Rigtigt god oplevelse og klar anbefaling af denne køreskole!!! Jeg vil gerne takke Morten for nogle rigtig gode teori og køretimer med både snacks og sodavand til at gøre det hele lidt sjovere. Det re... Voir plus
L'entreprise a répondu
Den mest kompetente køreskole i Helsingør Jeg havde en fantastisk oplevelse hos trafikskolen 3000 Underviserne var både seriøse og sjove, hvilket gjorde hele forløbet både nemt og trygt. Både Morte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kæmpe anbefaling!! Jeg var rigtig glad for mit valg af trafikskolen 3060. Uanset hvad, blev man taget i hånden i gennem hele forløbet. Meget fleksible kørelærere, som havde forståelse for... Voir plus
L'entreprise a répondu
Trafikskolen3060/3000 er en moderne og ambitiøs køreskole med afdelinger i Espergærde og Helsingør. Vort mål er at fastholde og styrke vores position som en af de førende køreskoler i det nordsjællandske område. Vi er 100% fokuseret på at tilbyde kørekort til personbil, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af hold, kørelærere i topklasse, og stor variation i udvalget af skolevogne. I 2019 var vi landets første til at tilbyde automatgears kørekort i elbil. Hos Trafikskolen3060/3000 har vi det meget forpligtende motto 'Eleven er kongen', hvilket gennemsyrer alt hvad vi gør.
Bybjergvej 6, 3060, Espergærde, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Uden tvivl Helsingørs bedste køreskole!
Lærerne var søde og gode, og især teori undervisningen var fantastisk, så alle på holdet bestod i første forsøg! Undervisningen er mega god til unge, så den kan klart anbefales! Helt klart pengene værd!

Réponse de Trafikskolen3060/3000
Elvis var en meget god kørelærer, havde ham både praktisk og i teori. Han er god til at lære og give konstruktiv feedback under kørsel. Teoritimer blev også spiced op med snacks og sodavand hvilket gjorde det en tand sjovere :)
Udover det får man tildelt en hjemmeside hvor man kan træne teoriprøver
(Teoriundervisning.dk)
Hvilket hjalp mig bestå i første hug
Forløbet er ret flydende og går pænt hurtigt når man er i gang, teknologien er også overskuelig da kørsler og førstehjælpskursus bliver bestilt over deres egen hjemmeside.

Réponse de Trafikskolen3060/3000
skøn køreskole! jeg havde penille som
kørelærer, og hun er en af de mest forstående og tålmodige mennesker og kørelærere, jeg har mødt. hun er simpelthen bare en helt fantastisk kørelærer, som bringer både god stemning og ro til køretimerne. kæmpe anbefaling herfra <3

Réponse de Trafikskolen3060/3000
Kan klart anbefales. Bestod teori og køreprøve først gang. Søde kørelærere og det hele har fungeret super.

Réponse de Trafikskolen3060/3000
Virkelig god køreskole med gode og hjælpsomme kørelærere, som sørger for et godt selvskab med sit hold.
Vh Andreas.

Réponse de Trafikskolen3060/3000
Super god kørerskole. Kørerlærerne er ærlige og trækker ikke unødvendige penge ud af eleverne.

Réponse de Trafikskolen3060/3000
Meget god teorilærer, og kørelærer. De gør meget for det er en god oplevelse. Kan anbefales🤩

Réponse de Trafikskolen3060/3000
3060 har været en god hjælp til at få kørekortet. De er meget opmærksomme på hver enkelte elev og man får en god kontakt til flere af underviserne. De gør tingene på en nem og overskuelig måde.

Réponse de Trafikskolen3060/3000
Trafikskolen 3060 er en super god køreskole! Undervisningen er virkelig grundig, og kørelærerne er både tålmodige og gode til at forklare tingene. De sørger for, at man føler sig tryg både til teori og på vejene. Jeg følte mig godt forberedt til både teoriprøven og den praktiske prøve. Stemningen er også ret afslappet, så det er ikke sådan, at man stresser over at lave fejl. Kan helt klart anbefale den til andre, der skal tage kørekort!

Réponse de Trafikskolen3060/3000
Jeg tog mit kørekort her hos 3060 og det var et virkelig godt forløb. Jeg har intet at sætte en finger på.

Réponse de Trafikskolen3060/3000
At tage kørekort på trafikskolen 3060 har kun været en god oplavelse. Både teoritimerne og køretimerne har forgået på en god og overskuelig måde med god stemning, men hvor man selfølgelig også får lært sin del. Der har altid været lidt snacks til teoritimerne som bare er en lækker bonus:)

Réponse de Trafikskolen3060/3000
Jeg startede den 21/12/2024 på turbohold på 3060Trafikskolen, og har i dag den 4/2/2025 fået mit kørekort. Mega hurtigt og en rigtig god oplevelse med venlige og dygtige undervisere! Det var også for mit vedkomne godt at kunne tage kørekort udenfor hverdagene for at undgå fravær i skolen.

Réponse de Trafikskolen3060/3000
Jeg har haft et forløb til trafik skolen i Espergærde 3060 og synes det var sådan en godt forløb, min teori og kører lærer var hjælpsomme, positive og altid i stand til at hjælpe mig og hvad jeg havde brug for.

Réponse de Trafikskolen3060/3000
Begyndte med at tage tage kørekort i august og valgte 3060, hvor jeg havde Elvis både som teori og kørelærer. Smadder god og forståelig undervisning, som endte med, at jeg fik et kørekort. Kan 100% anbefales!

Réponse de Trafikskolen3060/3000
Jeg kan klart anbefale denne køreskole. Både teori- og køretimerne var gode, hvilket medførte at jeg bestod begge prøver i første forsøg😁

Réponse de Trafikskolen3060/3000
Juleturboholdet - min oplevelse med forløbet gik som forventet, undervisningen fik jeg lært det jeg skulle ..
Jeg bestod prøven første gang.
Kort fortalt - kørelærer / teoriunderviseren gjorde et fantastisk stykke arbejde ..
Jeg vil anbefale denne køreskole trafikskolen3060/3000

Réponse de Trafikskolen3060/3000
Så fik vi vores 3. barn igennem og hun er nu den stolte ejer af et kørekort.
Vi kan stærkt anbefale trafikskolen 3060 som er super gode til at gribe de unge mennesker og forvandle dem fra usikre til fornuftige bilister.
Tak for hjælpen.