Vriendelijk geholpen. Er ontstond een probleem bij het inwisselen van een voucher, de leidinggevende ondernam direct actie door telefonisch contact op te nemen met het hoofdkantoor en toen kon het p... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had eerst online overhemden gekocht en enkele dagen later heb ik de winkel bezocht, omdat ik broeken wilde passen en voelen hoe de stof was. Zodoende kon ik meteen die broeken aanschaffen. Bovendie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Word aangegeven levering binnen 18-21 sept. Contact gehad via formulier graag te annuleren als ze niet binnen deze termijn kunnen leveren. Telaat geleverd nu dus bestelling overbodig want hebben e... Voir plus
L'entreprise a répondu
De afgelopen weken was de uitverkoop bij terStal Familiemode weer meer dan de moeite waard. Wel tot 70% op de originele prijs. Ik heb als vaste klant naar hartenlust kunnen shoppen. En ondanks de vaka... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 30 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!
Bedrijvenpark Twente 314, 7602 KL, Almelo, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
alleen pinnen, dus niet contant terwijl dit een wettig betaal middel is
dus ben weggegaan zonder iets te kopen omdat ik dit belachelijk vind

Réponse de terStal Familiemode
Slips gekocht ongedragen, nog in verpakking. Beleid van TerStal is geen retour i.v.m. hygiene, begrip voor maar hoe kom je er dan achter dat de maat niet goed is. Moet je dan verschillende maten kopen en welke past houden en de rest maar weggooien, is dit dan het beleid van TerStal??

Réponse de terStal Familiemode
Fijne winkel en fijne webwinkel en vaak fijne aanbiedingen

Réponse de terStal Familiemode
Leuke kleding voor een leuke prijs geweldige aanbiedingen ook
Setje gekocht van broek en truitje, in de actie prijs wat je normaal al voor het truitje betaald

Réponse de terStal Familiemode
Meestal ben ik tevreden, soms als een item vertraagd is waar ik op zit te wachten, baal ik een beetje.

Réponse de terStal Familiemode
Fijne medewerkers en goede online bezorging !

