Jag fick först fel hoppduk och kundservice var då inte hjälpsam (och dessutom långsam). Sen när jag blev kopplad till returavdelningen, så löste de mitt problem supersnabbt och skickade en ny duk!... Voir plus
Bra studsmatta, enkel och bra funktion både för att montera upp och ner för vinterförvaring. Rätt tydlig instruktion men man får tänkta till vid något tillfälle för montera rätt. Funkar bra att sätta... Voir plus
Relatively easy to assemble. Great and easy to assemble safety net. Really good bounce! The kids love it, and as an old gymnast myself I can easily do backflips:)
Demande des avis aux clients
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Bästa servicen man kan önska när vår studsmatta gick sönder. Rekommenderar stark att handla av dom om man ska köpa studsmatta.

Réponse de Se Northtrampoline
Inga konstigheter, snabb leverans och lätta instruktioner. Studsmattan känns väldigt premium. Rekommenderas varmt.

Réponse de Se Northtrampoline
Smidigt och super snabb leverans. Ganska crappy instruktion för ihopsättning men de gick ju.

Réponse de Se Northtrampoline
Tydliga svar i chatten när jag försökte hitta rätt nät till en begagnad studsmatta.
Snabb leverans.
Instruktionsvideo för montage fanns på internet.

Réponse de Se Northtrampoline
Att jag inte hann att skriva färdigt innan sidan försvann!!

Réponse de Se Northtrampoline
Ordering to final assambly went smooth and the final product has great quality. Kids are loving the trampoline!

Réponse de Se Northtrampoline
Mina barnbarn (två flickor) har ganska stor erfarenhet av studsmattor och blev förtjusta i den. De har tillbringat mycket tid i studsmattan sedan den blev monterad för några dagar sedan. De har en mindre sedan tidigare. Positivt med dragkedjorna i nederkanten av skyddsnätet. Det hade varit bra med en markering på själva mattan som exakt visade var mot ramen som den skulle monteras.

Réponse de Se Northtrampoline
Supersnabb leverans! Relativt lättmonterad. Hade varit bra med några extra detaljer i instruktionen så att det hade blivit rätt från början. Barnen supernöjda med studset!

Réponse de Se Northtrampoline
Jag är väldigt nöjd men det hade inte behövt bli krångel alls om hemsidan varit tydligare och alla avdelningar av kundservice hade koll på rutinerna 🙏
Förutom det så är produkterna toppklass!

Réponse de Se Northtrampoline
Snabb leverans. En otrolig uppgradering i byggkvalitet och studs jämfört med vår tidigare runda mellanklass matta.