Mijn klacht die ik via de mail heb mogen sturen over Bemmel&Kroon is naar alle tevredenheid binnen een week door thuiswinkel.org opgelost . Ik ben heel blij dat zij voor consumenten opkomen.
Lisez les avis des autres
Eigenlijk verdienen zij geen ster. Ik plaats normaal gesproken geen reviews, omdat ik weet hoe ingrijpend dit kan zijn. In dit geval acht ik het echter gerechtvaardigd om mijn ervaring te delen. Ik... Voir plus
Ik kocht 2 jaar geleden een e-bike bij Amazon. In januari terugroepactie: de bike is onveilig. Lang gechat met Amazon. Werd doorverwezen naar fabrikant: die hield de boot af. Amazon kon (blijkens de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Verwacht geen inhoudelijk hulp. Twee ingezonden klachten kwamen niet aan en de derde werd met een pennenstreek afgewikkeld. Onbereikbare organisatie die zich m.i. slechts inzet voor de belangen van ha... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer. Wil je weten wat jouw rechten zijn als consument? Kijk dan hier: https://www.thuiswinkel.org/consumenten/helpcenter/
Coordonnées de contact
Horaplantsoen 20, 6717 LT, Ede, Pays-Bas
- 0318 64 85 75
- info@thuiswinkel.org
- thuiswinkel.org
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 7 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Eigenlijk verdienen zij geen ster.
Eigenlijk verdienen zij geen ster.
Ik raad af om zaken te doen met dit bedrijf, omdat klanten naar mijn ervaring worden afgewezen zonder duidelijke onderbouwing.
Betrouwbare en aanbevolen partner voor geschillen met webwinkels
Mijn waardering voor Thuiswinkel.org is enorm. De webwinkel waar ik een product besteld had, wilde niet het volledige bedrag terugstorten van het geretourneerde artikel. Na veel mails en contacten die Thuiswinkel.org gehad heeft met de leverancier is het toch gelukt om mijn geld terug te krijgen. De uitwisseling van de klachtbehandeling ging snel, correct en respectvol.
Hartelijk bedankt voor deze inzet!

Réponse de Thuiswinkel.org
Het melden dat deze organisatie is ingeschakeld zorgde voor een supersnelle afhandeling van de klachtl
Het feit alleen al, dat je de webwinkel, in dit geval Bol, informeert dat Thuiswinkel.org is ingeschakeld zorgt voor een stroomversnelling bij het behandelen van de klacht.
Een dag later was het probleem opgelost met excuses.
Iets waar normaal 5 dagen voor stond duurde inmiddels 5 weken.

Réponse de Thuiswinkel.org
Wettelijke garantie wordt genegeerd ondanks bemiddeling Thuiswinkel.org
Ik heb bij Voetbalshop.nl een Nike wedstrijdshirt gekocht. Binnen ongeveer tien maanden liet het logo los. Bij normaal gebruik hoort dit niet te gebeuren.
Ik heb hierover contact opgenomen met Voetbalshop.nl, maar zij bleven volhouden dat er maar drie maanden garantie op textiel zit. Dit klopt niet, want wettelijke garantie heeft geen vaste termijn.
Daarom heb ik een klacht ingediend via Thuiswinkel.org. Na de bemiddeling kreeg ik van Thuiswinkel.org de volgende reactie van Voetbalshop.nl:
“Thuiswinkel.org heeft geprobeerd om te bemiddelen tussen u en het lid om zo tot een oplossing te komen. De webwinkel heeft aangegeven dat zij bij haar standpunt blijft.”
Met andere woorden: ondanks bemiddeling weigert Voetbalshop.nl een oplossing te bieden en blijft men een onjuist standpunt innemen over garantie.
Ik vind dit erg teleurstellend, zeker voor een webshop die is aangesloten bij Thuiswinkel.org. Wettelijke consumentenrechten zouden gerespecteerd moeten worden.
Geen controle ?
Geen controle ?
Als voorbeeld: Emma-sleep.nl voert het Thuiswinkel waarborg logo maar voldoet niet aan de wetgeving, ze hebben nl. geen emailadres, KvK nummer en Fysiek Adres vermeld. Hoe is dit mogelijk
Klacht
Een aantal e-mails gestuurd naar betreffende partij, weinig tot geen respons, na thuiswinkel.org ingeschakeld te hebben was het probleem binnen 1 week opgelost

Réponse de Thuiswinkel.org
Media Markt kwam haar afspraken niet na.
Door jullie hulp heeft Media Markt eindelijk de kapotte wasmachine opgehaald, deze was zo geleverd door hun.
Jullie super bedankt hiervoor.

