En fantastisk takeaway nytårsaften middag - Det er i særklasse den bedste take away nytårsmiddag vi har fået, med gode anvisninger og super lækre råvarer- som blev højt værdsat af alle gæster. Log... Voir plus
Lisez les avis des autres
Tak for fantastisk take away til nytårsaften. Super kvalitet og spændende retter. Nem at anrette selv med klare instruktioner. Alt kom til at ligne det på billederne :-). Det er tydeligt, at I har ge... Voir plus
Ligesom at spise på Formel B, blot langt billigere.. Kommer helt sikkert igen.
Aucune trace de demande d’avis
Klar anbefaling!
Ligesom at spise på Formel B, blot langt billigere.. Kommer helt sikkert igen.
Super skøn oplevelse.
Super skøn oplevelse.
5 retter vidunderlig mad og dejlig vin.
Så mange forskellige smage.
Maden blev serveret i perfekt tempo og af tjenere som både vidste hvad de kom med og som var meget venlige og imødekommende.
Sublim mad og top service
Sublim mad. Og vores tjener Villads gjorde kun oplevelsen bedre! Hilsen dem der havde en lykkelig cøliakist med.
Fantastisk mad og lækre vine
Jeg holdt mit formelle bryllup hos Uformel, det var fantastisk hyggeligt, lækkert mad, dejlige vine og en super god betjening i skønne omgivelser!
Wauw en god oplevelse
Idet jeg bookede bord skrev jeg, at hvis det var muligt ville vi gerne have en bord i et lidt stille hjørne da min mor var 67 og jeg var lige begyndt at arbejde igen efter 6 måneder med stress.
Da vi kom havde de simpelthen reserveret et mindre private room seperaret fra restauranten med gardiner for at tage støjen, hvilket var helt tip top og vi blev meget overrasket og glade.
Derudover var maden, servicen, vinen utrolig god. Kommer helt sikkert igen og har allerede anbefaldet dette sted til venner og kollegaer.
En fantastisk takeaway nytårsaften…
Logistik ved afhentning var også perfekt og smidig. Stor tak !
Fantastisk mad og betjening
Skøn mad
Skøn mad, lækker vin, super service og fair priser. Vi kommer helt sikkert igen. Har lige afholdt middag for 20 personer og fik en 5 retters menu
Service i verdensklasse
Service i verdensklasse!
Vi var et stort hold der besøgte uformel.
Servicen var fra første møde ved døren fantastisk. Vi blev mødt af en meget sød tjener. Derefter sat til bords klar til en 5 retters menu. Maden var helt suveræn og det samme var servicen.
Mine bukser revnede under middagen, ved egen skyld. Køkkenet var søde at låne mig er par kokkebukser. (I får dem igen)
Tak for en vidunderlig aften med dejlig mad, vin og ikke mindst service!
Det er helt sikkert et på gensyn ♥️
Misheling mad til billige penge.
Misheling mad til billige penge.
Jeg elsker uformel! <3
Brug pengene et andet sted.
Uforberedt er nok et bedre navn…
Uforberedt er nok et bedre navn…
Man skal ikke lave mad til mediebyen/backstage når I er den eneste udbyder og løber tør for mad kl 21 onsdag aften på Roskilde festival i mediebyen…
Håbløst…
Ekstremt blottet for hyggelig…
Ekstremt blottet for hyggelig atmosfære.. Mega meget larm og man sidder klods op og ned af andre gæster. Maden var smagløs dog var desserten skøn. Ikke et sted jeg vil anbefale andre og ikke er sted jeg vil komme igen. Tjenerne er dog dygtige men spar jeres penge, brug dem på et pizzarier istedet for bedre kvalitet er uformel ikke
Uformelt fornemt og lækkert.
Uformelt fornemt og lækkert.
Deres menu var på alle måder gennemført.
Høj standard og der var kælet for deltaljer.
Vinmenuen var til den lidt kedelige side og ramte ikke helt plet til menuen.
Overordnet dog en dejlig oplevelse.
Wegen Wohlstand geschlossen
Wegen Wohlstand geschlossen. Ich wollte mit 4 Freundinnen an einem Freitag Nachmittag nur ein Glas Wein trinken. Wollten draußen sitzen. Da waren keine Kunden. Weder draußen noch drinnen. Und man hat uns abgewiesen. „Alles reserviert“. Gleichzeitig mit einer ungeheuerlichen Arroganz der Angestellten.
Ich hoffe nicht, dass dieses Lokal staatliche coronahilfen bekommen hat. So ein Lokal mit so einem Service und kundeserviceverständnis braucht kein Mensch.
Private Dining i verdensklasse
Jeg havde fornøjelsen af at få besøg af én af Uformels kokke og tjenere til et Private Dining arrangement hjemme i privaten. Både mad og service var i topklasse og vi fik en aften vi sent vil glemme. Jeg kan varmt anbefale Uformels "Hjemme Hos" koncept til alle, der vil tilbyde deres gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.
Nytårs menu
Nytårs menu
Super mad og service - ingen kø ved afhentning og udmærket vejledning til opvarmning.
Nytårs take away - så lækkert
På alle måder så lækkert, enkelt at tilberede og fine mængder. Også meget glad for, at ingredienser til de enkelte retter var pakket sammen ( - vi har købt hos cofoco tidligere mange gange og kæmper hos dem altid lidt med at finde ud af, hvordan tingene passer sammen). Afhentning fungerede også super godt - ingen kritisk coronakø eller lignende. En lille bitte detalje, hvis der også skal være lidt konstruktiv feedback: Papæskerne gik lidt i stykker på vej hjem. Måske kunne man overveje lidt mere robust emballage.
Perfect 2020/21 NYE
It could not have been easy to pull this off. The “cooking“ instructions were so simple. The food was delicious, creative and felt like a true luxury. We had a time in line as well and it took five minutes to pick everything up. The whole Uformel team clearly put a lot of thought and heart into giving their customers a truly gorgeous experience ❤️
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.