Vil mene at Johannes er en af de mest dedikerede mennesker jeg har mødt. Når du kommer i forløb hos The Mental Winner sørger Johannes for at du tilegner dig alle de kompetencer der er afgørende fo... Voir plus
The Mental Winner for dig der vil opnå store resultater på kort tid. Det er for dig, der drømmer stort, er modig og er villig til at tage handling på at leve det liv du i dit hjerte føler er din fød... Voir plus
Yderst kompetent og vanvittigt forløb Forløbet hos The mental winner må siges at være yderst gennemarbejdet. Jeg forventede egentlig en lidt normal tilgang til coaching forløbet, men må sige J... Voir plus
Johannes arbejder hver dag for at alle sine klienter opnår stor vækst i deres forretning! For Johannes brænder for at se dig skabe den succes du har potentialet til at opnå. Så hvis du har en drøm o... Voir plus
Écrit par l'entreprise
I The Mental Winner coacher vi unge ambitiøse mennesker der har en drøm om at opnå stor succes på rekordtid. For det er bevist at det mest afgørende for om du skaber succes i livet er din mentalitet og det er det vi er mestrer i her i The Mental Winner.
Tempovej 10B, 2750, Ballerup, Danemark
- +4526230187
- johannes@thementalwinner.dk
- thementalwinner.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Johannes the MentalWinner er det hele værd
Hvis man har drømme og mål og vil man nå til tops med en masse hårdt arbejde, som atlet er the MentalWinner fantastisk. Han er dygtig til at guide en mentalt og manden ved hvad han snakker om. Jeg har på allerede 2 uger fået en masse ud af hans redskaber og det et helt klart pengene værd.
Med tre ord. Manden er fantastisk 💪🏼⚽️
Johannes har virkelig gjort en forskel i mit liv.
Johannes er virkelig dygtig til at få én til at omfavne sit potentiale, sine drømme og se tingende i et nyt lys. Han formår at møde én i øjenhøjde og kommer med nogle fantastiske værktøjer som enhver ung elitesportsudøver akut står og mangler. De varmeste anbefalinger herfra.

Réponse de The Mental Winner
Nu har min søn været på forløb hos…
Nu har min søn været på forløb hos Johannes, og de er godt halvejs inde i forløbet, og min søn er blevet mere målrettet og bedre på alle punkter. Kan klart anbefale Johannes, han har et super engagement og er utroligt dedikeret.

Réponse de The Mental Winner
Johannes er rigtig god til at guide…
Johannes er rigtig god til at guide folk mentalt og kan 100 procent anbefales. Det er alle pengene værd.

Réponse de The Mental Winner
Fantastisk koncept alle har brug for …
Jeg har henvist unge mennesker til Johannes Rosendal founder & daglig leder af The Mental Winner. Og jeg vil fortsætte med at gøre det! Johannes har nemlig et drive og en energi helt ud over det sædvanlige, som han formår at omsætte til at hjælpe andre med at få struktur, plan og et mindset, der hjælper dem med opbygning af den helt rette mentalitet. Fantastisk koncept alle har brug for!

Réponse de The Mental Winner
Johannes er utrolig professionel og dedikeret.
Johannes er utrolig professionel og dedikeret. Han har en gejst som ingen anden, og han kan virkelig få en på rette spor angående sin mentalitet ved hjælp af gode redskaber/øvelser og fantastsik humør.
Fantastisk engagement. Det virker.
Som tidligere fysisk træner i FCK, har jeg set vigtigheden af, at spilleren har en person/autoritet som kan lytte, give opmærksomhed og implementere værktøjer, således at spillerens udvikling ikke stopper og præstationerne højnes.
Det giver Johannes "The Mental Winner" min søn og det virker.
The mental winner fremragende🙌🏻
The mental Winner er et super sted at få optimeret sin mentale tilgang til livet og din sport. Jeg kunne mærke at der var en vilje, og et engagement udover det sædvanlige første gang jeg var til en samtale.
Hvis du ønsker resultater
Hvis du ønsker resultater, så vil jeg helt klart anbefale at arbejde helt tæt med Johannes og The Mental Winner.
Fantastisk oplevelse indtil videre
Fantastisk oplevelse indtil videre, har været i gang i snart 2 uger og allerede positiv over hvor arrangeret og dedikeret Johannes er.
Vil klart anbefale The Mental Winner, han er helt fantastisk gut, som kun vil en det bedste
En no-brainer investering i dig selv og din fremtid!
Sprudlende Positiv, TopEngageret og Unik tilgang til at få det bedste frem i det enkelte individ!
Et super forløb som har boosted min søn på mange plan.
Og så er han oven i købet en super flink fyr😊
Johannes kan noget helt specielt!
Johannes kan noget helt specielt!
Johannes har en smittende energi og så er han helt vildt dedikeret til at ville hjælpe unge sports talenter med at sætte mål og nå deres drømme. Min søn er i et forløb hos Johannes og jeg vil helt klart anbefale et sådan forløb.
Yderst kompetent
Yderst kompetent! Kan stærkt anbefales til dem som ønsker at tage tingene til det næste niveau!
Johannes har en helt fantastisk positiv…
Johannes har en helt fantastisk positiv energi. Hvis du vil opnå resultater og virkelig skubbe dig selv, så er Johannes den helt rigtige person at tage fat i. Hans åbenhed og vindermentalitet formår at skabe store resultater
Johannes The Mental Winner er en super…
Johannes The Mental Winner er en super sød og yderst professionel fyr. Da jeg mødte ham første gang, kunne jeg med det samme mærke en positiv energi og iver for at opnå resultater. Hvis du har ambitioner i dit liv eller/og med din sport kan han klart anbefales. Han giver 100% for at hjælpe dig, og for at opfylde lige præcis dine drømme!
The mental Winner/Johannes
The mental Winner/Johannes
Er virkelig dygtig til at arbejde med de unge og engagerer sig utrolig meget for de spillere han arbejder med.
Johannes er også rigtig god til at tale med mig og give den rette selvsikkerhed om at man godt kan og man er den bedste
Kan klart anbefale ham!
Den Mentale Vinder!
Johannes er først og fremmest en vinder, som ved hvordan man skaber resultater gennem et stærkt mindset.
- Har man ambitioner i livet og mod på selvudvikling, så er Johannes den helt rigtige kapacitet at have ved sin side! Han er ekstremt ambitiøs og dedikeret til dine drømme, samtidig med at han er et fantastisk menneske.
Mine varmeste anbefalinger!
Unikt og fantastisk samarbejde
Unikt og fantastisk samarbejde. Gå ind og tjek hans hjemmeside der har jeg givet ham en ydeligere udtagelse :)
Mental vinder
Johannes har en unik vindermentalitet og arbejder ben hårdt for at få dig på rette vej med din sport. Han har store ambitioner på dine vegne og det kan helt klart mærkes. Stor anbefaling herfra!
Vil du virkelig vil noget inden for din sport så invester i dig selv her
THE MENTAL WINNER har virkelig lavet et program som kan hjælpe alle elitesportsudøvere med at blive professionelle indenfor deres sportsgren. Johannes har nogle helt unikke evner som jeg ikke har oplevet nogen andre har. Han har virkelig hjulpet mig med at skabe et mindset der kan stå alt igennem og det er sket på rekordtid. Så hvis du vil have kæmpestore resultater på ingen tid, skal du købe et forløb hos Johannes THE MENTAL WINNER.