Köpte en stor studsmatta i juni 2017 och var supernöjd med leveransen mm. Kontaktade dem därför på nytt när det blev aktuellt igen. Leveransen sköttes jättebra även denna gång och de var hjälpsamma oc... Voir plus
På jakt efter en studsmatta? Då har du hittat rätt! Trampolinspecialisten har ett noga utvalt utbud av studsmattor och tillbehör. Läs mer på vår webbplats.
Demande des avis aux clients
Verkligen snabbt och bra bemötande av…
Verkligen snabbt och bra bemötande av kundtjänsten när jag behövde hjälp och hade frågor.
Always good service
Always good service, fantastic products and quick delivery.
Fantastisk support
Fantastisk support, även när jag själv beställt fel så var de väldigt snabba och professionella och såg till att jag fick rätt variant.
Orbit rund
Snabb leverans. Själva studsmattan orbit rund är helt magisk värd varenda krona. Rekommenderar starkt
Toppenkvalitet
Vår studsmatta är nu nio år och fortfarande i toppskick! Bästa köpet någonsin. Behövde komplettera med ett nytt nät och är så tacksam över att det finns reservdelar.
Otroligt fin service
Otroligt fin service! God kommunikation är och snabba leveranser. Här handlar jag gärna i fortsättningen också.
Snabb service
jag beställde gummistroppar till kantskydd i tisdags och fick dom redan på onsdagen. Hatten av för otroligt snabb service
mvh Anders
Very service minded
Very service minded, fast service and recommendations regaring assembly. Recommended!
Utmärkt kvalite och passform på…
Utmärkt kvalite och passform på skyddsnät och kantskydd.
Fantastisk service!
Lätt att hitta rätt modell
Fanns en bra guide till vilket kantskydd vi behövde till en gammal trampolin, den ser ut som ny nu och alla är mycket glada. Sen var det kanske lite svårt att det är svart då det drar åt sig värme och blir väldigt hett.
Snabb och rätt leverans
En superbra studsmatta
En superbra studsmatta, även om den kostar väsentligt mer än andra så är den värt det. Och alla barn i kvarteret hoppas hos oss för vi har bäst studsmatta.
Superbra service och väldigt hjälpsamma!
Jag beställde ett nytt skyddsnät till vår studsmatta men råkade tyvärr beställa fel modell. När jag kontaktade Trampolinspecialisten fick jag otroligt bra hjälp direkt. De löste problemet snabbt och smidigt och skickade ett nytt skyddsnät utan krångel eller diskussion.
Väldigt uppskattat med ett företag som verkligen tar ansvar och hjälper kunden hela vägen. Snabb återkoppling, trevligt bemötande och service långt över förväntan.
Kan varmt rekommendera Trampolinspecialisten! Fem stjärnor utan tvekan.
Snabb personlig kontakt
Snabb personlig kontakt. Direkt råd vid felbeställning och leverans på utsatt tid.
Snabb och fin service.
Proffsigt bemötande
Proffsigt bemötande, snabb leverans, snabb installation och extra stjärna i kanten reglerade de priset på studsmattan efter en ny kampanj. Trots att köpet redan var utfört! 2st studsmattor köpta- kan bara rekommendera alla att också köpa!
Jättebra service och snabb leverans
Jättebra service och snabb leverans. Ett minus var instruktionsmanualen som hade kunnat bli tydligare. Vi har skrivit in noteringar så vi ska komma ihåg viktiga grejer som hade underlättat vid montering så vi slipper klia oss i huvudet nästa år igen.

Réponse de Trampolinspecialisten
Rask levering også til Norge
Rask levering også til Norge. Superfornøyd med reservedeler til trampolinen vi kjøpte i 2018! Nå er den god som ny og fortsatt i daglig bruk hele sommerhalvåret.
Bra och snabb service
Fick goda råd och tips, en otroligt snabb service och hjälp att välja rätt skyddsnät till vår begagnade trampolin. Jag är nöjd!