Bestelling gedaan van een prachtige hoes voor om de Maxi Cosi. Leek in eerste instantie niet goed aan te sluiten, hierover contact opgenomen en direct fijn geholpen en goede tips gekregen! Waren berei... Voir plus
Lisez les avis des autres
Altijd goede ervaring met de hoezen gehad, klantenservice is ook goed, niks op aan te merken.
Heel bij met de service van Anouk van Ukje. Ik heb een kussen voor de TrippTrapp babyset gekocht en een hoes voor de MaxiCosi draaistoel. Beide mooi en van goede kwaliteit en mega snel in huis. Kre... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
UKJE | De mooiste hoezen voor je Maxi-Cosi, Stokke TrippTrapp, BabyBjörn, Cybex en BeSafe online ♥ Perfecte pasvorm, mooie designs ♥ Gratis verzending!
Coordonnées de contact
Apolloweg 2J, 8239 DA, Lelystad, Pays-Bas
- 0320320123
- info@ukje.nl
- ukje.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
langzame klantenservice en communicatie
De klantenservice reageerde binnen een dag maar kwam vervolgens niet met een oplossing. Uiteindelijk heb ik via Instagram contact gezocht waar direct een oplossing kwam. Heel fijn. Het product is verder goed (hoes newborn set) en was snel verzonden.
In juli 2025 hoes besteld voor de Maxi…
In juli 2025 hoes besteld voor de Maxi Cosy Pearl 360(PRO) + Mica PRO hoes. deze stond op pre-order en zou hoogstwaarschijnlijk vanaf eind augustus geleverd kunnen worden. Het is nu eind september en ik heb nog steeds geen hoes ontvangen. tussendoor gemaild waar ik antwoord op kreeg maar geen hoes. Op 20 september gevraagd of de bestelling omgezet kan worden naar een andere hoes die wel op voorraad is, met de Nijntje afbeelding. Geen antwoord daarop gekregen, maar die hoes is inmiddels helemaal verdwenen van de site.
Op mijn mail mail van 24-9 ook nog geen antwoord ontvangen.
M.a.w. KOOP HIER GEEN HOEZEN, JE BENT JE GELD KWIJT!
Heel slecht
Heel slecht! 17 mei 2 hoezen besteld. Op 23/5 heb ik gemaild wanneer ze toe zouden komen. Mailtje terug: preorder dat pas eind juli geleverd wordt. Ondertussen al 2 mails gestuurd zonder antwoord en nog altijd geen hoezen. Wel betaald natuurlijk… heel teleurgesteld. Hier dus niet bestellen.
Super tevreden over de producten van…
Super tevreden over de producten van ukje! We hebben verschillende hoezen voor maxicosi, triptrap stokke Newborn en baby set hoezen, kinderwagen voetenzak, en de babybjorn wipstoel hoes.. voor winter en zomer! Heerlijk! En je kunt alles lekker uitwassen! Super grote fan hier!
Fijne goede autostoelhoezen
Wij zijn blij met onze autostoelhoezen van Ukje. Goede kwaliteit en het staat ook nog eens gezellig. Ik wist niet precies welke hoes ik voor onze stoel moest nemen, maar via de klantenservice werd ik fijn geholpen!
The best quality!
An company that serves the best customer support, and the best quality goods! Even if there is an slight flaw, she immediately gives the best response and helps you. I have baught it for myself, and will buy it for everyone with a child or baby. Great recommendation!
Speelkleed Ukje
Het speelkleed van Ukje is lekker groot en multifunctioneel. Door de antislip onderkant glijd je niet uit en je kunt er ook makkelijk mee gaan picknicken. Fijne service en goede communicatie over de levertijd.
Super fijn geholpen
Super fijn geholpen! Ik had een pre-order tussen mijn bestelling zitten. Alleen had ik een ander product echt al eerder nodig omdat het een cadeautje was. Nu hebben ze het super lief al eerder opgestuurd dan de pre-order 🤗
Bestel hier niet :)
Bestel hier niet! Je verwacht een hoes voor het product waarvoor je kiest maar het kan zomaar zijn dat sommige onderdelen er niet bij zitten omdat ze die gewoon niet meer maken. Zit je dan met je babyproduct met een gedeeltelijke hoes... Totaal niet logisch en daarbij een hele onprofessionele onvriendelijke klantenservice.
Super mooie hoezen
Super mooie hoezen, lekker dikke kussens voor de tripp trapp stoel.
Benieuwd naar het speelkleed, deze is onderweg 😀
Daarnaast fijne klantenservice en de persoonlijke service van Sifra. Al meerderen malen contact gehad en ze helpt meteen.
Bestelling komt niet aan, klantenservice reageert niet, nog steeds geen geld terug!
Op 21-04 bestelling geplaatst, na twee weken nog steeds geen bevestiging van verzending. Al twee mailtjes gestuurd naar de klantenservice, met geen reactie. Erg slecht, ik raad het zeker niet aan om hier wat te bestellen. Bestelling komt niet aan, en geen reactie vanuit de klantenservice. Ik wil zo snel mogelijk mijn geld terug.

Ukje hoes voor wipper
Bij ukje een hoes gekocht voor het wippertje. Ik had de beige wavel stof. Nadat ik deze had gewassen (als enige) zaten er overal vlekken in. Dit gemaild naar ukje om te kijken of ze iets konden betekenen. Super snel reactie gekregen dat ik een nieuwe mocht uitzoeken en die was meteen verstuurd. Echt een toppers!

