TopgrejAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Havde købt en fiskestang og været meget tilfreds med kvalitet, levering og hurtig forsendelse. Desværre knækkede stangen i yderste led (4delt) allerede efter kort tid til min store overraskelse i e... Voir plus

Min kone bestilte savage gear beklædning i første omgang. Fik det leveret hurtigere end vi regnede med. Så super service herfra. Et par dage efter bestilte hun støvlerne til sættet. Endnu engang... Voir plus

Køber en stang nede i butikken i Slagelse, hvor jeg efter grundig vejledning og mine egne erfaringer samt behov, bliver anbefalet en stang til over 5000 kr. får informationer om stangen som så senere... Voir plus

L'entreprise a répondu

40 minutter efter jeg havde bestilt, var min pakke afsendt og jeg havde modtaget tracking nummer. Ville dog ønske, at de havde flere predator softbaits på hjemmesiden, så ville denne side være m... Voir plus

1. Magasin de pêche

Écrit par l'entreprise

Stort udvalg i alle de kendte mærker som Shimano, Simms, Hardy, Sage, Abu Garcia, Berkley, SavageGear, Daiwa, Ron Thompson, Patagonia, Guideline og mange flere. Vi findes både som webshop og fysisk butik, så uanset om du vil handle online eller fysisk, så er vi klar til at hjælpe dig.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

82 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Knækket stang i yderste led.

Havde købt en fiskestang og været meget tilfreds med kvalitet, levering og hurtig forsendelse. Desværre knækkede stangen i yderste led (4delt) allerede efter kort tid til min store overraskelse i et kast.
den har altid været pænt opbevaret og passet på. Support var lynhurtig og sender mig et nyt top stykke.
super service, klar anbefaling herfra på alle punkter

23 juin 2023

Min kone bestilte savage gear…

Min kone bestilte savage gear beklædning i første omgang.
Fik det leveret hurtigere end vi regnede med. Så super service herfra.
Et par dage efter bestilte hun støvlerne til sættet. Endnu engang hurtig levering.
Begge gange pakket godt ind.
Så ikke sidste gang der bestilles derfra.

14 avril 2023

Bestilte nogle Vandrestøvler hos dem

Bestilte nogle Vandrestøvler hos dem. De blev leveret hurtigt og alt passede som bestilt. Den er ikke sidste gang jeg bestiller fra dem af og når jeg er på jagt efter udstyr til mit vildlife fotografering er topgrej.dk en af de webshops der bliver tjekket først.

12 octobre 2022

Topgrej = Top service

Jeg skal afsted på tur til gudenå. 5 dage inden afrejse tager jeg på en tur for at tjekke op på mit grej og finder ud af jeg mangler en del for at gøre min tur til gudenå en succes.

Jeg snuser derfor rundt på www og leder ihærdigt efter et bestemt forfang og finder det til sidst hos topgrej.dk. Da det er udsolgt de fleste steder bestiller jeg rigeligt hjem.
Jeg bestiller derfor alle de andre ting der også.

Betaler og bum får mail om min ordre og ser at mit forfang desværre ikke er hjemme i den ønskede mængde. Jeg ringer til dem på første hverdag.
BUM BUM.
En sød dame hjælper mig jeg får et andet forfang sendt (magen til)
Hun fortæller mig de sender i dag og håber det når at komme dagen efter.

KÆFT MAND- Det er god kundeservice 😊

*****Opdatering på vej *****

1 août 2022

Hurtig levering

Hurtig levering, på trods af juleræs og briefing om hele tiden hvor varen var.
Er meget tilfreds med siden 😊

14 décembre 2021

Super service.

Super service.
Bestiller på webshop mandag aften med lev i lokal pakkeshop.
Får ærinde i nærheden af butik tirsdag. Skriver tirsdag morgen om vi kan afhente, en halv time efter positivt svar og at fragt slettes uden at spørge om det.
Super super

26 octobre 2021

Kom ved et uheld til at knække en…

Kom ved et uheld til at knække en sektion af min fluestang. Jeg blev foreslået at kontakte Topgrej for at få en ny fra Hardy.
Virkelig venlig og imødekommende support hele vejen igennem. Ny del blev bestilt og som jeg modtog hurtigere end forventet.
Kun ros fra min side, og ikke sidste gang jeg handler her.

23 septembre 2021

Kanon butik og super service

Kanon butik og super service
Topgrej har et fedt udvalg og super god service. Mange års erfaring med grejkøb gør at jeg med stor overbevisning kan sige at Topgrej er på niveau med landets bedste grejshops (Korsholm, Sportsdres OSV..)
Jeg kan kun anbefale Topgrej !!!

12 juin 2021

Elendig service - holdt for nar

Elendig service, hvor man bliver holdt for nar i 4 måneder i håb om at kunne få sin vare, som bare aldrig kom. Hertil sagt at jeg måtte nøjes med et tilgodebevis da jeg havde sendt varen 7 dage for sent... træls når man faktisk ikke har lyst til at handle der igen. 0 stjerner herfra

13 avril 2021

Yders hurtig og behandling over…

Yders hurtig og behandling over internet salg og sendes super hurtigt . Hurtigt besked hvis varen ik er hjemme og hjælper kunden hele vejen igen hvis der er problemer med produktet .

Lækker service jeg er fan 😎🐟

20 novembre 2020

Fuldstændig faktisk sted

Fuldstændig faktisk sted. Bestilte mine ting kl 15:19 og allerede 15:33 var de sendt afsted. Modtog pakke
Dagen efter til middag så super sted, kommer helt sikkert igen

19 novembre 2020

Køb af fødselsdagsgave

Jeg har købt 2 Hardy combo tools den 30. April. Idag er det den 11 maj og har lige fået besked om den er afsendt!. Da det skulle være til gave den 5 maj. Skrev jeg med deres support. Og jeg er evig taknemmelig ! De har fra dag 1 fortalt at den blev forsinket, og om jeg ønskede ordren slettet...

God kundeservice selvom pakken har været forsinket, grundet mangel på lagret!:)

Jeg synes det er fedt, de har gjort mig opmærksom under hele forløbet!:)

11 mai 2020