Noté 1 sur 5 étoiles

Oszustwo. Pobieraja oplate za.samochod.ktorego nie mozna otworzyc. Nie ma żadnego telefonicznego kontaktu.prosze.samemun sprobować.na infolinie sa tylko aby pisac maile na ktore.nikt.nie odpowiada !... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Stan techniczny tych samochodów to jakiś żart. Drzwi z tyłu miały wyrwaną klamkę i był problem z otwarciem drzwi, pojechałem na miejsce załadunku, a tu drzwi się nie otwierają...na szczęście po kilkun... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dramat. Świetnie dbają o swoje samochody dostawcze. Tak świetnie, że wypożyczyłem pojazd w którym... nie otwierały się jedne z drzwi przestrzeni ładunkowej. Koniec końców straciłem drugie ponad 2... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Do dzisiaj dałabym 5 gwiazdek, bo zawsze wszystko się zgadzało, kontakt z infolinią też pierwsza klasa (a miałam stłuczkę, więc poważna sprawa). Faktem jest, że tetaz trudniej, jak samemu nie można za... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de location de voitures
  2. Service de leasing automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Nowy Sposób Poruszania się po Mieście. Auto dokładnie wtedy gdy go potrzebujesz! Sprawdź, jak dobrze jest mieć auto na minuty dokładnie wtedy, kiedy chcesz. Na Spotkanie Biznesowe · Do Sklepu · Nowa Forma Podróżowania Traficar bierzesz i zostawiasz, gd...

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,7

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Customer service dno i dwa metry mulu

Auta ok, duze lepsze niz byly w Panku-mowie o stanie aut. Niestety , cos takiego jak obsluga klienta nie istnieje . Dodzwonic sie nie dodzwonisz a maile maja glebokw d…. ,przepraszam, w powazaniu.
Jesli uda mi sie odblokowac aplikacje ( zmiana telefonu i tu zaczely sie problemy) to pewnie nadal bede korzystal bo alternatywy nie ma ale zdania nie zmienie.

5 juin 2025

Unikać

Unikać. Karta floty bezużyteczna trzeba płacić ze swoich. Infolinia to kpina brak realnej pomocy. Po wykazaniu syfu w aucie i złego stanu umowa wypowiedziana z podaniem ogólników. Brak zwrotu za zapłacone paliwo oraz wykupioną i niewykorzystana w pełni usługę.

2 juin 2025

Fatalna obsługa klienta

Fatalna obsługa klienta. Konsultanci obsługujący infolinię są w zasadzie bezużyteczni. Skorzystałem z wynajmu auta, który był objęty promocją jeśli zdecydowałbym się go zatankować i opłacić to dostępną w pojeździe kartą flotową. Okazało się podczas płatności, że karta ma starty numer i nie jestem w stanie wygenerować numer PIN. Konsultant na infolinii podał mi dwukrotnie zły numer, a na koniec kazał zapłacić za paliwo z własnej kieszeni. Po czym stwierdził, że w sumie to moja wina za zaistniałą sytuację. Nie polecam wobec korzystania z "promocji" ani ich infolinii.

16 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Uwaga! Jestem bardzo rozczarowany firmą Traficar.

Uwaga! Jestem bardzo rozczarowany firmą Traficar.

Korzystałem z ich usług przez ponad dwa lata, zawsze płaciłem na czas, bez żadnych naruszeń. Mimo tego mój profil został zablokowany z powodu błędu systemowego. Nie popełniłem żadnego wykroczenia.

Napisałem do działu wsparcia – i co? Nie tylko nie chcieli pomóc, ale nawet nie próbowali sprawdzić, czy problem mógł być po ich stronie. Od razu zasłonili się swoim „trakerem”, który rzekomo pokazuje wszystko poprawnie.

To ciekawe, bo ich aplikacja regularnie nie działa – raz nie można otworzyć auta, innym razem nie da się go zamknąć, a jeszcze innym razem w ogóle nie można go znaleźć na mapie.

To brak szacunku dla lojalnego klienta. Zero odpowiedzialności i totalna ignorancja. Nie polecam nikomu – dziś to spotkało mnie, jutro może spotkać Ciebie.

10 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jest w porządku

Nie mam prawie żadnych problemów za każdym razem, gdy wypożyczam - w Poznaniu czy w Warszawie. Auta, z reguły Renaulty Clio, są zadbane i dobrze wyposażone. Aplikacja i system wypożyczania działa, raz nawet tankowałem. W porządku wynajem, a na pewno lepszy od PANKA.

16 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Oszustwa, oszustwa i bagatelizacja.

Recenzja będzie opierała się na wielu doświadczeniach, zaczynając od oszustwa na ponad 100 zł z faktu iż z błędu systemu traficar naliczał koszta przez całą noc i nie było możliwości reklamacji, cała wina została zrzucona na mnie. Kolejnym doświadczeniem jest dziurawy regulamin kttóry ma na celu doić i oszukiwać ludzi którzy według niego postępują. Auto nie wypożyczone z strefy dla aut dostawczych "strefa taka jak opisana w regulaminie nie istnieje" przez co koszta są naliczane tak jak im wiatr zawieje. Ostatnim doświadczeniem jest piękna komunikacja z konsultantem na czacie, Auto dostawcze na chodniku, na trawniku blokuje całe przejście chciałem się dopytać co mogę w tej sytuacji zrobić, to odczytane i zostałem wyrzucony z czatu. ŻENADA

13 décembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus