Vriendelijk geholpen. Er ontstond een probleem bij het inwisselen van een voucher, de leidinggevende ondernam direct actie door telefonisch contact op te nemen met het hoofdkantoor en toen kon het p... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had eerst online overhemden gekocht en enkele dagen later heb ik de winkel bezocht, omdat ik broeken wilde passen en voelen hoe de stof was. Zodoende kon ik meteen die broeken aanschaffen. Bovendie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Word aangegeven levering binnen 18-21 sept. Contact gehad via formulier graag te annuleren als ze niet binnen deze termijn kunnen leveren. Telaat geleverd nu dus bestelling overbodig want hebben e... Voir plus
L'entreprise a répondu
De afgelopen weken was de uitverkoop bij terStal Familiemode weer meer dan de moeite waard. Wel tot 70% op de originele prijs. Ik heb als vaste klant naar hartenlust kunnen shoppen. En ondanks de vaka... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 30 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!
Bedrijvenpark Twente 314, 7602 KL, Almelo, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ik ben goed geholpen nadat mijn pakket niet compleet was, werd de rest gelijk met spoed bezorgd

Réponse de terStal Familiemode
Vandaag zo vriendelijk geholpen door de verkoopster in Terstal Berkel & Rodenrijs
Wij hadden een aankoop waar iets mee was en geen bon, voor haar geen probleem en loste het zo netjes voor ons op samen met de winkel in Middelburg, wat een aanwinst is dit voor de Terstal familie,zulk waardevol personeel zie je niet vaak meer en zeker voor zo’n jonge dame, helemaal top !!!

Réponse de terStal Familiemode
Altijd vriendelijk personeel en goede service.

Réponse de terStal Familiemode
Kunt niet contant betalen. Ik snap het stukje veiligheid voor het personeel maar daar zijn ook andere opties voor. Ik voelde toch voorschut gezet na lekker te shoppen bij de kassa te komen en dan niet kunnen betalen

Réponse de terStal Familiemode
De broek hebben we terug kunnen brengen. Maar de reclame in de mail is niet te stoppen. Ze blijven maar spammen in je mail. Elke keer geef ik aan geen mails meer te willen ontvangen.

Réponse de terStal Familiemode
Mooie leuke kleding voor mooie prijzen
Fijn personeel, staan altijd klaar voor vragen
Leuke aanbiedingen
Gewoon alles leuk

Réponse de terStal Familiemode
Wat een slechte zaak in voorthuizen er is van alles niets de zoveelste keer al

Réponse de terStal Familiemode
Wat een slechte kwaliteit! Ik heb een paar weken geleden 2 pakken met stippen gekocht. Een blauwe en en witte! Deze weggelegd voor mijn vakantie. Afgelopen week dus voor de eerste keer aan gehad. Binnen no-time was de stof beschadigd!!! Bij een filiaal naar binnen gelopen en de dame bij de kassa zegt doodleuk dit valt niet onder de garantie!
De rest van de dag voor paal gelopen.
Mail gestuurd via socials en dat reageren ze niet op.
Wat een service!

Réponse de terStal Familiemode
Goed verpakt. Snel verzonden. En de broeken zitten ook nog eens top!

Réponse de terStal Familiemode
Travelkleding besteld het kwam binnen en toen zat de beveiliging er nog aan. Verschillende winkels langs geweest. Gelukkig op het werk bij mijn man konden ze deze verwijderen. Erg slordig om zo kleding te versturen. Zelfs bij de ter Stal winkel konden ze me niet helpen.

Réponse de terStal Familiemode
Snelle bezorging ophalen in de winkel ook mogelijk… fijn.

Réponse de terStal Familiemode
Ooit kocht ik een pantalon van travelstof. Daar heb ik nu nog plezier van, perfecte pasvorm. Nu was er een aanbieding van dezelfde broeken in andere kleuren. Direct twee gekocht met blazer. Passen weer perfect en zulk fijn materiaal. Echt een sterrenaankoop!

Réponse de terStal Familiemode
Hoewel contant geld een wettelijk betaal middel is werd me dit bij de kassa geweigerd. Ter stal is pin-only.
Aangezien ik door omstandigheden niet kon pinnen voelde dit discriminerend en onprettig. Een andere klant heeft voor me gepint en ik heb aan haar contant betaald bij de kassa. Gekke situatie dat klanten voor de kassa dit onderling op moeten lossen. Slechte zaak!

Réponse de terStal Familiemode
Artikel was in de juiste maat van de herenpolo was niet meer voorradig in de winkel, dit heb ik makkelijk online kunnen vinden en bestellen.
Zeer snelle verzending en perfect mogen ontvangen.
Zeer tevreden over de eerste bestelling online.