1 ster nog teveel
Eigenlijk is 1 ster nog teveel, althans als het gaat om de belangen van kopers die spullen hebben gekocht via een webwinkel platform, Amazon in dit geval. Amazon doet niets met de verstrekte informatie van de koper, zonder te luisteren naar de argumenten van de koper en als Amazon niets doet, doet Thuiswinkel.org ook niets. Dat is het verhaal in een notedop. Geen check, helemaal niets. Dat er sprake is van valsheid in geschrifte en dat daarvan aangifte is gedaan bij de politie, interesseert Amazon, noch Thuiswinkel.org. Telefonisch contact wordt afgehouden door de ‘Legal assistent’. Thuiswinkel.org is niet meer dan een club van verkopers.
Super tevreden
Ik werdt dezelfde dag nog gebeld met een excuus en er werdt gelijk een nieuwe opgestuurd.
Terwijl ik zelf al twee weken zwaar werdt genegeerd met bellen en mailen.
Dus super bedankt ben heel blij met jullie
Met vriendelijke groet Colin

Réponse de Thuiswinkel.org
Professionele en betrouwbare hulp bij vastgelopen klacht
Thuiswinkel Waarborg heeft mij uitstekend geholpen toen mijn klacht bij een bedrijf volledig vastliep. Ze reageren snel, denken mee en zorgen dat een groot bedrijf zich alsnog aan zijn verplichtingen houdt. Fijn om te merken dat er nog een partij is die écht opkomt voor consumenten.

Réponse de Thuiswinkel.org
Effectief optreden, ook voor consumenten
Wat fijn dat er een organisatie bestaat als Thuiswinkel.org, die niet uitsluitend voor haar aangesloten leden optreedt, maar ook voor klanten van deze leden. Vervelend akkefietje met Furnicher over garantie op een bij hen aangekochte bureaustoel. Klacht ingediend bij Thuiswinkel en de volgende dag een telefoontje gehad van Furnicher dat het op een misverstand berust met excuses. Vervolgens hebben zij het toch keurig met mij opgelost. Chapeau!
Cok van Veen

beste Unterstützung und Hilfe bei Streitigkeiten
sehr gute Unterstützung, mit der Hilfe von thuiswinkel haben ich meine Gutschrift und das Geld endlich nach über einem Monat zurück erhalten. Danke, weiter so.

Réponse de Thuiswinkel.org
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen, de maat van de steunkousen was het klein. MAAR omruilen geen optie - staat zo in hun voorwaarden zeggen ze dat steunkousen niet omgeruild kunnen worden. Mijn mama heeft een schoenmaat 40 en ze hebben me een 36/38 opgestuurd en willen deze NIET omruilen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Schandalig is het !!!!

