

Réponse de terStal Familiemode
Top! Heel blij mee, hele leuke en goede kwaliteit kleding. Goede prijs/kwaliteit. Bestelling snel ontvangen.

Réponse de terStal Familiemode
De afgelopen weken was de uitverkoop bij terStal Familiemode weer meer dan de moeite waard. Wel tot 70% op de originele prijs. Ik heb als vaste klant naar hartenlust kunnen shoppen. En ondanks de vakantieperiode toch snel bezorgd. En me nu al verheugen op de najaarscollectie.

Réponse de terStal Familiemode
4 dezelfde broeken besteld. 3 retour gebracht in de winkel omdat ze niet goed zaten. Goed geholpen.

Réponse de terStal Familiemode
Het is altijd netjes en snel bezorgd en ik weet wat ik koop dat, dat het zeker past en dat is gewoon super fijn om te weten

Réponse de terStal Familiemode
Ik kom niet van hun mailinglijst af en ze spammen mijn hele inbox vol. Na elke mail schrijf ik me uit, waarna de melding: succesvol uitgeschreven. Toch weer allemaal ongewenste e-mails van ter stal. Klantenservice reageert niet op de mail of ze me handmatig uit willen schrijven.

Réponse de terStal Familiemode
De nieuwe collectie van Nicolette Kluivert is geweldig heb alle kleuren broeken gekocht ,wel heel erg jammer dat de bijpassende blazers niet in xxl zijn ,terwijl de broeken dat wel,ik zou heel erg blij zijn als die ook in de collectie zouden komen

Réponse de terStal Familiemode
Jammer genoeg kun je maar 6 stuks tegelijk bestellen van 1 artikel en dat is erg vervelend als je onderbroeken nodig hebt. Dan moet je dus 2x verzendkosten betalen.
En elk artikel zat nog eens apart verpakt in een veel te grote zak van plastic. Erg overbodig lijkt mij dit.

Réponse de terStal Familiemode
Super leuke broek. Eindelijk een broek die bijna te lang is. Goede kwaliteit en snelle verzending!

Réponse de terStal Familiemode
ik heb 4 hemden gekocht bij terstal en wilde ze retourneren en wordt er gezegd we mogen deze niet terugnemen omdat het onderkleding is ik zeg ze zijn niet gedragen maar kon ze toch niet retouren slechte service