Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling gedaan van een prachtige hoes voor om de Maxi Cosi. Leek in eerste instantie niet goed aan te sluiten, hierover contact opgenomen en direct fijn geholpen en goede tips gekregen! Waren berei... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden over de producten van ukje! We hebben verschillende hoezen voor maxicosi, triptrap stokke Newborn en baby set hoezen, kinderwagen voetenzak, en de babybjorn wipstoel hoes.. voor winter... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel bij met de service van Anouk van Ukje. Ik heb een kussen voor de TrippTrapp babyset gekocht en een hoes voor de MaxiCosi draaistoel. Beide mooi en van goede kwaliteit en mega snel in huis. Kre... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture

Informations provenant de diverses sources externes

UKJE | De mooiste hoezen voor je Maxi-Cosi, Stokke TrippTrapp, BabyBjörn, Cybex en BeSafe online ♥ Perfecte pasvorm, mooie designs ♥ Gratis verzending!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,6

Tous les avis

40 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hele goede service!

Wij waren al erg tevreden over de stokke bekleding van de kinderstoel. Na 1x wassen plakte het klittenband helaas was minder. Contact gezocht met de klantenservice van Ukje en kosteloos een nieuwe opgestuurd gekregen. Kortom, dikke aanrader!

22 février 2023

Top service!

Zelfs nadat de retour termijn al lang was verstrekken was ukje nog bereid te helpen. Wat een topservice!! Ik mocht de verkeerde hoes bijna een jaar na aanschaf nog terugsturen en een nieuwe uitzoeken.

Mocht je nog twijfelen om te bestellen, ik zou het direct doen!

27 décembre 2022

Super Service

Super Service!

De klantenservice van Ukje is heel erg fijn. Ze denken mee, zijn super vriendelijk, snel met reageren en vooral oplossingsgericht. Ik had een verkeerde hoes ontvangen (kraamcadeau), maar Ukje dacht gelijk mee en bood aan de juiste hoes op te sturen. Ontzettend blij mee voor onze kleine ukkepuk.

Nogmaals bedankt!

29 novembre 2022

Super klantvriendelijk!

Door een "communicatie"fout bij bol.com kregen we maar 3 van de 4 (via bol.com) bestelde Ukje gordelbeschermers voor de maxi cosi geleverd.
Ukje pakte dit super goed op en communiceerde geweldig hierover met mij. Heeft uiteindelijk de laatste gordelbeschermer ons alsnog gratis toegestuurd ter vergoeding van alle miscommunicatie.
Voortaan bestel ik direct bij Ukje!

11 octobre 2022

Prachtige hoes!

Wauw wat staat de hoes mooi op onze stokke tripptrapp. Hij past perfect en met de print staat het super leuk in de woonkamer. Stijlvol en makkelijk schoon te maken. Besteld en een dag later al in huis. Ik raad het iedereen aan!

22 septembre 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Perfect passende hoezen

Wij hebben 2 hoezen besteld voor onze tweeling hun autostoel. Ene was direct leverbaar, andere pas een maand later beschikbaar (pre-order). Ik nam contact met de klantenservice via e-mail met de vraag wanneer beide artikelen geleverd zouden worden, vrijwel meteen antwoord dus zeker heel tevreden van. Enkel jammer dat het artikel die meteen beschikbaar was, ook pas werd verstuurd met de pre-order (ergens wel logisch).
De hoezen voor de autostoelen passen perfect en het is zeer handig dat er een filmpje beschikbaar is op YouTube over hoe je dit moet aanbrengen.

17 août 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Superlekker hoesje besteld voor onze…

Superlekker hoesje besteld voor onze kleine meid. Met dit hete weer was het anders echt niet te doen in dr stoel. Ben er echt super blij mee!
Ik had trouwens laatst nog een vraagje aan hun klantenservice en zij reageerden ook helemaal enthousiast.
Zeer tevreden over Ukje en hun producten!

11 août 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

I bought a cover for a second-hand…

I bought a cover for a second-hand Stokke triptrap chair and it fits perfectly! Such a nice material and a great way to fix up an older chair :) saved me quite some money when we had to buy all the things for our baby.

11 août 2022

Helemaal top!

Snelle levering, mooie producten! Ik heb de hoes voor de newbornset en de babyset van Tripp Trapp. Allebei de panterprintjes. Super mooi!
De hoes voor newbornset zit alleen geen vulling in; maar laat de originele hoes eronder zitten en dan is hij perfect!

9 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet te bereiken

Ik probeer al enige tijd ukje te bereiken, telefonisch en via de mail ik krijg hen niet te pakken. Ik heb een kussenset besteld voor mijn tripptrapp, dit was een pre-order en zou uiterlijk eind februari geleverd worden. Ik heb na mijn bevestiging van de bestelling niks meer vernomen van Ukje.nl. Inmiddels is februari voorbij en ik weet nog niet wanneer de kussens binnen komen. Ik heb de kussens al betaald. Het kussen wat ik had gekozen staat nu niet meer op de site dus ik ben bang dat ze helemaal niet binnenkomen. Zeer teleurgesteld in de service van ukje.

1 mars 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Ukje does not respond to their emails!

We ordered a pillow set for our Stokke chair. Now that our baby can sit the set doesn't fit at all. We tried to email several times and left a voicemail. But Ukje has not replied to us at all. Very disappointed!!

1 mai 2021
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus