Una™ Matras Avis

1,8

Heb 18 Juli een topper besteld en we zitten nu op 4 Augustus, al meerdere keren contact gezocht zowel bellen als mailen om te weten wanneer deze geleverd gaat worden, maar geen gehoor. Ik wilde nog... Voir plus

Niet tevreden over matrassen bij binnenkomst dus wil ze retourneren, en snel aangezien het twee grote dozen betreft die in de weg staan in je huis. Geen medewerking tot op heden. Enkel een AI klanten... Voir plus

Het matras heeft een onaangenaam geurtje die pas naar een aantal maanden verdwijnt. Ons matras is 180x200, de drie onderdelen van dit formaat zijn erg zwaar waardoor het verschonen van de mee gelev... Voir plus

First of all, it has been extremely difficult to reach anyone from your company. After finally getting in contact, I was informed that someone would come to pick up the mattress. The agreed day... Voir plus

1. Magasin de matelas

Una™ Eco Latex Matras. Met Individueel Aanpasbaar Super Comfort Die Je Zelf Eenvoudig Aan Kunt Passen. 100% Natuurlijk, Biologisch Gecertificeerde Duurzame Materialen. Met 100 Nachten Tevredenheidsgarantie en Snelle Levering.

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Slapen op alleen maar natuurlijke materialen

Het was even een krachtinspanning om de matrassen in de hoes op bed te leggen, maar daarna is het genieten. Het is stevig, maar toch zacht en precies goed voor ons.
Geen last gehad van een geurtje ...
Het idee dat we op een matras liggen van geheel natuurlijke materialen, maakt dat wij nog lekkerder slapen!

25 novembre 2019
Logo de Una™ Matras

Réponse de Una™ Matras

Beste Corrien, bedankt voor je positieve feedback. Hartelijke groeten van het Una team :-)

Onaangenaam geurtje…

Ons matras is 180x200, de drie onderdelen van dit formaat zijn erg zwaar waardoor het verschonen van de mee geleverde hoes bijna niet mogelijk is.
Nadat de geur nu eindelijk is verdwenen slapen wij heerlijk!
Levering snel en netjes.

21 novembre 2019
Logo de Una™ Matras

Réponse de Una™ Matras

Hi Grete, bedankt voor je feedback en ik ben blij te horen dat jullie heerlijk slapen!

De nieuwe natuurlatex en de wol hebben in het begin soms een lichte geur van wat vanille achtig ruikt. Sommige mensen zijn gevoeliger voor nieuwe geurtjes maar zoals je zegt verdwijnt deze vanzelf en is bovendien geheel natuurlijk in tegenstelling tot de chemische gassen van synthetische matrassen.
Wat betreft de hoes (tijk) van het matras deze hoeft niet gewassen te worden (bij de meeste matrassen is het tijk ook niet verwijderbaar) Je wast gewoon je hoeslaken regelmatig wat veel gemakkelijker is. Mocht je het tijk toch moeten schoonmaken dan het beste de vlek met de hand en wat lauw warm water te verwijderen en als je het zelfs in zijn geheel moet wassen dan alleen koud wolwas want er zit biologisch wol in het tijk. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op via de website chat, telefoon of e-mail. Hartelijke groeten, Roger