Hele fijne store
Hele fijne store. Ik bestel al jaren bij Ukje. Ons oudste is inmiddels vijf. En nu hoogzwanger, de Newborn set en maxicosi bewaard en door de Ukje hoezen weer een nieuw leven in geblazen, kwaliteit staat hier voorop. Ook contact gehad met de klanten service omdat ik twijfelde over de juiste pasvorm en werd mega snel en vriendelijk geholpen! Heel erg blij mee!

PAS OP!
PAS OP! Dit bedrijf heeft producten niet op voorraad maar laten het op de website lijken alsof dit wel zo is. Ik bestelde op 2 juli een cybex autostoelhoes in de kleur zwart. Vervolgens sturen zij “per ongeluk” enkel de bijbehorende gordelbeschermers op en houden ze je aan het lijntje via de e-mail. In eerste instantie geloofde ik dit en had ik niet door wat er gebeurde. Er wordt constant excuses aangeboden en toegezegd dat zij gaan uitzoeken wat er aan de hand is. Blijkt dat het product toevallig uitverkocht is geraakt tijdens het bestellen. Toen ik na veel heen en weer mailen na 2 weken aangaf dat ik de bestelling wilde annuleren kreeg ik ineens een verzendbevestiging. De volgende dag kreeg ik voor de 2e keer enkel de gordelbeschermers toegestuurd. Toen was ik er klaar mee en gaf ik voor de 2e keer aan dat ik de bestelling wilde annuleren en krijg ik als antwoord wederom een vraag of ik dan een retourlabel wens te ontvangen…daarna heeft het nog 2 e-mails en weer dagen geduurd voor ik uiteindelijk een retourlabel heb ontvangen. Je spreekt continu met dezelfde klantenservicemedewerker genaamd Aschna die nooit in een keer antwoord op je vraag kan geven maar het altijd gaat “uitzoeken” of “navragen” bij een collega. Het ene moment staat het product als beschikbaar op de website, het volgende moment staat er uitverkocht, en vervolgens weer beschikbaar terwijl dit niet zo is. Ze doen dan alsof het product tijdens het bestellen toevallig uitverkocht is geraakt. Terwijl ze mij de ene dag vertellen dat het product pas in september weer leverbaar is, antwoorden zij aan een vriendin die een paar dagen later precies hetzelfde besteld (wanneer het product weer als leverbaar op de website staat) dat zij helaas net heeft misgegrepen, dat het item in backorder staat en zij gaat uitzoeken wanneer het weer leverbaar is. Waarschijnlijk zit dit bedrijf in de financiële problemen en hopen ze op deze slinkse wijze geld van mensen zo lang mogelijk bij zich te houden terwijl ze hun zaken proberen op te lossen. Ondertussen is het 21 juli en heb ik niks ontvangen terwijl je het product tot de dag van vandaag via de website gewoon kan bestellen met als belofte dat het dezelfde dag verzonden wordt. Spijtig dat dit bedrijf zo handelt aangezien het in eerste instantie een betrouwbaar bedrijf leek die leuke producten verkocht.

Réponse de Ukje
Top service en mooie producten!
Maxicosi hoes besteld inclusief gordel hoezen. Super mooie kwaliteit en precies zoals afgebeeld. Binnen 24uur geleverd.
Helaas zaten de gordel hoezen er niet bij. Contact met de klantenservice gezocht per mail. Deze waren super vriendelijk en reageerde binnen enkele uren al gelijk. De volgende werkdag had ik de gordel hoezen in huis, echt top service!

Top klantenservice!
Een paar maanden na mijn bestelling van de Tripp Trapp kussentjes kwam ik erachter dat er een productiefout in zat. Ik nam contact op met Ukje en het werd echt super snel en zonder gedoe opgelost. Binnen paar dagen had ik een track & trace, en ze stuurden direct kosteloos een nieuw kussentje.
Wat ik extra waardeerde: ze dachten ook mee over hoe ik het huidige kussentje eventueel kon laten maken bij een naaiatelier, zodat ik het alsnog als reserve kan gebruiken.
De klantenservice is echt top: snel, vriendelijk en professioneel. Heel fijn om te merken dat Ukje ook na je aankoop betrokken blijft. Dat geeft vertrouwen!
Kortom: mooie producten en echt goede service!

Réponse de Ukje
Heel vriendelijke en snelle service
Heel vriendelijke en snelle service! Dikke aanrader!

Fijne service
Een mooi product, fijn contact en goede service. Toen er iets misging met het product werd er meteen gereageerd op mijn bericht en een nieuwe stoelverkleiner opgestuurd.

Réponse de Ukje
Goede service en mooie producten!
Mooie, kwalitatieve producten en een zeer prettige, goed bereikbare klantenservice die meedenkt en flexibel is. Top!

Prettige en snelle klantenservice
Ik had een bestelling geplaatst, waarbij een pre order zat inbegrepen. Onverhoopt had ik het andere artikel eerder nodig. Dit aangegeven bij de klantenservice en was geen enkel probleem. De hoes die ik eerder nodig had, werd kosteloos opgestuurd en had ik enkele dagen later al binnen. Dank daarvoor!