Réponse de Thuiswinkel.org
Geen reactie op klacht over wettelijke garantie – zeer teleurstellend
Op 12 oktober 2025 heb ik bij Thuiswinkel.org een klacht ingediend over Wehkamp, omdat zij mijn beroep op wettelijke garantie hebben afgewezen. Het gaat om een wasmachine die na ongeveer 4,5 jaar ernstige gebreken vertoont (extreem schudden en lawaai). Volgens ConsuWijzer mag je van een apparaat van deze categorie een levensduur van circa acht jaar verwachten. Wettelijke garantie is dus nog volledig van toepassing.
Thuiswinkel.org bevestigde dat zij mijn klacht naar Wehkamp zouden doorzetten en dat ik binnen 7 dagen een reactie mocht verwachten. Die reactie is nooit gekomen.
Na ruim drie weken zonder enig antwoord heb ik zelf een reminder gestuurd, maar ook daarop heb ik tot op heden geen enkele reactie ontvangen.
In de tussentijd zitten wij met een gevaarlijk schuddende wasmachine die nauwelijks nog bruikbaar is, terwijl we een gezin hebben met twee jonge kinderen en de machine dus dagelijks nodig is.
Ik heb Thuiswinkel.org benaderd omdat zij een keurmerk zijn dat consumenten zou moeten beschermen en erop zou moeten toezien dat aangesloten webwinkels de wettelijke regels volgen. Helaas heb ik daarvan niets gemerkt: mijn klacht is simpelweg genegeerd.
Ik deel mijn ervaring zodat andere consumenten zich bewust zijn dat ondersteuning vanuit dit keurmerk in mijn geval totaal is uitgebleven.
Dit "bedrijf" doet niets
Dit "bedrijf" doet niets, behalve vermoed ik contributie ontvangen van de leden. Zie je dit "keurmerk", dan kan je het net zo goed skippen, want de betekenis is letterlijk niets.
Verwacht om te beginnen al niet dat ze reageren. Laat staan dat ze iets met je klacht doen.
Wassen neus. Geen bemiddeling, maar hooguit doorgeefluik webshop
Klacht over aangesloten webshop die recht op retourneren niet wil nakomen (terwijl het volgens hun eigen voorwaarden wel kan en zelfs moet) ingestuurd in de hoop op een oplossing. De klacht is door Thuiswinkel doorgezet naar de webshop. De webshop herhaalt het eerdere (onjuiste) standpunt, zonder enige inhoudelijke onderbouwing, dwz dat ze de retour niet accepteren. Thuiswinkel stuurt het antwoord door naar mij en klaar. Daarna gevraagd of Thuiswinkel de zaak wil bekijken en wil bemiddelen. Alles toegelicht, aangegeven dat ik e.e.a. verder kan toelichten als dat nodig is. Na een paar uur tijd komt het antwoord al van Thuiswinkel: we hebben het voorgelegd aan de webshop en die blijven bij hun standpunt. Goedemiddag, punt, klaar! Dit noemen ze ' bemiddelen' en 'keurmerk'???? Dacht het dus niet. Een wassen neus is het nog niet eens. Zonde van je tijd. Schijnzekerheid voor de consument. Zelfs de toepassing van de eigen voorwaarden wordt bij de webshop niet afgedwongen. Je hebt er dus helemaal niks aan en het zegt helemaal niks over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de aangesloten webshop.
wettelijke garantie geschil opgelost
Ik had een wettelijke garantie geschil met 123apparatuur. Omdat dit niet werd opgelost heb ik contact gezocht met thuiswinkel.org, de aangesloten branchorganisatie van 123apparatuur. Je moet wel even geduld hebben voordat ze reageren (heb bijna een maand moeten wachten). Ik weet niet of zij nu het zetje in de juiste richting hebben gegeven, maar het geschil is wel opgelost!

Réponse de Thuiswinkel.org
Nieuwe scooter met problemen maar opgelost door eigenaar
Mijn dochter een scooter gekocht bij voordeel scooter maar klachten niet opgelost en gemeld bij thuiswinkel waarborg maar ook die geven niet thuis, na een slechte review opgelost door de eigenaar die netjes terug belde. Met hem besproken wat de klachten waren en niet waren opgelost door de medewerker van ze. Nu opgelost en ook hij zei dat ze gingen stoppen met thuiswinkelwaarborg want dat is geen toegevoegde waarde als ze niks oplossen of reageren.
Terugbetaling retourgezonden artikel
Ik had een geschil met Bonprix over een terugbetaling van een retour. Thuiswinkel.org pakte het op en ineens konden ze het terugbetalen. Super.

Réponse de Thuiswinkel.org
Hebben de virtuele muur weten te doorbreken!
Product bij Amazon gekocht wat defect werd en waar ook na 90 dagen nog gewoon garantie op zat. Maar Amazon verwees naar de leverancier en die gaf geen thuis! Extreem teleurstellende service van Amazon. Je loopt dan tegen een digitale muur waar je niet doorheen kan. Je voelt je compleet machteloos. Gemeld bij Thuiswinkel en deze konden wel door de muur heen breken en uiteindelijk mijn geld terug gekregen. Dus geweldige service! Maar super frusterend dat je eerst tegen een muur oploopt terwijl je gewoon recht op garantie hebt. Zeer teleurstellende dienstverlening van Amazon