Jeg kan kun anbefale trøfler fra Trøffelshoppen. Vi bestilte franske efterårstrøfler og de var uovertrufne. De duftede af virkelig meget og smagte rigtig godt. Vi rev dem over hjemmelavet pasta og det... Voir plus
For nylig gav jeg Trøffelshoppen 4 stjerner- men kun fordi jeg var overrasket over manglende smag i den modtagne sommertrøffel. Det kan man jo ikke bebrejde shoppen, og alligevel sendte firmaet mig et... Voir plus
Hos Trøffelshoppen får du altså service i topklasse - hvis du er i tvivl om det mindste får du svar på dine spørgsmål ⭐️ Levering foregår nemt og hurtigt - lige til din dør - pakket i en kasse, så... Voir plus
L'entreprise a répondu
Der var ikke en finger at sætte på indpakning og levering. Men smagen i trøflerne var desværre en lidt skuffende oplevelse. Efter anmeldelsen blev jeg ringet op af Konrad og han beklagede den manglend... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos Trøffelshoppen.dk importerer vi trøfler fra verdens bedste udbydere & får friske trøfler hele to gange om ugen. Vores trøfler er derfor altid friske og i top kvalitet, når de bliver leveret til din hoveddør. Trøffelshoppen er 100% dansk-ejet. Alle vores specialiteter bliver behandlet og pakket med håndkraft og kærlighed i København. Engang var trøfler forbeholdt fine restauranter, men nu kan alle madglade eksperimentere med disse naturlige vidundere i hjemmekøkkenet.
Sydmarken 32J, 2860, Søborg, Danemark
- konrad@troeffelshoppen.dk
- troeffelshoppen.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
God og nem hjemmeside
God og nem hjemmeside, hurtig levering og virkelig gode trøfler forsvarligt pakket ind. Kan klart anbefale trøffelshoppen.

Dejlige trøfler
Dejlige trøfler! God og hurtig respons på spørgsmål. Det var en god oplevelse☺️

Gode friske honningtrøfler leveret
Gode friske honningtrøfler leveret. God oplevelse. Glæder os til at prøve vintersæsonen.

Réponse de Trøffelshoppen
Lækre trøfler og super hurtig levering direkte til adressen. Servicen er helt i top.
Lækre trøfler

Réponse de Trøffelshoppen
Kedelige trøffler og læser ikke kommentarer på ordrer.
Jeg havde ftetlaft en kommentar om, hvorvidt trøflerne kunne afsendes så de ankom tidligst pr. en bestemt dato - denne blev ignoreret, så vi måtte bruge trøflerne tidligere end planlagt.
Trøflerne var desværre også ret kedelige, selvom de blev brugt med det samme.

Hurtig betjening
Jeg var lidt skuffet over en min ordre, da jeg ikke synes smagen levede op til mine forventninger.
Trøffelshoppen, Konrad, har fulgt op flere gange på min oplevelse og har nu u/b sendt mig en ny sending som jeg glæder mig til at smage.
For mig er dette toppen af god kundeservice, og med til at jeg vil handle her igen.

Réponse de Trøffelshoppen
Topklasse service, levering og trøfler 🏆
Levering foregår nemt og hurtigt - lige til din dør - pakket i en kasse, så trøflerne er friske når de rammer dit køkkenbord ⭐️
Kvalitet er i absolut topklasse både på trøfler og grejet - smukke og velduftende trøfler og lækkert rivejern ⭐️
Trøffelshoppen får den største anbefaling herfra - hurtig levering, virkelig god service og smukke trøfler til madlavningen i topklasse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super oplevelse…
Super oplevelse både hvad angår kvaliteten og leveringen. Pakken stod foran døren om morgenen og trøflerne smagte fantastisk og produkterne er af god kvalitet. Kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️