Tycker detta företag förtjänar ett bra betyg. Dels för att de svarar på frågor i telefon. När jag gjorde en beställning som jag 24 timmar senare ångrade, skickade jag ett mail, vilket besvarades minut... Voir plus
Jag beställde ett Makita sågbord med stativ och två blad till ett multiverktyg igår söndag (online). Idag måndag hämtade jag alltsammans på förmiddagen i Fjärås!! Alla har varit sympatiska och hjälp... Voir plus
Beställde ett kit med Bosch batteridrivna verktyg. Leveransen drog ut på tiden några dagar, men då jag mejlade dem hade jag sedan allt utom en försenad del ett par dagar senare. Dessutom till cirka... Voir plus
Handla absolut inte härifrån om ni kan tänkas behöva göra en retur. Väntat i 3 veckor fortfarande inte blivit återbetald. Ringt nästan varje dag i och ingen vet något, alla jag pratat med lovar att... Voir plus
Vi har stort sortiment av skruvdragare,kapsågar,klyvsågar,handverktyg & massvis med andra verktyg
Suède
- toolab.se
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Beställde en vara 16/5 och har inte…
Beställde en vara 16/5 och har inte fått den ännu (31/5)
Har skickat Mail till kundtjänst men inget svar.
Mycket dåligt tyvärr

Snabbt och bra.
Snabb leverans.
Rätt produkt.
Bättre pris än konkurrenterna, kommer handla här igen.
Långsam leverans
Valde toolab över sin snabba leverans men det var ett dumt eftersom dom inte har skickat efter 4 arbetsdagar även fast alla varor ska finnas i lager..

Réponse de Toolab Verktyg AB
Det ska inte behöva ta 4 veckor för…
Det ska inte behöva ta 4 veckor för leverans. Det var första och sista gången jag beställde från er!

Toolab & Milwaukee
De säljer varor som de inte har på lager trots att webbshoppen säger att varan finns. Köpte en Milwaukee skruvdragare som fanns i lager.
Vis av tidigare erfarenheter så förvissade jag mig om att Milwaukee skruvdragare fanns, hade aldrig beställt annars.
Först hette det. ”Den kommer om nån dag”. Sedan hette det ”den kommer inom 3-7dagar”. ”Den finns i lager hos Milwaukee.
Nu är vi uppe i 9arbetsdagar. En ansenlig tid för en vara som skulle finnas i lager och skickas inom 24 timmar.
Svarar de på mail längre. Inte alls!
Köp Milwaukee någon annanstans än hos Toolab. Du vet aldrig riktigt om du får det du beställde.

Réponse de Toolab Verktyg AB
Jag vet inte vad som gjorde att jag…
Jag vet inte vad som gjorde att jag just handlar oss er men jag tycker om gardena trädgården slang jag är nöjd med köpet mitt tack för hjälpen med köpet mitt
Bra pris på välkända produkter och…
Bra pris på välkända produkter och numer väldigt snabb leverans.
Beställde lite Tormek prylar Annandag…
Beställde lite Tormek prylar Annandag Påsk, skickades på onsdag och fick SMS kl 09 på fredagen så jag kunde hämta paketet hos lokala Coop butiken. Smidigt att slippa Postnord som jag måste åka 1,5 mil enkel resa för att kunna hämta.
Bra paketerat och bra pris jämfört andra butiker ger högsta betyg.
Lättförståelig hemsida lätt att…
Lättförståelig hemsida lätt att beställa o betala
Jag fick det som jag beställde
Jag fick det som jag beställde, leversnsen blev stoppad i Växjö. ?.
Internet order fungerade klockrent och…
Internet order fungerade klockrent och snabbleverans!
Mkt snabb leverans och prisvärt
Mkt snabb leverans och prisvärt. Kanonbra verktyg till bra pris.
Bra webbutik
Bra webbutik, flera bra betalningsalternativ och snabb leverans.
Stol inte på, att du får vad du beställer
Beställde en Makita vinkelslipar under en kampanj. Så hörer jag inte mera. Kontakter så Toolab efter 20 dagar och får en "det var en fel i systemet" type besked, och at min ordre därför inte kan genomföras fordi dom nu inte har vinkelslipar i lager. Alt för dåligt.

Snabb service
Snabb leverans och allt gick bra
Snabb leverans och allt gick bra, konkurrenskraftiga priser.
Snabbt och enkelt