Réponse de terStal Familiemode
⚠️ BESTEL HIER GEEN BH’S ONLINE ALS JE NIET 100% ZEKER BENT VAN JE MAAT !!!
terStal weigert retour van online bestelde bh’s, ook wanneer deze uitsluitend zijn gepast, niet zijn gedragen, volledig nieuw zijn, de labels er nog aan zitten en er geen hygiënische verzegeling is verbroken.
Als ik 0 sterren kon geven, zou ik dat doen. 1 ster is eigenlijk al te veel.
IN HET KORT:
- retour van online bestelde bh's wordt geweigerd zonder duidelijke wettelijke onderbouwing;
- op mijn concrete vragen wordt niet meer gereageerd;
- annuleren van een bestelling blijkt onmogelijk;
- bestelling niet ophalen in de winkel zou volgens terStal niet automatisch tot terugbetaling leiden;
- bij een retour wordt juist een bh geregistreerd die volgens terStal niet retour mag;
- ik moet meerdere keren zelf achter mijn geld aan;
———————————
HET HELE VERHAAL:
Volgens terStal mogen bh’s vanwege een recente beleidswijziging vanuit hygiënisch oogpunt niet worden geruild of geretourneerd.
Ik heb dit voorgelegd aan de ACM/ConsuWijzer. Zij geven aan dat je tijdens de wettelijke bedenktijd een online gekocht product mag uitpakken, uitproberen en passen, zoals in een winkel. Ondergoed, zoals een bh, valt niet automatisch onder de hygiëne-uitzondering. Ook Europese consumentenwetgeving en het Slewo-arrest (HvJ EU C-681/17) zijn hierbij relevant.
Mijn bh’s waren uitsluitend gepast, niet gedragen, volledig nieuw, met labels en zonder verbroken hygiënische verzegeling. Ik ben daarom van mening dat mijn herroepingsrecht hier gewoon van toepassing was.
terStal lijkt een eigen retourbeleid boven het wettelijke herroepingsrecht te stellen.
Ik vroeg terStal om de concrete wettelijke grondslag voor de weigering. Het antwoord: “In onze voorwaarden staat het.” Daarna reageerde terStal helemaal niet meer op mijn verdere e-mail.
Een tweede bestelling met bh’s kon ik vervolgens niet annuleren. Volgens terStal wordt een bestelling direct verwerkt en worden niet-opgehaalde bestellingen niet automatisch terugbetaald. Ik moest de bestelling daarom noodgedwongen ophalen, en terwijl ik de bh's nog niet eens had aangeraakt, mocht ik ze volgens van terStal niet retourneren - zelfs niet direct in de winkel!
Als je in een fysieke winkel een bh past en de maat niet goed is, ben je toch ook niet verplicht hem te kopen? Waarom zou dat bij een online bestelling, die je nota bene in de winkel ophaalt, anders zijn?
Bij het retourneren van andere artikelen werd vervolgens nota bene een bh als retour geregistreerd, terwijl bh’s volgens terStal juist niet retour mogen... De medewerkster kon dit niet oplossen en gaf aan "dat ik dit maar moest regelen met de klantenservice".
Na een maand had ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Tot twee keer toe moest ik zelf opnieuw contact opnemen. Uiteindelijk kreeg ik na veel moeite mijn geld terug.
Hoeveel klanten controleren dit eigenlijk niet en trekken dus niet aan de bel? Dan blijft het geld blijkbaar staan totdat de klant zelf aan de bel trekt. Dat is toch onacceptabel?!
En alsof dat nog niet genoeg is, blijven de nieuwsbrieven komen, ondanks dat ik mij inmiddels meer dan 10 keer heb afgemeld en telkens een bevestiging kreeg. Op mijn inhoudelijke vragen reageren lukt blijkbaar niet, maar nieuwsbrieven versturen lukt wél.
KORTOM: Een zeer frustrerende en onklantvriendelijke ervaring.
Mijn vertrouwen in terStal is volledig weg.
Hier bestel ik nooit meer !!!
Mijn rechtsbijstandsverzekering helpt helaas pas bij een schadebedrag boven €175. Daar kom ik gelukkig(?) niet aan, maar eerlijk gezegd zou ik bijna meer bh’s kopen om het bedrag hoog genoeg te maken voor een gevecht met terStal.
Maar ik heb inmiddels genoeg tijd en energie aan terStal verspild, dus ik laat het hierbij.
De bh’s die niet passen, zal ik dan maar ritueel verbranden, aangezien retourneren blijkbaar geen optie is 😉
MELDING BIJ DE ACM
Ik hoop dat meer consumenten met vergelijkbare ervaringen hiervan melding maken bij de ACM, zodat serieus naar dit beleid en de werkwijze van terStal wordt gekeken en terStal mogelijk een waarschuwing krijgt (of liever nog: een dikke vette boete!).
TOT SLOT
En @terStal: bespaar mij jullie standaardreactie “wat vervelend dat...”. Als jullie dit echt vervelend vinden, had ik dat graag gemerkt aan de manier waarop mijn klacht is behandeld.
Dus dat.
Sorry mensen, het kon echt niet korter 🤣
Deze ballon broek had ik eerder al besteld.
Maar na die keer dragen was de naad in het kruis (van het kruis naar achteren)en de zijnaad links in de broekspijp helemaal open.De naden waren zo dicht op de naden genaaid dat ze wel moesten gaan rafelen met als gevolg dat de naden open gingen staan.Balen,maar drie dagen plezier van mijn aankoop gehad.De broek vind ik zo leuk dat ik hem voor een tweede keer bestelde.Nu ga ik zelf alle naden goed dicht naaien zodat ik hem kan dragen zonder problemen.
Al met al een teleurstellende ervaring

Réponse de terStal Familiemode
Ik moet 20 km rijden naar het Ter Stal filiaal. Ik kreeg een mail dat mijn pakje er was. Er naar toe gereden. Was het er toch niet. 2 dagen later weer een mail dat mijn pakje er was. Weer er naar toe gereden. Was er maar 1 van de 2 pakjes. Ik was een beetje boos en heb de bestelling geannuleerd.
Vorige bestellingen gingen wel goed maar deze keer niet. Helaas.

Réponse de terStal Familiemode
Zeer snel en efficiënt travel goede kwaliteit tevreden gerda verhoeks

Fijne webshop
Altijd goede ervaringen, prijs/kwaliteit en maatvoering, elke keer weer heel tevreden ❤️

Réponse de terStal Familiemode
Snelle website, makkelijk bestellen alleen levering duurde langer.

Réponse de terStal Familiemode
Bij Ter Stal word je altijd TOP geholpen ..personeel is bijzonder vriendelijk en doen erg hun best met advies geven.

Réponse de terStal Familiemode
Ik koop de travel kledinglijn van Nicolette bij terstal, die is perfect, mooie stof, fijne pasvorm en een fijne prijs!

Réponse de terStal Familiemode
Erg leuk kleding met goede prijs kwaliteit verhouding. Personeel in winkels is zeer vriendelijk

Réponse de terStal Familiemode
Ik wacht al een dikke week op mijn bestelling, nog steeds niet verstuurd.
Al gebeld en dan zeggen ze het wordt vandaag verstuurd, maar we zijn al weer 1 dag verder en nog niets verstuurd. Maar de rekening staat al wel open bij riverty.